Passer au contenu de la page principale

Sarah Parker

Participe à 8 sessions

Sessions auxquelles Sarah Parker participe

Vendredi 14 Avril, 2017

Fuseau horaire: (GMT+08:00) Perth
2:00 PM
2:00 PM
Joyce Chng/Damask GOH Speech
1 heure, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Keynote

Joyce Chng (Participant.e)

Sarah Parker (Modérateur.rice)

4:00 PM
4:00 PM
Alan Baxter GOH Speech
1 heure, 4:00 PM - 5:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Keynote

Alan Baxter (Participant.e)

Sarah Parker (Modérateur.rice)

Samedi 15 Avril, 2017

Fuseau horaire: (GMT+08:00) Perth
11:00 AM
11:00 AM
Traci Harding GOH Speech
1 heure, 11:00 AM - 12:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Keynote

Ms Traci Harding (Participant.e)

Sarah Parker (Modérateur.rice)

Dimanche 16 Avril, 2017

Fuseau horaire: (GMT+08:00) Perth
11:00 AM
11:00 AM
Davina Watson GOH Speech
1 heure, 11:00 AM - 12:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Keynote

Mrs Davina Watson (Participant.e)

Sarah Parker (Modérateur.rice)

2:00 PM
2:00 PM
Sean Williams GOH Speech
1 heure, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Keynote

Sean Williams (Participant.e)

Sarah Parker (Modérateur.rice)

Lundi 17 Avril, 2017

Fuseau horaire: (GMT+08:00) Perth
2:00 PM
2:00 PM
Random Guest Chat 1
1 heure, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - Panorama North

Panel

Sarah Parker (Modérateur.rice)

Joyce Chng (Participant.e)

Ms Traci Harding (Participant.e)

Mr Michael Troughton (Participant.e)

3:00 PM
3:00 PM
Random Guest Chat 2
1 heure, 3:00 PM - 4:00 PM

Metro Hotel Perth - Panorama North

Panel

Sarah Parker (Modérateur.rice)

Sean Williams (Participant.e)

Mrs Davina Watson (Participant.e)

Alan Baxter (Participant.e)

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Panel

Sarah Parker (Participant.e)

Frames (Participant.e)

Michael (Participant.e)

Minecraft is a great game. Adding mods can make it even better. Adding convenience, challenge, replayability and more. Our panelists talk about wha...

Sessions auxquelles Sarah Parker assiste

Vendredi 14 Avril, 2017

Fuseau horaire: (GMT+08:00) Perth
11:00 AM
11:00 AM
Walt Disney: The Second Renaissance
2 heures, 11:00 AM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Panel

Mr Grant Watson (Participant.e)

In 2004 Walt Disney Animation was in ruins: its films were losing the studio money, competitors had sprung up and overtaken them at the box office ...
3:00 PM
3:00 PM
Joyce Chng / Damask Signings
1 heure, 3:00 PM - 4:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Book Signings

Joyce Chng (Participant.e)

5:00 PM
5:00 PM
Alan Baxter Signings
1 heure, 5:00 PM - 6:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Book Signings

Alan Baxter (Participant.e)

7:30 PM
7:30 PM
Wearable Tech
1 heure, 7:30 PM - 8:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Owen Godfrey (Participant.e)

David Horton (Participant.e)

Heidi Kneale (Participant.e)

9:30 PM
9:30 PM
Late Night with Davina & Danny
2 heures, 9:30 PM - 11:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Panel

Mrs Davina Watson (Participant.e)

Mr Danny Oz (Participant.e)

Join the wonderful Davina Watson as she attempts to educate, interact with, and generally amuse the audience.  Be a contestant for the inaugural...

Samedi 15 Avril, 2017

Fuseau horaire: (GMT+08:00) Perth
11:00 AM
11:00 AM
Traci Harding GOH Speech
1 heure, 11:00 AM - 12:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Keynote

Ms Traci Harding (Participant.e)

Sarah Parker (Modérateur.rice)

5:00 PM
5:00 PM
Swancon 2018 Launch
1 heure, 5:00 PM - 6:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Keynote

Jack Bridges Jack (Participant.e)

Ms Jess Bridges (Participant.e)

Dr Cathy Cupitt (Participant.e)

7:30 PM
7:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Rooms

Collaborative

Mr Michael Cogan, Swancon (Participant.e)

Mrs Cathy Cogan, XIYANALA'S TOYS N THINGS (Participant.e)

Evil Kenevil BRIAN JOHNSON, Lindentech (Participant.e)

Damian Magee (Participant.e)

Samara (Participant.e)

Alan Baxter (Participant.e)

Joyce Chng (Participant.e)

Sean Williams (Participant.e)

Mr Michael Troughton (Participant.e)

Ms Traci Harding (Participant.e)

Mrs Davina Watson (Participant.e)

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Participant.e)

Halfway through our quest to find the meaning of this convention we find ourselves at a strange little restaurant at the end of the universe. Here ...
Age of Wonder Woman
1 heure, 7:30 PM - 8:30 PM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Panel

Nancy Lorenz (Participant.e)

Mrs Heather Magee (Participant.e)

Dr Cathy Cupitt (Participant.e)

Wonder Woman debuted in 1941, and turned 75 last year. Inspired by early feminists, Wonder Woman has been part of the feminist landscape ever since...
Wikipalooza!
2 heures, 7:30 PM - 9:30 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Mx Anna Hepworth (Participant.e)

Community/fandom wiki editing event - come and add details to the SF fannish wiki about cons you’ve been to (or run), community organisations ...

Dimanche 16 Avril, 2017

Fuseau horaire: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
Shared Cinematic Universes
1 heure, 10:00 AM - 11:00 AM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Mr Grant Watson (Participant.e)

When Marvel Studios embarked on their ambitious plan for an inter-related franchise of comic book adaptations, it was seen as a tremendous financia...
Out of the Baupark
1 heure, 10:00 AM - 11:00 AM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Talk

Drhoz Drhoz (Participant.e)

Animals (on this planet anyway) might seem to come in a staggering variety, but the actual anatomy they use is limited in variety. A discussion on ...
2:00 PM
2:00 PM
Cooking Stories
1 heure, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Joyce Chng (Participant.e)

Our guest Joyce is not only an awesome author but she is also an enthusiastic cook. Here she will tell us about stories that combine both of her pa...
4:00 PM
4:00 PM
WASFF AGM
2 heures, 4:00 PM - 6:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Keynote

Doug Burbidge (Modérateur.rice)

Frames (Participant.e)

Mx Anna Hepworth (Participant.e)

Jack Bridges Jack (Participant.e)

Laura Hodge (Participant.e)

Doug Burbidge (Participant.e)

Lexi Hemsley, GenghisCon (Participant.e)

Stephen Griffiths (Participant.e)

Ms Margaret Watts Margaret (Participant.e)

Chris Coman Coman (Participant.e)

Evil Kenevil BRIAN JOHNSON, Lindentech (Participant.e)

We report on our finances and activities, elect new board members, and select the Swancon 2019 committee. Full meeting notice at
9:30 PM
9:30 PM
The Great Swancon Improve
1 heure, 9:30 PM - 10:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Collaborative

Alan Baxter (Participant.e)

Sean Williams (Modérateur.rice)

Damian Magee (Modérateur.rice)

Ms Traci Harding (Participant.e)

Joyce Chng (Participant.e)

Mr Michael Troughton (Participant.e)

Mrs Davina Watson (Participant.e)

Lundi 17 Avril, 2017

Fuseau horaire: (GMT+08:00) Perth
12:00 PM
12:00 PM
Sean On Ice
1 heure, 12:00 PM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Keynote

Sean Williams (Participant.e)