jeudi 13 avril, 2017

Fuseau horaire: AWST/Perth
5:00 PM
5:00 PM
  • Dinner
  • 5:00 PM  -  6:30 PM  | 1 heure 30 minutes
6:30 PM
6:30 PM
7:30 PM
7:30 PM
  • Board Gaming
  • Panorama South (Gaming)
  • 7:30 PM  -  4:00 AM  | 8 heures 30 minutes
  • Collaborative
8:00 PM
8:00 PM
  • Safe Spaces
  • City Lights
  • 8:00 PM  -  8:30 PM  | 30 minutes
  • Panel
8:30 PM
8:30 PM
9:00 PM
9:00 PM
  • Room Closed
  • Panorama South Rear (Art Show)
  • 9:00 PM  -  11:30 PM  | 2 heures 30 minutes
  • Closed
9:30 PM
9:30 PM
10:30 PM
10:30 PM

vendredi 14 avril, 2017

Fuseau horaire: AWST/Perth
8:00 AM
8:00 AM
  • Board Gaming
  • Panorama South (Gaming)
  • 8:00 AM  -  1:00 PM  | 5 heures
  • Collaborative
9:00 AM
9:00 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • Traders
  • Panorama North
  • 10:00 AM  -  6:00 PM  | 8 heures
  • Traders
  • Art Show
  • Panorama South Rear (Art Show)
  • 10:00 AM  -  6:00 PM  | 8 heures
  • Collaborative
11:00 AM
11:00 AM
  • Xenobiology
  • City Lights
  • 11:00 AM  -  12:00 PM  | 1 heure
  • Talk
    Academic
  • Frankenplushies
  • Hovia Room
  • 11:00 AM  -  12:00 PM  | 1 heure
  • Collaborative
    Family
12:00 PM
12:00 PM
  • Plush Toy Wars
  • Hovia Room
  • 12:00 PM  -  1:00 PM  | 1 heure
  • Collaborative
    Family
1:00 PM
1:00 PM
  • Lunch
  • 1:00 PM  -  2:00 PM  | 1 heure
2:00 PM
2:00 PM
  • Cloning
  • Swan Room, Black
  • 2:00 PM  -  3:00 PM  | 1 heure
  • Talk
    Academic
  • Board Gaming
  • Panorama South (Gaming)
  • 2:00 PM  -  6:00 PM  | 4 heures
  • Collaborative
  • Flower Garden
  • Hovia Room
  • 2:00 PM  -  2:59 PM  | 59 minutes
  • Collaborative
    Family
3:00 PM
3:00 PM
3:30 PM
3:30 PM
  • Mario Kart WiiU
  • Board Room
  • 3:30 PM  -  6:00 PM  | 2 heures 30 minutes
  • Collaborative
4:00 PM
4:00 PM
4:30 PM
4:30 PM
  • Trailer Park
  • Swan Room, White
  • 4:30 PM  -  6:00 PM  | 1 heure 30 minutes
  • Panel
  • Cartooning
  • Hovia Room
  • 4:30 PM  -  5:30 PM  | 1 heure
  • Family
5:00 PM
5:00 PM
5:30 PM
5:30 PM
  • Paper Planes
  • Hovia Room
  • 5:30 PM  -  6:00 PM  | 30 minutes
  • Collaborative
    Family
6:00 PM
6:00 PM
  • Dinner
  • 6:00 PM  -  7:30 PM  | 1 heure 30 minutes
  • Room Closed
  • Hovia Room
  • 6:00 PM  -  11:30 PM  | 5 heures 30 minutes
  • Closed
7:30 PM
7:30 PM
  • Room Closed
  • Swan Room, Black
  • 7:30 PM  -  8:00 PM  | 30 minutes
  • Closed
  • Wearable Tech
  • Swan Room, White
  • 7:30 PM  -  8:30 PM  | 1 heure
  • Panel
    TechGadgets
  • Video Quiz
  • Cygnet Room
  • 7:30 PM  -  9:00 PM  | 1 heure 30 minutes
  • Panel
    VideoQuiz
  • Board Gaming
  • Panorama South (Gaming)
  • 7:30 PM  -  12:00 AM  | 4 heures 30 minutes
  • Collaborative
  • Room Closed
  • Panorama South Rear (Art Show)
  • 7:30 PM  -  11:30 PM  | 4 heures
  • Closed
8:00 PM
8:00 PM
8:30 PM
8:30 PM
9:00 PM
9:00 PM
9:30 PM
9:30 PM
10:00 PM
10:00 PM
  • Safe Spaces LARP
  • Cygnet Room
  • 10:00 PM  -  11:30 PM  | 1 heure 30 minutes
  • Collaborative
    Safe SpacesLARP

samedi 15 avril, 2017

Fuseau horaire: AWST/Perth
8:00 AM
8:00 AM
  • Board Gaming
  • Panorama South (Gaming)
  • 8:00 AM  -  1:00 PM  | 5 heures
  • Collaborative
9:00 AM
9:00 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • Laughter Yoga
  • Swan Room, White
  • 10:00 AM  -  10:30 AM  | 30 minutes
  • Workshop
    WorkshopInteractive
  • Traders
  • Panorama North
  • 10:00 AM  -  6:00 PM  | 8 heures
  • Traders
  • Art Show
  • Panorama South Rear (Art Show)
  • 10:00 AM  -  6:00 PM  | 8 heures
  • Collaborative
  • Kit Kat Jenga
  • Hovia Room
  • 10:00 AM  -  10:30 AM  | 30 minutes
  • Collaborative
    Family
10:30 AM
10:30 AM
  • Make a Thing
  • Hovia Room
  • 10:30 AM  -  11:30 AM  | 1 heure
  • Collaborative
    Family
11:00 AM
11:00 AM
11:30 AM
11:30 AM
12:00 PM
12:00 PM
12:30 PM
12:30 PM
1:00 PM
1:00 PM
  • Lunch
  • 1:00 PM  -  2:00 PM  | 1 heure
2:00 PM
2:00 PM
  • Board Gaming
  • Panorama South (Gaming)
  • 2:00 PM  -  6:00 PM  | 4 heures
  • Collaborative
  • Bayonetta 2
  • Board Room
  • 2:00 PM  -  3:30 PM  | 1 heure 30 minutes
  • Collaborative
3:00 PM
3:00 PM
  • Costuming
  • Swan Room, White
  • 3:00 PM  -  4:00 PM  | 1 heure
  • Panel
3:30 PM
3:30 PM
  • DS Fun-rama
  • Board Room
  • 3:30 PM  -  5:00 PM  | 1 heure 30 minutes
  • Collaborative
4:00 PM
4:00 PM
4:30 PM
4:30 PM
5:00 PM
5:00 PM
6:00 PM
6:00 PM
  • Dinner
  • 6:00 PM  -  7:30 PM  | 1 heure 30 minutes
7:30 PM
7:30 PM
  • Board Gaming
  • Panorama South (Gaming)
  • 7:30 PM  -  12:00 AM  | 4 heures 30 minutes
  • Collaborative
  • Room Closed
  • Panorama South Rear (Art Show)
  • 7:30 PM  -  11:30 PM  | 4 heures
  • Closed
  • Wikipalooza!
  • Hovia Room
  • 7:30 PM  -  9:30 PM  | 2 heures
  • Collaborative
    History Wiki
  • Halo 4
  • Board Room
  • 7:30 PM  -  11:30 PM  | 4 heures
  • Collaborative
8:30 PM
8:30 PM
10:00 PM
10:00 PM
  • BeefCake Go!
  • Cygnet Room
  • 10:00 PM  -  11:30 PM  | 1 heure 30 minutes
  • Panel
    AdultsOnly

dimanche 16 avril, 2017

Fuseau horaire: AWST/Perth
8:00 AM
8:00 AM
  • Board Gaming
  • Panorama South (Gaming)
  • 8:00 AM  -  1:00 PM  | 5 heures
  • Collaborative
9:00 AM
9:00 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • Traders
  • Billets requis
  • Panorama North
  • 10:00 AM  -  4:00 PM  | 6 heures
  • Traders
  • Art Show
  • Panorama South Rear (Art Show)
  • 10:00 AM  -  6:00 PM  | 8 heures
  • Collaborative
  • Easter Egg Hunt
  • Hovia Room
  • 10:00 AM  -  10:30 AM  | 30 minutes
  • Collaborative
    Family
  • Co-Op Madness
  • Board Room
  • 10:00 AM  -  1:00 PM  | 3 heures
  • Collaborative
10:30 AM
10:30 AM
  • Laser Maze
  • Hovia Room
  • 10:30 AM  -  11:30 AM  | 1 heure
  • Collaborative
    Family
11:00 AM
11:00 AM
11:30 AM
11:30 AM
12:00 PM
12:00 PM
12:30 PM
12:30 PM
1:00 PM
1:00 PM
  • Lunch
  • 1:00 PM  -  2:00 PM  | 1 heure
2:00 PM
2:00 PM
  • Cooking Stories
  • Swan Room, White
  • 2:00 PM  -  3:00 PM  | 1 heure
  • Panel
    GoHJoyce Chng
  • Board Gaming
  • Panorama South (Gaming)
  • 2:00 PM  -  6:00 PM  | 4 heures
  • Collaborative
  • Blur
  • Board Room
  • 2:00 PM  -  3:30 PM  | 1 heure 30 minutes
  • Collaborative
3:00 PM
3:00 PM
3:30 PM
3:30 PM
  • Halo Speed Run!
  • Board Room
  • 3:30 PM  -  6:00 PM  | 2 heures 30 minutes
  • Collaborative
4:00 PM
4:00 PM
  • WASFF AGM
  • Swan Room, White
  • 4:00 PM  -  6:00 PM  | 2 heures
  • Keynote
    CoreWASFFAGM
  • Make a Noise
  • Hovia Room
  • 4:00 PM  -  5:00 PM  | 1 heure
  • Collaborative
    Family
5:00 PM
5:00 PM
6:00 PM
6:00 PM
  • Dinner
  • 6:00 PM  -  7:30 PM  | 1 heure 30 minutes
  • Room Closed
  • Hovia Room
  • 6:00 PM  -  11:30 PM  | 5 heures 30 minutes
  • Closed
7:30 PM
7:30 PM
  • Board Gaming
  • Panorama South (Gaming)
  • 7:30 PM  -  12:00 AM  | 4 heures 30 minutes
  • Collaborative
  • Art Show Closed
  • Panorama South Rear (Art Show)
  • 7:30 PM  -  11:30 PM  | 4 heures
  • Closed
8:30 PM
8:30 PM
9:00 PM
9:00 PM
9:30 PM
9:30 PM
10:30 PM
10:30 PM

lundi 17 avril, 2017

Fuseau horaire: AWST/Perth
9:00 AM
9:00 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • MCU & Chill
  • City Lights
  • 10:00 AM  -  12:00 PM  | 2 heures
  • Panel
  • Board Gaming
  • Panorama South (Gaming)
  • 10:00 AM  -  1:00 PM  | 3 heures
  • Collaborative
  • Space Blobs
  • Hovia Room
  • 10:00 AM  -  11:00 AM  | 1 heure
  • Collaborative
    Family
11:00 AM
11:00 AM
  • My Little Pony
  • Hovia Room
  • 11:00 AM  -  12:00 PM  | 1 heure
  • Collaborative
    Family
12:00 PM
12:00 PM
  • Sean On Ice
  • Swan Room, Black
  • 12:00 PM  -  1:00 PM  | 1 heure
  • Keynote
    GoH
1:00 PM
1:00 PM
  • Lunch
  • 1:00 PM  -  2:00 PM  | 1 heure
2:00 PM
2:00 PM
  • Board Gaming
  • Panorama South (Gaming)
  • 2:00 PM  -  4:00 PM  | 2 heures
  • Collaborative
3:00 PM
3:00 PM
3:30 PM
3:30 PM
4:00 PM
4:00 PM