Breaks
Room: Europa
Restaurant, ground floor
Room: Biblioteka
Warszawa+Berlin
 
9:30am
     
Automating translation with memoQ - Marek Pawelec and Łukasz Rejter
9:30am (2 hours 30 minutes)
 
       
       
9:45am
       
       
       
10:00am
       
       
       
10:15am
       
       
       
10:30am
Coffee break
10:30am (30 minutes)
       
       
       
10:45am
       
       
       
11:00am
     
     
     
11:15am
     
     
     
11:30am
     
     
     
11:45am
     
     
     
12:00pm
Coffee break
12:00pm (30 minutes)
   
Tweaking Wordfast Pro 5 - John Di Rico, Wordfast LLC
12:00pm (1 hour 30 minutes)
   
       
       
12:15pm
       
       
       
12:30pm
     
     
     
12:45pm
     
     
     
1:00pm
     
     
     
1:15pm
     
     
     
1:30pm
   
Lunch break
1:30pm (1 hour)
Tickets required
     
         
         
1:45pm
         
         
         
2:00pm
         
         
         
2:15pm
         
         
         
2:30pm
   
Mobile app localisation: tweaking the code - Dorota Pawlak
2:30pm (1 hour)
 
     
     
2:45pm
     
     
     
3:00pm
     
     
     
3:15pm
     
     
     
3:30pm
     
Main Sponsor's presentation: Taking Control of Machines (SDL)
3:30pm (30 minutes)
 
       
       
3:45pm
       
       
       
4:00pm
       
       
       
4:15pm
       
       
       
4:30pm
       
       
       
4:45pm
       
       
       
5:00pm
       
       
       
5:15pm
       
Conference closing and raffle
5:15pm (30 minutes)
 
         
         
5:30pm
         
         
         
5:45pm
           
           
           
6:00pm
           
           
           
6:15pm