Thursday August 10, 2017

10:00 AM
10:00 AM
  • Sari Draping
  • 102
  •  1 hour
  • Demonstration
    Costuming costuming cosplay workshop historical
  • Knitting the Major Ursa Hat
  • Signup required
  • Craft space
  •  1 hour 30 minutes
  • Workshop
    Art
10:30 AM
11:00 AM
11:00 AM
  • Atorox paneeli
  • 207
  •  1 hour
  • Panel
    Fandom awards Finland short fiction finnish
12:00 PM
12:00 PM
  • 3D-tulostus
  • Exhibits Hall
  •  1 hour
  • Workshop
    Science Art workshop Science finnish
1:00 PM
1:00 PM
  • Coode Street Live
  • 101a&b
  •  1 hour
  • Presentation
    Fandom podcasts GoH Walter Jon Williams
2:00 PM
2:00 PM
  • iZombie
  • 212
  •  1 hour
  • Group discussion
    Media
2:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
  • Editing Anthologies
  • 102
  •  1 hour
  • Panel
    Literature Writing literature writing editing publishing short fiction
  • Moomins!
  • 103
  •  1 hour
  • Panel
    Literature fantasy GoH Johanna Sinisalo
  • Ensemble Casts
  • 203a
  •  1 hour
  • Panel
    Literature literature media television
  • Motivation Methods
  • 206
  •  1 hour
  • Panel
    Writing Art writing editing painting science fiction
  • Open Play
  • Dance hall
  •  1 hour
  • Meet
    Children children kids program
4:00 PM
4:00 PM
  • Reviewing 101
  • 102
  •  1 hour
  • Panel
    Writing Fandom Literature Media literature reviewing fandom media
5:00 PM
5:00 PM
  • Ditch Diggers
  • 101a&b
  •  1 hour
  • Presentation
    Fandom Literature podcasts fandom
6:00 PM
6:00 PM
  • European SFF
  • 101d
  •  1 hour
  • Panel
    Literature science fiction fantasy literature Europe
7:00 PM
7:00 PM
7:30 PM
8:00 PM
8:00 PM
8:30 PM
9:00 PM
9:00 PM
10:00 PM
10:00 PM