Friday August 11, 2017

9:00 AM
9:00 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • LOL!!
  • 201
  •  2 hours
  • Film festival
    Film film festival
  • Open Play
  • Dance hall
  •  1 hour
  • Meet
    Children children kids program
10:30 AM
11:00 AM
11:00 AM
12:00 PM
12:00 PM
  • 3D-tulostus
  • Exhibits Hall
  •  1 hour
  • Workshop
    Science Art workshop Science finnish
1:00 PM
1:00 PM
  • Open Play
  • Dance hall
  •  1 hour
  • Meet
    Children children kids program
2:00 PM
2:00 PM
  • Space Medicine
  • 101a&b
  •  1 hour
  • Presentation
    Science space medicine NASA Kjell Lindgren
  • Songs for Kids
  • 217
  •  1 hour
  • Workshop
    Children Music filk music kids program
  • SCA Meet-up
  • Fan lounge
  •  1 hour
  • Meet
    Fandom historical costuming
3:00 PM
3:00 PM
  • New Publishing
  • 206
  •  1 hour
  • Panel
    Writing literature writing publishing
  • SF & Education
  • 215
  •  1 hour
  • Panel
    Literature science fiction education
  • Open Play
  • Dance hall
  •  1 hour
  • Meet
    Children children kids program
  • Stitch & Bitch
  • Craft space
  •  1 hour
  • Meet
    Fandom Art Costuming crafts costuming
4:00 PM
4:00 PM
5:00 PM
5:00 PM
  • Judging Costumes
  • 203a
  •  1 hour
  • Panel
    Costuming costuming cosplay masquerade conventions
5:30 PM
6:00 PM
6:00 PM
  • Humour in SF
  • 101d
  •  1 hour
  • Panel
    Literature literature humour fantasy science fiction Ian Stewart
7:00 PM
7:00 PM
7:30 PM
8:00 PM
8:00 PM
9:00 PM
9:00 PM
10:00 PM
10:00 PM
  • High Stakes
  • 209
  •  1 hour
  • Performance
    Literature performance