Saturday Aug 12, 2017

9:00 AM
9:00 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • Bad Romance
  • 205
  •  1 hour
  • Panel
    Literature literature romance
10:30 AM
11:00 AM
11:00 AM
  • Juggling
  • Dance hall
  •  1 hour
  • Workshop
    Children
12:00 PM
12:00 PM
  • Finnish Weird
  • 101c
  •  1 hour
  • Panel
    Literature literature science fiction fantasy Finland GoH Johanna Sinisalo
  • 3D-tulostus
  • Exhibits Hall
  •  1 hour
  • Workshop
    Science Art workshop Science finnish
1:00 PM
1:00 PM
  • Finnish Horror
  • Hall 3.2 (NEW!)
  •  1 hour
  • Panel
    Literature horror Finland
  • Origami Jam
  • Craft space
  •  1 hour
  • Workshop
    Children crafts kids program
  • Ingress Meet
  • Messukeskus courtyard
  •  1 hour
  • Meet
    Games games
2:00 PM
2:00 PM
  • Octavia Butler
  • 101a&b
  •  1 hour
  • Panel
    Literature literature science fiction GoH Nalo Hopkinson
  • No Sew Color
  • 209
  •  1 hour
  • Presentation
    Costuming costuming cosplay
  • Emergence
  • Exhibits Hall
  •  3 hours
  • Game
    Games
2:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
3:30 PM
4:00 PM
4:00 PM
  • Food Lies
  • 208
  •  1 hour
  • Panel
    Science Literature food literature writing GoH Nalo Hopkinson
5:00 PM
5:00 PM
6:00 PM
6:00 PM
7:00 PM
7:00 PM
7:30 PM
  • Masquerade
  • Hall 1
  •  3 hours
  • Event
    Costuming masquerade costuming cosplay
8:00 PM
8:00 PM
8:30 PM
9:00 PM
9:00 PM
10:00 PM
10:00 PM