jeudi 10 août, 2017

10h00
10h00
  • Sari Draping
  • 102
  •  1 heure
  • Demonstration
    Costumingcostumingcosplayworkshophistorical
  • Knitting the Major Ursa Hat
  • Inscription req.
  • Craft space
  •  1 heure 30 minutes
  • Workshop
    Art
10h30
11h00
11h00
12h00
12h00
  • 3D-tulostus
  • Exhibits Hall
  •  1 heure
  • Workshop
    ScienceArtworkshopSciencefinnish
13h00
13h00
14h00
14h00
  • iZombie
  • 212
  •  1 heure
  • Group discussion
    Media
14h30
15h00
15h00
  • Editing Anthologies
  • 102
  •  1 heure
  • Panel
    LiteratureWritingliteraturewritingeditingpublishingshort fiction
  • Moomins!
  • 103
  •  1 heure
  • Panel
    LiteraturefantasyGoHJohanna Sinisalo
  • Open Play
  • Dance hall
  •  1 heure
  • Meet
    Childrenchildrenkids program
16h00
16h00
  • Reviewing 101
  • 102
  •  1 heure
  • Panel
    LiteratureWritingFandomMedialiteraturereviewingfandommedia
17h00
17h00
  • Ditch Diggers
  • 101a&b
  •  1 heure
  • Presentation
    LiteratureFandompodcastsfandom
18h00
18h00
  • European SFF
  • 101d
  •  1 heure
  • Panel
    Literaturescience fictionfantasyliteratureEurope
19h00
19h00
19h30
20h00
20h00
20h30
21h00
21h00
22h00
22h00