You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Fri, 19 Aug 2022 01:19:41 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Tyler Hayes

Writer
N/A
Participates in 3 items
Tyler Hayes is a Bay Area writer, editor, and multi-purpose enthusiast. Tyler's fiction has appeared online in Anotherealm, Nossa Morte, The Edge of Propinquity, and Quantum Muse, and in print in anthologies from Alliteration Ink and Graveside Tales. He blogs about writing, life with anxiety, and sundry other topics at www.tyler-hayes.com. He'd love to play Sentinels of the Multiverse with you if you're interested.

Sessions in which Tyler Hayes participates

Saturday 26 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM
Saving What We Love: The Different Layers of Resistance
1 hour 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- Connect 3

Jennifer Nestojko, San Jose Middle College (Moderator)

Colin Fisk (Participant)

Deborah J. Ross (Participant)

Skye Allen (Participant)

Tyler Hayes, N/A (Participant)

Sunday 27 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
4:00 PM
4:00 PM
Intro to Comics
1 hour 30 minutes, 4:00 PM - 5:30 PM

- Synergy 1

Leslie Light, Black Nerd Problems.com (Moderator)

Tyler Hayes, N/A (Participant)

Carrie Sessarego, Smart Bitches Trashy Books (Participant)

Jason Malcolm Stewart (Participant)

Ric Bretschneider, Fanboy Planet (Participant)

5:30 PM
5:30 PM
Art as Resistance
1 hour 30 minutes, 5:30 PM - 7:00 PM

- Synergy 1

Tyler Hayes, N/A (Moderator)

Skye Allen (Participant)

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant)

Sessions in which Tyler Hayes attends

Saturday 26 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Writing From Your Roots
1 hour 30 minutes, 10:00 AM - 11:30 AM

- Synergy 4

Laurel Anne Hill (Moderator)

Kevin Andrew Murphy (Participant)

Sandra Saidak, Silicon Valley Authors (Participant)

J.L. Doty, Bourgeois Capitalist Establishment (Participant)

11:30 AM
11:30 AM
Saving What We Love: The Different Layers of Resistance
1 hour 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- Connect 3

Jennifer Nestojko, San Jose Middle College (Moderator)

Colin Fisk (Participant)

Deborah J. Ross (Participant)

Skye Allen (Participant)

Tyler Hayes, N/A (Participant)

1:00 PM
1:00 PM
Master Class: Getting To The Point
1 hour 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Connect 3

Laurel Anne Hill (Participant)

Lillian Csernica, Sense of Wonder Press (Participant)

2:30 PM
2:30 PM
Afrofuturism 101
1 hour 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

- Convene 1

Leslie Light, Black Nerd Problems.com (Moderator)

Sarah Williams, Merrie Pryanksters (Participant)

Bradford Lyau, Globosocks LLC (Participant)

DrWanda Kurtcu, SJSU (Participant)

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant)

Sunday 27 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Master Class: Other World World Building
1 hour 30 minutes, 10:00 AM - 11:30 AM

- Connect 4

David Friedman, School of Law, Santa Clara University (Participant)

G. David Nordley, The Experimental Rocket Propulsion Society (Participant)

1:00 PM
1:00 PM
Happy Ever After?
1 hour 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Synergy 1

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Moderator)

Linden Tarr, PhotoBOMBincorporated (Participant)

Sandra Saidak, Silicon Valley Authors (Participant)

JS Devivre, Academy of Omniosophical Arts & Sciences (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
Intro to Comics
1 hour 30 minutes, 4:00 PM - 5:30 PM

- Synergy 1

Leslie Light, Black Nerd Problems.com (Moderator)

Tyler Hayes, N/A (Participant)

Carrie Sessarego, Smart Bitches Trashy Books (Participant)

Jason Malcolm Stewart (Participant)

Ric Bretschneider, Fanboy Planet (Participant)

5:30 PM
5:30 PM
Art as Resistance
1 hour 30 minutes, 5:30 PM - 7:00 PM

- Synergy 1

Tyler Hayes, N/A (Moderator)

Skye Allen (Participant)

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant)

Share this