Skip to main page content

Michael Namath

Director of Leadership Development
Religious Action Center of Reform Judaism
Participates in 1 Session
Rabbi Michael Namath is the Director of Leadership Development at the Religious Action Center of Reform Judaism in Washington DC. He received his rabbinic ordination from Hebrew Union College-Jewish Institute of Religion (HUC-JIR). In this role he oversees all in person as well as virtual training and leadership development opportunities for youth and adults.

Sessions in which Michael Namath participates

Monday 19 March, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:45 PM
1:45 PM - 3:00 PM | 1 hour 15 minutes
Social Justice

Sessions in which Michael Namath attends

Sunday 18 March, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
7:15 PM
7:15 PM - 8:45 PM | 1 hour 30 minutes

Monday 19 March, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
8:30 AM
8:30 AM - 10:15 AM | 1 hour 45 minutes
Live Stream

Convention Service Sh’lichei TziburMari Chernow, Jeffrey SaxeTorah Service HakafahMichael Marmur, Andrea WeissTorah Readers1. Chen Ben Or Tsfoni2. Martin Weiner3. Lori Levine, HUC-JIR Student...

Mari Chernow

Participant

Jeffrey Saxe

Participant
8:30 PM
8:30 PM - 10:00 PM | 1 hour 30 minutes
CCIsraelLive Stream

We are sorry to share that Tzipi Livni will not be able to join us at CCAR Convention. We received word from her personally that she regrets not being able to attend due to the situation with the government in Israel. In place of that program, we are delighted to announce a unique, innovative event about Israel, featuring our MARAM colleagues.Dor chadash: Engaging with the Next Generation of Israeli Rabbinic Leadership.Please join us for this creative and all too rare oppor...

Gilad Kariv

Participant

Tuesday 20 March, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
3:15 PM
5:30 PM
5:30 PM - 6:30 PM | 1 hour
8:30 PM
8:30 PM - 10:00 PM | 1 hour 30 minutes

LA City Attorney Mike Feuer will share his work to reduce gun violence in Los Angeles, and nationwide. He will be joined by Sally Weber, Crisis Response Expert, to discuss how we can help those impacted by gun violence, and Adam Friedman, NFTY SAVP, to discuss youth involvement in this important issue.

Wednesday 21 March, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM - 10:15 AM | 1 hour 15 minutes
CCLive StreamSocial Justice

Sister Simone Campbell is a leading social justice activist and religious leader. In 2012, she rallied fellow Roman Catholic nuns to protest policies that hurt those living in poverty. We will hear about her unique path to creating transformation 

10:30 AM
10:30 AM - 12:00 PM | 1 hour 30 minutes
Live Stream

Annual Report by Steven A. FoxIncludes Vote on Mandatory Continuing Education

Steve Fox

Participant
12:00 PM
1:45 PM
1:45 PM - 3:15 PM | 1 hour 30 minutes