Filters

Theme
Tag
Format
Room
Other Filters

Friday 21 January, 2022

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
4:00 PM
4:00 PM
Reception Open
5 hours, 4:00 PM - 9:00 PM

- Lobby

5:00 PM
5:00 PM
Room Closed
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- Tomasi Room B

Room Closed
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- Tomasi 1 [Traders]

Room Closed
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- Tomasi 2 [Board Games]

Open Board Gaming
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- Auditorium (Board Gaming)

Open Video Gaming
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- Auditorium (Boardgaming, RPG, Panels, Colouring in)

Adam Mccaw (Panelist)

6:00 PM
6:00 PM
Dinner Break
1 hour, 6:00 PM - 7:00 PM
7:00 PM
7:00 PM
Opening Ceremony
1 hour, 7:00 PM - 8:00 PM

- Tomasi Room B

Room Closed
1 hour, 7:00 PM - 8:00 PM

- Tomasi 1 [Traders]

Room Closed
1 hour, 7:00 PM - 8:00 PM

- Tomasi 2 [Board Games]

Open Board Gaming
1 hour, 7:00 PM - 8:00 PM

- Auditorium (Board Gaming)

Among Us (in person!)
1 hour, 7:00 PM - 8:00 PM

- Auditorium (Boardgaming, RPG, Panels, Colouring in)

Adam Mccaw (Panelist)

8:00 PM
8:00 PM
Screening - Fritz Lang's Metropolis
2 hours 30 minutes, 8:00 PM - 10:30 PM

- Tomasi Room B

Alicia Manolas (Presenter)

RPG: Cartel
3 hours 30 minutes, 8:00 PM - 11:30 PM

- Tomasi 1 [Traders]

Fergus Hudson (Panelist)

- Tomasi 2 [Board Games]

Alex Pragnell (Panelist)

Cartographers: A Roll Player Tale - Tournament
2 hours 30 minutes, 8:00 PM - 10:30 PM

- Auditorium (Board Gaming)

Warren Adams (Panelist)

Jackbox Party Games
2 hours 30 minutes, 8:00 PM - 10:30 PM

- Auditorium (Boardgaming, RPG, Panels, Colouring in)

Adam Mccaw (Panelist)

9:00 PM
9:00 PM
Based on the Title of the Novel by...
1 hour, 9:00 PM - 10:00 PM

- Tomasi 2 [Board Games]

Stephen Dedman (Panelist)

10:00 PM
10:00 PM
Shakespearian Star Wars Reading with Carolina Reaper Chips
1 hour 30 minutes, 10:00 PM - 11:30 PM

- Tomasi 2 [Board Games]

Alexis Hemsley (Panelist)

10:30 PM
10:30 PM

- Tomasi Room B

Open Board Gaming
1 hour, 10:30 PM - 11:30 PM

- Auditorium (Board Gaming)

Open Board Gaming
1 hour, 10:30 PM - 11:30 PM

- Auditorium (Boardgaming, RPG, Panels, Colouring in)

Saturday 22 January, 2022

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
9:00 AM
9:00 AM
Reception Open
9 hours, 9:00 AM - 6:00 PM

- Lobby

Room Closed
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM

- Tomasi Room B

Room Closed
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM

- Tomasi 1 [Traders]

Room Closed
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM

- Tomasi 2 [Board Games]

Open Board Gaming
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM

- Auditorium (Board Gaming)

Open Board Gaming
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM

- Auditorium (Boardgaming, RPG, Panels, Colouring in)

Bubble Party
2 hours, 9:00 AM - 11:00 AM

- Catering Foyer [Panels]

Xan Haze (Panelist)

10:00 AM
10:00 AM

- Tomasi Room B

Don Griffiths (Panelist)

Starfinder RPG
2 hours, 10:00 AM - 12:00 PM

- Tomasi 1 [Traders]

Katrina Hennessy (Panelist)

Windows 11 and Linux - Panel & Demo
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

- Tomasi 2 [Board Games]

John McCabe-Dansted, NA (Panelist)

RPG: CBR+PNK
3 hours, 10:00 AM - 1:00 PM

- Auditorium (Board Gaming)

Fergus Hudson (Panelist)

Pokémon Stadium Mini Games
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

- Auditorium (Boardgaming, RPG, Panels, Colouring in)

Adam Mccaw (Panelist)

Traders Open
7 hours, 10:00 AM - 5:00 PM

- Auditorium [Panels]

11:00 AM
11:00 AM

- Tomasi Room B

Claire Abbott (Panelist)

360 Degree & 3D Photography
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

- Tomasi 2 [Board Games]

John McCabe-Dansted, NA (Panelist)

Open Video Gaming
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

- Auditorium (Boardgaming, RPG, Panels, Colouring in)

Adam Mccaw (Panelist)

12:00 PM
12:00 PM

- Tomasi Room B

Michael Keady, Roll for Growth (Panelist)

Chainmail Making
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

- Tomasi 1 [Traders]

Ken McCaw (Panelist)

- Tomasi 2 [Board Games]

Alastair Irvine (Panelist)

- Auditorium (Boardgaming, RPG, Panels, Colouring in)

Adam Mccaw (Panelist)

1:00 PM
1:00 PM
Lunch Break
1 hour, 1:00 PM - 2:00 PM
2:00 PM
2:00 PM
Crafters' Challenge
4 hours, 2:00 PM - 6:00 PM

- Tomasi Room B

Alicia Manolas (Panelist)

- Tomasi 1 [Traders]

Kim Fenwick (Player)

- Tomasi 2 [Board Games]

Katrina Hennessy (Panelist)

Eldritch Horror
4 hours, 2:00 PM - 6:00 PM

- Auditorium (Board Gaming)

Alex Pragnell (Player)

Super Smash Bros Ultimate - Tournament
2 hours 30 minutes, 2:00 PM - 4:30 PM

- Auditorium (Boardgaming, RPG, Panels, Colouring in)

Adam Mccaw (Panelist)

3:00 PM
3:00 PM

- Tomasi 2 [Board Games]

Joseph Ang (Panelist)

J A Duxbury (Panelist)

Afternoon Tea with Grant Stone
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

- Catering Foyer [Panels]

Grant Stone (Speaker)

4:00 PM
4:00 PM
DIY: Self-Publishing & Printing
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

- Tomasi 2 [Board Games]

Peter Stone, The Big Picture Factory (Panelist)

4:30 PM
4:30 PM
Genshin Impact meetup
1 hour 30 minutes, 4:30 PM - 6:00 PM

- Auditorium (Boardgaming, RPG, Panels, Colouring in)

Adam Mccaw (Panelist)

5:00 PM
5:00 PM
Character Creation Workshop
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- Tomasi 1 [Traders]

Danielle JL (Panelist)

- Tomasi 2 [Board Games]

Aaron Creaser (Panelist)

Molkky Skittle Toss
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- Catering Foyer [Panels]

Alexis Hemsley (Panelist)

6:00 PM
6:00 PM
Dinner Break
1 hour, 6:00 PM - 7:00 PM
7:00 PM
7:00 PM
Open Mic Geek Ranting
1 hour, 7:00 PM - 8:00 PM

- Tomasi Room B

Alex Pragnell (Moderator)

Jam Session for Musical Geeks
2 hours, 7:00 PM - 9:00 PM

- Tomasi 1 [Traders]

Alicia Manolas (Performer)

Guitar Hero
2 hours, 7:00 PM - 9:00 PM

- Tomasi 2 [Board Games]

Alexis Hemsley (Panelist)

Call of Cthulhu RPG
3 hours 30 minutes, 7:00 PM - 10:30 PM

- Auditorium (Board Gaming)

Drhoz (Panelist)

Ultimate Chicken Horse
1 hour 30 minutes, 7:00 PM - 8:30 PM

- Auditorium (Boardgaming, RPG, Panels, Colouring in)

Adam Mccaw (Panelist)

8:00 PM
8:00 PM

- Tomasi Room B

Jonathan Durnford (Panelist)

8:30 PM
8:30 PM
Halo Tournament, Griff Ball & Party Games
2 hours, 8:30 PM - 10:30 PM

- Auditorium (Boardgaming, RPG, Panels, Colouring in)

Adam Mccaw (Panelist)

9:00 PM
9:00 PM
Hamilton Singalong
2 hours 30 minutes, 9:00 PM - 11:30 PM

- Tomasi Room B

Desiree Heald (Panelist)

Poker Tournament (18+)
2 hours 30 minutes, 9:00 PM - 11:30 PM

- Tomasi 1 [Traders]

Alexis Hemsley (Player)

Second Chance Screening - Fritz Lang's Metropolis
2 hours 30 minutes, 9:00 PM - 11:30 PM

- Tomasi 2 [Board Games]

Alicia Manolas (Presenter)

10:30 PM
10:30 PM
Open Board Gaming
1 hour, 10:30 PM - 11:30 PM

- Auditorium (Board Gaming)

Open Board Gaming
1 hour, 10:30 PM - 11:30 PM

- Auditorium (Boardgaming, RPG, Panels, Colouring in)

Sunday 23 January, 2022

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
9:00 AM
9:00 AM
Reception Open
9 hours, 9:00 AM - 6:00 PM

- Lobby

Room Closed
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM

- Tomasi Room B

EVE Online vs Daleks - Demo & Gaming (13+)
2 hours, 9:00 AM - 11:00 AM

- Tomasi 2 [Board Games]

John McCabe-Dansted, NA (Panelist)

Open Board Gaming
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM

- Auditorium (Board Gaming)

Open Board Gaming
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM

- Auditorium (Boardgaming, RPG, Panels, Colouring in)

- Catering Foyer [Panels]

Xan Haze (Panelist)

10:00 AM
10:00 AM
Presenting Yourself to Publishers
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

- Tomasi Room B

Moss Wilson (Panelist)

D&D: Dude Wheres My Carriage?
3 hours, 10:00 AM - 1:00 PM

- Auditorium (Board Gaming)

Kim Fenwick (Panelist)

Mario Kart
2 hours, 10:00 AM - 12:00 PM

- Auditorium (Boardgaming, RPG, Panels, Colouring in)

Adam Mccaw (Panelist)

Traders Open
7 hours, 10:00 AM - 5:00 PM

- Auditorium [Panels]

11:00 AM
11:00 AM
Antarctic Journey - Panel and G&A
2 hours, 11:00 AM - 1:00 PM

- Tomasi Room B

Bec Handcock (Panelist)

Pathfinder 2nd Edition
2 hours, 11:00 AM - 1:00 PM

- Tomasi 1 [Traders]

Katrina Hennessy (Panelist)

Artemis Online - Demo & Gaming
2 hours, 11:00 AM - 1:00 PM

- Tomasi 2 [Board Games]

John McCabe-Dansted, NA (Panelist)

Water Pistol Wars
2 hours, 11:00 AM - 1:00 PM

- Catering Foyer [Panels]

Xan Haze (Panelist)

12:00 PM
12:00 PM
Animal Crossing New Horizons - Meetup
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

- Auditorium (Boardgaming, RPG, Panels, Colouring in)

Adam Mccaw (Panelist)

1:00 PM
1:00 PM
Lunch Break
1 hour, 1:00 PM - 2:00 PM
2:00 PM
2:00 PM
AGM
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

- Tomasi Room B

D&D 5th Edition
4 hours, 2:00 PM - 6:00 PM

- Tomasi 1 [Traders]

Stacie Hall (Panelist)

Room Closed
4 hours, 2:00 PM - 6:00 PM

- Tomasi 2 [Board Games]

RPG: Zombie World
3 hours, 2:00 PM - 5:00 PM

- Auditorium (Board Gaming)

Fergus Hudson (Panelist)

Soul Calibur - Tournament
2 hours, 2:00 PM - 4:00 PM

- Auditorium (Boardgaming, RPG, Panels, Colouring in)

Adam Mccaw (Panelist)

3:00 PM
3:00 PM
Auction
2 hours, 3:00 PM - 5:00 PM

- Tomasi Room B

4:00 PM
4:00 PM
Open Video Gaming
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

- Auditorium (Boardgaming, RPG, Panels, Colouring in)

Adam Mccaw (Panelist)

5:00 PM
5:00 PM
Closing Ceremony
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- Tomasi Room B

Open Board Gaming
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- Auditorium (Board Gaming)

Open Board Gaming
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- Auditorium (Boardgaming, RPG, Panels, Colouring in)

6:00 PM
6:00 PM
Dinner Break
1 hour, 6:00 PM - 7:00 PM
7:00 PM
7:00 PM
Room Closed
3 hours, 7:00 PM - 10:00 PM

- Tomasi Room B

Room Closed
3 hours, 7:00 PM - 10:00 PM

- Tomasi 1 [Traders]

Room Closed
3 hours, 7:00 PM - 10:00 PM

- Tomasi 2 [Board Games]

Dead Dog Dance & Costume Competition
3 hours, 7:00 PM - 10:00 PM

- Auditorium (Board Gaming)

Dead Dog Dance & Costume Competition
3 hours, 7:00 PM - 10:00 PM

- Auditorium (Boardgaming, RPG, Panels, Colouring in)

Schedule
You can add custom text at the top of the schedule page
Choose a preferred schedule view or leave it on auto to let Grenadine decide.
Check this box to display a view switcher (List, Tiles, Grid, Calendar) in the schedule. Otherwise, it will be hidden.
Allow users to "favorite" sessions (i.e. "add sessions to their list of favorites") to create their own personalized schedules.
This only applies to sessions that require a simple signup (i.e. sessions with limited capacity)
The "remaining capacity" only applies to sessions that require signing up or purchasing of a ticket to attend.
Will display child sessions right on the main schedule listing page. Otherwise, child sessions are only listed in a session's detail page.