Filters

Theme
Format
Room
Other Filters

Wednesday 14 April, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM

Keynote

Daniel Schulten, MDA (Keynote speaker)

David Mann, MDA (Keynote speaker)

Jonathan Murphy, GoGeomatics Canada (Speaker)

10:30 AM
10:30 AM
GeoIgnite Career Fair Break
15 minutes, 10:30 AM - 10:45 AM
10:45 AM
10:45 AM

Talk

Anthony Mayne, Sparkgeo (Speaker)

11:15 AM
11:15 AM
GeoIgnite Career Fair Break
15 minutes, 11:15 AM - 11:30 AM
11:30 AM
11:30 AM
Are You Ready For Public Sector Contracting?
30 minutes, 11:30 AM - 12:00 PM

Terry Aucoin, ONPAR (Speaker)

Jonathan Murphy, GoGeomatics Canada (Speaker)

12:00 PM
12:00 PM
GeoIgnite Career Fair Lunch Break
30 minutes, 12:00 PM - 12:30 PM
12:30 PM
12:30 PM

Talk

Jonathan Murphy, GoGeomatics Canada (Speaker)

1:00 PM
1:00 PM
GeoIgnite Career Fair Break
15 minutes, 1:00 PM - 1:15 PM
1:15 PM
1:15 PM

David Mann, MDA (Speaker)

1:45 PM
1:45 PM
GeoIgnite Career Fair Break
15 minutes, 1:45 PM - 2:00 PM
2:00 PM
2:00 PM

Panel

David Gachuche, RiverCross Technologies (Panelist)

Parshati Patel, Institute for Earth and Space Exploration (Panelist)

Tanya Tejassvi, GoGeomatics (Moderator)

David Mann, MDA (Panelist)

Bilyana Anicic, Aurora Consulting (Panelist)