Skip to main page content

Philippe Calvez

R&D LAB MANAGER Lab for Computer Science and Artifical Intelligence
ENGIE
Participates in 1 Session

Dr Calvez is an Experienced R&D Lab Manager with a demonstrated history of working in the oil & energy industry as well multiple experiences from previous Consulting activities (Telco, Transport, Automotive, Industry, ...). 
Skilled in Research and Development (R&D) - (Computer Science, Machine Learning, Graph Theory, KRR, DLT) linked to Energy value chain and beyond. 
Strong experience in R&D and ICT Project management (Research / Applied R&D - National/International).
GAIAX - EU Data Space for Energy for ENGIE.
H2020 projects coordinator :
PLATOON - https://cordis.europa.eu/project/id/872592
NEON - https://cordis.europa.eu/project/id/101033700
Ph.D. in Computer Science from PSL University, Paris. 

Sessions in which Philippe Calvez participates

Thursday 7 April, 2022

Time Zone: (GMT+01:00) Rome

Sessions in which Philippe Calvez attends

Wednesday 6 April, 2022

Time Zone: (GMT+01:00) Rome
9:00 AM
9:00 AM - 9:30 AM | 30 minutes
Innovative Technologies and Data ProtectionCall for Papers sessions
9:00 AM - 10:00 AM | 1 hour
CybersecurityInnovative Technologies and Data ProtectionItalian Sessions
9:30 AM
9:30 AM - 10:30 AM | 1 hour
Innovative Technologies and Data ProtectionCall for Papers sessions
10:00 AM
10:10 AM
11:00 AM
11:00 AM - 12:00 PM | 1 hour
Innovative Technologies and Data ProtectionCall for Papers sessions
12:00 PM
12:00 PM - 1:00 PM | 1 hour
Innovative Technologies and Data ProtectionCall for Papers sessions
2:00 PM
2:00 PM - 3:00 PM | 1 hour
Innovative Technologies and Data ProtectionData Protection in PracticeRegulatory EvolutionInternational CooperationItalian Sessions
2:00 PM - 3:00 PM | 1 hour
Innovative Technologies and Data ProtectionData Protection in Practice
3:00 PM
3:00 PM - 4:00 PM | 1 hour
CybersecurityData Protection in Practice
3:00 PM - 4:00 PM | 1 hour
Innovative Technologies and Data ProtectionInternational CooperationRegulatory Evolution
4:30 PM
4:30 PM - 4:50 PM | 20 minutes
Italian Sessions
4:30 PM - 5:30 PM | 1 hour
Data Protection in PracticeSocio-economic Perspective

Thursday 7 April, 2022

Time Zone: (GMT+01:00) Rome
10:30 AM
10:30 AM - 11:00 AM | 30 minutes
11:00 AM
11:00 AM - 1:00 PM | 2 hours
CybersecurityInternational CooperationInnovative Technologies and Data ProtectionData Protection in Practice
2:00 PM
2:00 PM - 4:00 PM | 2 hours
CybersecurityData Protection in PracticeInnovative Technologies and Data ProtectionInternational CooperationHealth and Medical Data
3:00 PM
3:00 PM - 4:00 PM | 1 hour
Socio-economic Perspective
3:00 PM - 4:00 PM | 1 hour
Data Protection in PracticeSocio-economic Perspective