Friday 11 January, 2019

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Attendee Check-In 9 hours 8:00 AM  -  5:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Second Floor Promenade
Event Hours
8:30 AM
8:30 AM
Platinum & Gold Pass Marketplace Preview 1 hour 8:30 AM  -  9:30 AM  |  New York Hilton Midtown , Marketplace – Americas Hall
Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Harmony Helper Live app demos 9 hours 9:00 AM  -  6:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Americas Hall II - Booth #803
9:30 AM
9:30 AM
Friday Marketplace Hours 8 hours 30 minutes 9:30 AM  -  6:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Marketplace – Americas Hall
Event Hours
10:00 AM
10:00 AM
To BFA or Not to BFA 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  New York Hilton Midtown , 430 - PROJECTOR - Gramercy Room
Panel
The New Wizard On The Block: A Potter Meetup 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  New York Hilton Midtown , Murray Hill Room
Moderator Brian Acunis
Meetup
Kate Lumpkin Audition Technique Workshop 1 hour 30 minutes 10:00 AM  -  11:30 AM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room G (Concourse Level)
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
MEAN GIRLS Intermediate Theatre Dance Workshop 1 hour 30 minutes 10:00 AM  -  11:30 AM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room A (Concourse Level)
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
10:30 AM
10:30 AM
Rick Lyon and Ann Harada Photograph Session 1 hour 10:30 AM  -  11:30 AM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station B)
Other Participant Rick Lyon (Avenue Q) | Other Participant Ann Harada (Avenue Q)
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Fredi Walker-Browne Photograph Session 1 hour 10:30 AM  -  11:30 AM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station A)
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
11:15 AM
11:15 AM
11:45 AM
11:45 AM
Rick Lyon Autograph Session 30 minutes 11:45 AM  -  12:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station D)
Other Participant Rick Lyon (Avenue Q)
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Fredi Walker-Browne Autograph Session 1 hour 11:45 AM  -  12:45 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station B)
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
THE ADDAMS FAMILY Beginner Dance Workshop 1 hour 30 minutes 11:45 AM  -  1:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room A (Concourse Level)
Participant Liz Ramos
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
Marni Raab Acting Workshop 1 hour 30 minutes 11:45 AM  -  1:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room G (Concourse Level)
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
12:00 PM
12:00 PM
Harmony Helper Rising Stars: Singing Contest 3 hours 12:00 PM  -  3:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Americas Hall II - Booth #803
12:30 PM
12:30 PM
The BroadwayCon 2019 Opening Ceremony 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Grand Ballroom
Moderator Ben Cameron
Special Event
Ann Harada Autograph Session 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station C)
Other Participant Ann Harada (Avenue Q)
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Christina Bianco Photograph Session 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station A)
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
1:00 PM
1:00 PM
Jenn Colella Photograph Session 30 minutes 1:00 PM  -  1:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station B)
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
1:45 PM
1:45 PM
Professional Skills for Actors Seminar 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  New York Hilton Midtown , Beekman Room
Lecture
Christina Bianco Autograph Session 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station D)
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Musicals and Mental Health 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  New York Hilton Midtown , 430 - PROJECTOR - Gramercy Room
Lecture
Business of Theatre
International Productions and Workshops Abroad 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  New York Hilton Midtown , Sutton Center Room
Lecture
Tannins and Tunes: Live! 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  New York Hilton Midtown , Murray Hill Room
Podcast
Jenn Colella Song Interpretation Workshop 1 hour 30 minutes 1:45 PM  -  3:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room G (Concourse Level)
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
Absolute Beginner Tap Dance Workshop 1 hour 30 minutes 1:45 PM  -  3:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room A (Concourse Level)
Participant April Cook
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
2:00 PM
2:00 PM
BroadwayCon Industry Day (Separately Ticketed) 4 hours 2:00 PM  -  6:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Trianon Ballroom
3:00 PM
3:00 PM
About The Actors Fund 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Regent Room
Panel
Business of Theatre
From Britain to Broadway 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Murray Hill Room
Panel
Anthony Rapp Photograph Session 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station A)
Other Participant Anthony Rapp (Rent)
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Caitlin Kinnunen Photograph Session 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station B)
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Stories from the Stage Door 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  New York Hilton Midtown , 430 - PROJECTOR - Gramercy Room
Panel
3:30 PM
3:30 PM
Harmony Helper Autograph Session (Jenn Colella) 1 hour 3:30 PM  -  4:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Americas Hall II - Booth #803
Sam Carner and Derek Gregor Song Interpretation Workshop 1 hour 30 minutes 3:30 PM  -  5:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room G (Concourse Level)
Participant Sam Carner | Participant Derek Gregor
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
Advanced Hip-Hop Dance Workshop 1 hour 30 minutes 3:30 PM  -  5:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room A (Concourse Level)
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
4:15 PM
4:15 PM
Caitlin Kinnunen Autograph Session 45 minutes 4:15 PM  -  5:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station C)
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Demystifying the Art of Casting 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Nassau Room
Panel
Business of Theatre
Game Show Participant Auditions 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Sutton Center Room
Participant David Alpert | Participant Ben Cameron
Anthony Rapp Autograph Session 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station D)
Other Participant Anthony Rapp (Rent)
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Love Songs Singalong 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Beekman Room
Singalong
Singalongs
6:35 PM
6:35 PM
7:40 PM
7:40 PM
Spotlight: Be More Chill 50 minutes 7:40 PM  -  8:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Grand Ballroom
Spotlight

Saturday 12 January, 2019

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Attendee Check-In 9 hours 8:00 AM  -  5:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Second Floor Promenade
Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Saturday Marketplace Hours 9 hours 9:00 AM  -  6:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Marketplace – Americas Hall
Event Hours
Harmony Helper Live app demos 9 hours 9:00 AM  -  6:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Americas Hall II - Booth #803
10:00 AM
10:00 AM
Caesar Samayoa Photograph Session 30 minutes 10:00 AM  -  10:30 AM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station A)
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
#BroadwayBounding: Broadway Style Meetup 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  New York Hilton Midtown , Beekman Room
Participant Sydney Paige
Meetup
RENTheads: Where are we now? 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  New York Hilton Midtown , Trianon Ballroom
Panel
LGBTQIA+ Meetup 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  New York Hilton Midtown , Regent Room
Moderator Brian Acunis
Meetup
Brandon Uranowitz Photograph Session 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station B)
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Carla J. Hargrove Acting Workshop 1 hour 30 minutes 10:00 AM  -  11:30 AM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room G (Concourse Level)
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
"The Graceful Dancer" Advanced Contemporary Theatre Dance Fusion Workshop 1 hour 30 minutes 10:00 AM  -  11:30 AM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room A (Concourse Level)
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
10:30 AM
10:30 AM
Daphne Rubin-Vega Photograph Session 30 minutes 10:30 AM  -  11:00 AM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station A)
Other Participant Daphne Rubin-Vega
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Caesar Samayoa Autograph Session 30 minutes 10:30 AM  -  11:00 AM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station C)
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
11:00 AM
11:00 AM
BroadwayCon Cosplay Contest: Check-In 30 minutes 11:00 AM  -  11:30 AM  |  New York Hilton Midtown , 430 - PROJECTOR - Gramercy Room
Special Event
Harmony Helper Rising Stars: Singing Contest 3 hours 11:00 AM  -  2:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Americas Hall II - Booth #803
11:15 AM
11:15 AM
Daphne Rubin-Vega Autograph Session 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station D)
Other Participant Daphne Rubin-Vega
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Anthony Rapp Photograph Session 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station B)
Other Participant Anthony Rapp (Rent)
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
iBroadway 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Murray Hill Room
Panel
Alex Brightman Photograph Session 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station A)
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Broadway Is For AnyBODY Fan Discussion 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Regent Room
Participant Mardie Baldo | Participant Harley Ann Kulp | Participant Bridget Conway | Participant Manja Netter
Discussion
Brandon Uranowitz Autograph Session 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station C)
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
11:45 AM
11:45 AM
Beginner Dance Workshop 1 hour 30 minutes 11:45 AM  -  1:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room A (Concourse Level)
Participant Lizz Picini
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
"Broadway Bound: The College Path" Andy Leech Song Interpretation Workshop 1 hour 30 minutes 11:45 AM  -  1:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room G (Concourse Level)
Participant Andy Leech
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
12:00 PM
12:00 PM
Historic Hudson Theatre Tour (powered by Show-Score) 1 hour 12:00 PM  -  1:00 PM  |  Hudson Theatre (Off-Site) , Hudson Theatre (Sponsored Event)
Sponsored Event
This event is not held at the BroadwayCon venue
12:30 PM
12:30 PM
Gillian Pensavalle and Patrick Hinds Photograph Session 30 minutes 12:30 PM  -  1:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station A)
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Alex Brightman Autograph Session 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station C)
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Make Them Hear You: Political Musical Theatre 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Beekman Room
Lecture
Lesli Margherita Photograph Session 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station B)
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Participant Ayana Grady
Meetup
BroadwayCon Cosplay Contest 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Trianon Ballroom
Other Participant Sarah Laux | Moderator Ben Cameron | Other Participant Felicia Fitzpatrick | Other Participant Ruth La Ferla (New York Times)
Special Event
1:30 PM
1:30 PM
Erin Quill Song Interpretation Workshop 1 hour 30 minutes 1:30 PM  -  3:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room G (Concourse Level)
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
A CHORUS LINE Intermediate Dance Workshop 1 hour 30 minutes 1:30 PM  -  3:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room A (Concourse Level)
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
1:45 PM
1:45 PM
Broadway Choreographers 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  New York Hilton Midtown , Murray Hill Room
Participant Sam Pinkleton | Participant Jon Rua | Participant Jennifer Weber | Participant Ruthie Fierberg (Playbill)
Participant Ally O'Brien | Participant Amanda Bohlmann
Meetup
Lesli Margherita Autograph Session 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station C)
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
We Are All Angels (And Fans, Too!) 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  New York Hilton Midtown , Nassau Room
Meetup
Down the Rabbit Hole: My Descent into Hamilton Fandom 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  New York Hilton Midtown , Sutton Center Room
Participant Courtney Bliss
Lecture
Business of Theatre
2:00 PM
2:00 PM
Andrew Rannells Autograph Session 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station D)
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
2:30 PM
2:30 PM
Harmony Helper Autograph Session (Alex Brightman) 1 hour 2:30 PM  -  3:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Americas Hall II - Booth #803
3:00 PM
3:00 PM
The Psychology of Sondheim 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Beekman Room
Participant Jaime Holtzer
Lecture
Business of Theatre
Fansies Meetup 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Nassau Room
Participant Jake Zolomij
Meetup
Jennifer Ashley Tepper Photograph Session 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station A)
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Playbill Trading 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Concourse E
Participant Nikki Sandler | Participant Hannah Berling | Participant Lauren Gottesman | Participant Kayla Follett
Meetup
3:15 PM
3:15 PM
Andrew Drost Audition Technique Workshop 1 hour 30 minutes 3:15 PM  -  4:45 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room G (Concourse Level)
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
Absolute Beginner Dance Basics Workshop 1 hour 30 minutes 3:15 PM  -  4:45 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room A (Concourse Level)
Participant Josh Assor
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
4:15 PM
4:15 PM
Anthony Rapp Autograph Session 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station C)
Other Participant Anthony Rapp (Rent)
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Life as a Broadway Podcaster 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Murray Hill Room
Discussion
Golden Age Singalong 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Beekman Room
Singalong
Singalongs
Interview
Jennifer Ashley Tepper Autograph Session 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station D)
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Shakespeare Lovers' Meetup 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Nassau Room
Participant Marianna Oropallo | Participant Emily Kimoto
Meetup
4:40 PM
4:40 PM
We Lived on Avenue Q - The 15 Year Reunion 50 minutes 4:40 PM  -  5:30 PM  |  Ziegfeld Ballroom , Ziegfeld Ballroom
Panel
5:30 PM
5:30 PM
MEAN GIRLS Singalong 1 hour 5:30 PM  -  6:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Beekman Room
Singalong
Singalongs
6:40 PM
6:40 PM
8:30 PM
8:30 PM
Broadway Game Night 2 hours 8:30 PM  -  10:30 PM  |  Ziegfeld Ballroom , Ziegfeld Ballroom
Moderator Ben Cameron
Game

Sunday 13 January, 2019

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Attendee Check-In 9 hours 8:00 AM  -  5:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Second Floor Promenade
Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Harmony Helper Rising Stars: Singing Contest 3 hours 9:00 AM  -  12:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Americas Hall II - Booth #803
Sunday Marketplace Hours 9 hours 9:00 AM  -  6:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Marketplace – Americas Hall
Event Hours
Harmony Helper Live app demos 9 hours 9:00 AM  -  6:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Americas Hall II - Booth #803
10:00 AM
10:00 AM
Sharon Wheatley Photograph Session 30 minutes 10:00 AM  -  10:30 AM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station A)
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Broadway Musicals in China 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  New York Hilton Midtown , Beekman Room
Participant Yihui Shen
Lecture
Royal Romanovs 2.0 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  New York Hilton Midtown , Regent Room
Participant Nia Harvey
Meetup
Carmel Dean Song Interpretation Workshop 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room G (Concourse Level)
Participant Carmel Dean
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
The Musicals that Saved Us 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  New York Hilton Midtown , Sutton Center Room
Participant William Theodore Odell | Participant Cindy Gomes-Cornell | Participant Aaron Schoepf | Participant Mikki Havas | Participant Mackenzie Gomes
Discussion
BroadwayCon Feud 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  New York Hilton Midtown , Grand Ballroom
Game
Ben Fankhauser Photograph Session 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station B)
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
CATS Intermediate Dance Workshop 1 hour 30 minutes 10:00 AM  -  11:30 AM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room A (Concourse Level)
Participant Maria Briggs
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
10:30 AM
10:30 AM
Sharon Wheatley Autograph Session 30 minutes 10:30 AM  -  11:00 AM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station C)
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
11:15 AM
11:15 AM
The Second Annual BroadwayCon Lip Sync Battle 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Grand Ballroom
Other Participant Peppermint Moderator Ben Cameron |
Performance
James Snyder Photograph Session 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station B)
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
How Fans Are Changing Broadway 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Trianon Ballroom
Panel
Business of Theatre
Call and Response Live! 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Murray Hill Room
Podcast
Business of Theatre
Ryann Redmond Photograph Session 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station A)
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Ben Fankhauser Autograph Session 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station D)
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
"The Enraged Accompanist" Audition Technique Workshop 1 hour 15 minutes 11:15 AM  -  12:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room G (Concourse Level)
Participant Andrew Gerle
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
12:00 PM
12:00 PM
Harmony Helper Autograph Session (James Monroe Iglehart) 1 hour 12:00 PM  -  1:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Americas Hall II - Booth #803
MEAN GIRLS Beginner Theatre Dance Workshop 1 hour 30 minutes 12:00 PM  -  1:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room A (Concourse Level)
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
12:30 PM
12:30 PM
James Snyder Autograph Session 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station D)
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Change Beyond the Stage 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Trianon Ballroom
Panel
Business of Theatre
Ryann Redmond Autograph Session 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station C)
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Ali Ewoldt Photograph Session 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station A)
Other Participant Ali Ewoldt
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
12:45 PM
12:45 PM
Anthony Rapp Song Interpretation Workshop 1 hour 30 minutes 12:45 PM  -  2:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room G (Concourse Level)
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
1:45 PM
1:45 PM
Be More Chill Fan Meetup 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  New York Hilton Midtown , 430 - PROJECTOR - Gramercy Room
Participant Reid Sandlund | Participant Carly Heitner
Meetup
Ali Ewoldt Autograph Session 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station C)
Other Participant Ali Ewoldt
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Absolute Beginner Tap Dance Workshop 1 hour 30 minutes 1:45 PM  -  3:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room A (Concourse Level)
Participant Lainie Munro
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
2:00 PM
2:00 PM
Matilda Alumni Photograph Session 45 minutes 2:00 PM  -  2:45 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station B)
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
2:30 PM
2:30 PM
Doors Open for BroadwayCon First Look 30 minutes 2:30 PM  -  3:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Grand Ballroom
Doors Open
Erin Quill Acting Workshop 1 hour 15 minutes 2:30 PM  -  3:45 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room G (Concourse Level)
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
3:00 PM
3:00 PM
Talent Is: Executing Skills with Confidence 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Murray Hill Room
Seminar
Singalong
Singalongs
BroadwayCon First Look 2 hours 3:00 PM  -  5:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Grand Ballroom
Performance
3:30 PM
3:30 PM
Whitney Sprayberry Acro Dance Workshop 1 hour 30 minutes 3:30 PM  -  5:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room A (Concourse Level)
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
4:00 PM
4:00 PM
Andrew Kober Song Interpretation Workshop 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room G (Concourse Level)
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
4:15 PM
4:15 PM
An Artist’s Perspective of Stage to Screen 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Regent Room
Participant Ellie Heyman | Participant Max Vernon | Moderator Bonnie Comley | Participant Stewart F. Lane | Participant Leah Lane
Panel
Business of Theatre
Sondheim Singalong 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Beekman Room
Singalong
Singalongs
Queer Women in Theatre 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Nassau Room
Participant Emily McNally
Discussion
5:00 PM
5:00 PM
BroadwayCon YouTube Send-Off Party 30 minutes 5:00 PM  -  5:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Grand Ballroom
Moderator Ben Cameron
Special Event