James Payton

Frank Longbottom
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Participates in 8 items

James is best known by audiences as Frank Longbottom in Harry Potter and the Order of the Phoenix and as Hitler in Marvel’s Captain America: The First Avenger. He cites Peter Sellers, Alec Guinness, David Niven, and Noël Coward amongst his influences, and has appeared on your screen in film and TV in credits ranging from The Look of Love to Footballers' Wives.

James also works in film as a stand-in and cast reader for many well-known actors, such as Christophe Waltz, Robert Downey Jr., Jake Gyllenhaal, and is part of the Fantastic Beasts family in this capacity as a stand-in Dan Fogler and Colin Farrell. His other, other job is as a snow technician and production credits include: Wonder Woman, The Force Awakens, The Last Jedi, Game of Thrones, Goodbye Christopher Robin, Charlie and the Chocolate Factory, and many more.

He still just about lives in London, even though he should know better. People seem to like him but he’s not sure why either.

Sessions in which James Payton participates

Friday 9 August, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM
LeakyCon Party Game Hour
1 hour, 10:15 AM CDT - 11:15 AM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - MainStage (Exhibit Hall E)

Game

Melissa Anelli, Mischief Management (Moderator)

James Payton, Harry Potter and the Order of the Phoenix (Moderator)

Maureen Johnson, Says Who (Participant)

Tiana Benjamin (Participant)

Georgina Leonidas (Participant)

3:15 PM
3:15 PM
Spotlight: James Payton
1 hour, 3:15 PM CDT - 4:15 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - MainStage (Exhibit Hall E)

Interview

Proma Khosla, Mashable (Moderator)

James Payton, Harry Potter and the Order of the Phoenix (Participant)

4:30 PM
4:30 PM
James Payton Photograph — Friday A
30 minutes, 4:30 PM CDT - 5:00 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Witherwings Photograph Area

Photograph Session

James Payton, Harry Potter and the Order of the Phoenix (Other Participant)

5:15 PM
5:15 PM
James Payton Autograph — Friday A
30 minutes, 5:15 PM CDT - 5:45 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Pigwidgeon Autograph Area

Autograph Session

James Payton, Harry Potter and the Order of the Phoenix (Other Participant)

Saturday 10 August, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM
LeakyCon Feud
1 hour, 10:15 AM CDT - 11:15 AM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - MainStage (Exhibit Hall E)

Game

Afshan Azad, Harry Potter films (Participant)

Tiana Benjamin (Participant)

Jim Tavaré, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (Moderator)

Scarlett Byrne, Harry Potter films (Participant)

Georgina Leonidas (Participant)

Melissa Anelli, Mischief Management (Participant)

James Payton, Harry Potter and the Order of the Phoenix (Participant)

1:00 PM
1:00 PM
James Payton Photograph — Saturday A
30 minutes, 1:00 PM CDT - 1:30 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Witherwings Photograph Area

Photograph Session

James Payton, Harry Potter and the Order of the Phoenix (Other Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Spotlight: Making Magic Behind the Scenes
1 hour, 2:00 PM CDT - 3:00 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - MainStage (Exhibit Hall E)

Interview

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Moderator)

James Payton, Harry Potter and the Order of the Phoenix (Participant)

Paul Harris, Harry Potter and the Order of the Phoenix (Participant)

3:15 PM
3:15 PM
James Payton Autograph — Saturday A
30 minutes, 3:15 PM CDT - 3:45 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Pigwidgeon Autograph Area

Autograph Session

James Payton, Harry Potter and the Order of the Phoenix (Other Participant)

Share this