Skip to main page content

Tom Felton

He/him/his

Participates in 19 items

Tom Felton is an actor and musician. He has released several EPs and singles on his label, Six String Productions.

Sessions in which Tom Felton participates

Saturday 10 August, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM CDT - 10:40 AM CDT | 40 minutes
Photograph Session – Additional Ticket Required

Please arrive to your designated session at least 15 minutes before the end of the session. Those who arrive later will be accommodated if possible. Follow this link for instructions and more information or this link to buy tickets.

10:45 AM
10:45 AM CDT - 11:15 AM CDT | 30 minutes
Autograph Session – Additional Ticket Required

Please arrive to your designated session at least 15 minutes before the end of the session. Those who arrive later will be accommodated if possible. Follow this link for instructions and more information or this link to buy tickets.

11:30 AM
11:30 AM CDT - 12:30 PM CDT | 1 hour
Film StudiesASL Interpretation Provided

From the Yule Ball to the Hogwarts Express, these actors have gotten to work in some of the coolest Harry Potter sets. We'll hear about what it was like to work on the films and how their connections with their characters impacted their views of the series.

1:45 PM
1:45 PM CDT - 2:15 PM CDT | 30 minutes
Photograph Session – Additional Ticket Required

Please arrive to your designated session at least 15 minutes before the end of the session. Those who arrive later will be accommodated if possible. Follow this link for instructions and more information or this link to buy tickets.

2:15 PM
2:15 PM CDT - 2:45 PM CDT | 30 minutes
Photograph Session – Additional Ticket Required

Please arrive to your designated session at least 15 minutes before the end of the session. Those who arrive later will be accommodated if possible. Follow this link for instructions and more information or this link to buy tickets.

3:00 PM
3:00 PM CDT - 3:30 PM CDT | 30 minutes
Autograph Session – Additional Ticket Required

Please arrive to your designated session at least 15 minutes before the end of the session. Those who arrive later will be accommodated if possible. Follow this link for instructions and more information or this link to buy tickets.

3:30 PM
3:30 PM CDT - 4:15 PM CDT | 45 minutes
Autograph Session – Additional Ticket Required

Please arrive to your designated session at least 15 minutes before the end of the session. Those who arrive later will be accommodated if possible. Follow this link for instructions and more information or this link to buy tickets.

4:30 PM
4:30 PM CDT - 5:00 PM CDT | 30 minutes
Performance

You probably think of Tom Felton as Draco Malfoy or The Flash's Julian Albert. You may not be as familiar with Tom Felton, musician. Join us for Tom's first-ever LeakyCon concert!

Tom Felton

Participant
5:30 PM
5:30 PM CDT - 5:50 PM CDT | 20 minutes
Photograph Session – Additional Ticket Required

Please arrive to your designated session at least 15 minutes before the end of the session. Those who arrive later will be accommodated if possible. Follow this link for instructions and more information or this link to buy tickets.

Sunday 11 August, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM CDT - 11:15 AM CDT | 1 hour
Film StudiesASL Interpretation Provided

From Remembralls to Vanishing Cabinets, the Slytherin Common Room to Malfoy Manor, Tom Felton's work in the eight Harry Potter films spanned a decade of time and the highs and lows of Draco Malfoy's character arc. Come hear about growing up on-set, playing everyone's favorite Slytherin, and his music and acting careers post-Potter.

11:30 AM
11:30 AM CDT - 12:00 PM CDT | 30 minutes
Photograph Session – Additional Ticket Required

Please arrive to your designated session at least 15 minutes before the end of the session. Those who arrive later will be accommodated if possible. Follow this link for instructions and more information or this link to buy tickets.

12:00 PM
12:00 PM CDT - 12:30 PM CDT | 30 minutes
Photograph Session – Additional Ticket Required

Please arrive to your designated session at least 15 minutes before the end of the session. Those who arrive later will be accommodated if possible. Follow this link for instructions and more information or this link to buy tickets.

12:45 PM
12:45 PM CDT - 1:15 PM CDT | 30 minutes
Autograph Session – Additional Ticket Required

Please arrive to your designated session at least 15 minutes before the end of the session. Those who arrive later will be accommodated if possible. Follow this link for instructions and more information or this link to buy tickets.

1:15 PM
1:15 PM CDT - 1:45 PM CDT | 30 minutes
Autograph Session – Additional Ticket Required

Please arrive to your designated session at least 15 minutes before the end of the session. Those who arrive later will be accommodated if possible. Follow this link for instructions and more information or this link to buy tickets.

2:45 PM
2:45 PM CDT - 3:15 PM CDT | 30 minutes
Photograph Session – Additional Ticket Required

Please arrive to your designated session at least 15 minutes before the end of the session. Those who arrive later will be accommodated if possible. Follow this link for instructions and more information or this link to buy tickets.

3:15 PM
3:15 PM CDT - 3:45 PM CDT | 30 minutes
Photograph Session – Additional Ticket Required

Please arrive to your designated session at least 15 minutes before the end of the session. Those who arrive later will be accommodated if possible. Follow this link for instructions and more information or this link to buy tickets.

4:00 PM
4:00 PM CDT - 4:30 PM CDT | 30 minutes
Autograph Session – Additional Ticket Required

Please arrive to your designated session at least 15 minutes before the end of the session. Those who arrive later will be accommodated if possible. Follow this link for instructions and more information or this link to buy tickets.

4:30 PM
4:30 PM CDT - 5:00 PM CDT | 30 minutes
Autograph Session – Additional Ticket Required

Please arrive to your designated session at least 15 minutes before the end of the session. Those who arrive later will be accommodated if possible. Follow this link for instructions and more information or this link to buy tickets.

5:15 PM
5:15 PM CDT - 5:45 PM CDT | 30 minutes
Autograph Session – Additional Ticket Required

Please arrive to your designated session at least 15 minutes before the end of the session. Those who arrive later will be accommodated if possible. Follow this link for instructions and more information or this link to buy tickets.