Friday 9 August, 2019

Time Zone: CDT/Central Time (US & Canada)
8:30 AM
8:30 AM
Attendee Check-In 9 hours 30 minutes 8:30 AM CDT  -  6:00 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Lobby D
Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Marketplace Open to Marauder Passholders 1 hour 9:00 AM CDT  -  10:00 AM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Marketplace (Exhibit Hall D)
Event Hours
10:00 AM
10:00 AM
Friday Crafts 8 hours 10:00 AM CDT  -  6:00 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Madam Malkin's Crafting Area
Crafts
Crafts
Marketplace Open 8 hours 10:00 AM CDT  -  6:00 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Marketplace (Exhibit Hall D)
Event Hours
10:15 AM
10:15 AM
LeakyCon Party Game Hour 1 hour 10:15 AM CDT  -  11:15 AM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , MainStage (Exhibit Hall E)
Game
GameASL Interpretation Provided
Slytherin Meetup 1 hour 10:15 AM CDT  -  11:15 AM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Occamy Room (D170/172)
Participant Brian Acunis | Participant Emily Hahn
Meetup
The Four Houses
Ravenclaw Meetup 1 hour 10:15 AM CDT  -  11:15 AM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Owl Room (D171/173)
Participant Lexi Whittemore
Meetup
The Four Houses
Hufflepuff Meetup 1 hour 10:15 AM CDT  -  11:15 AM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Unicorn Room (D167/174)
Meetup
The Four Houses
Gryffindor Meetup 1 hour 10:15 AM CDT  -  11:15 AM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Phoenix Room (D162/164)
Meetup
The Four Houses
How I Wrote My Book 1 hour 10:15 AM CDT  -  11:15 AM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Puffskein Room (D163/165)
Panel
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
11:30 AM
11:30 AM
Why We Worship The Weasleys 1 hour 11:30 AM CDT  -  12:30 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Unicorn Room (D167/174)
Discussion
Character Study
How Do You LeakyCon? 1 hour 11:30 AM CDT  -  12:30 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Occamy Room (D170/172)
Participant Kevin R. | Participant Brian Acunis | Participant Lexi Whittemore | Participant Ally Haley
Panel
Fandom
Adaptations: Watching Your Story Come to Life On Screen 1 hour 11:30 AM CDT  -  12:30 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , MainStage (Exhibit Hall E)
Discussion
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)ASL Interpretation Provided
12:45 PM
12:45 PM
Angie Thomas Autograph — Friday A 30 minutes 12:45 PM CDT  -  1:15 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Pigwidgeon Autograph Area
Other Participant Angie Thomas
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Julie Murphy Autograph — Friday A 30 minutes 12:45 PM CDT  -  1:15 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hedwig Autograph Area
Other Participant Julie Murphy
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Becky Albertalli Autograph — Friday A 30 minutes 12:45 PM CDT  -  1:15 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hermes Autograph Area
Other Participant Becky Albertalli
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Potterless Live! 1 hour 12:45 PM CDT  -  1:45 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Unicorn Room (D167/174)
Podcast
FandomPodcast
Questions of the Wizarding World: The Trace 1 hour 12:45 PM CDT  -  1:45 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , MainStage (Exhibit Hall E)
Discussion
Questions of the Wizarding World
Mental Health in the Wizarding World 1 hour 12:45 PM CDT  -  1:45 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Puffskein Room (D163/165)
Discussion
The Wider Wizarding World
Panel
ASL Interpretation ProvidedInfluences on the Series
Fantastic Scores and Who Conducts Them 1 hour 12:45 PM CDT  -  1:45 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Phoenix Room (D162/164)
Panel
Harry Potter Movies and Other Media
2:00 PM
2:00 PM
By Fans, For Fans: Fandom-Inspired Creators 1 hour 2:00 PM CDT  -  3:00 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , MainStage (Exhibit Hall E)
Panel
Fan Creation
Participant Em Rademaker
Lecture
Influences on the Series
Disability at Hogwarts 1 hour 2:00 PM CDT  -  3:00 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Occamy Room (D170/172)
Participant Hannah Walsh | Participant Kaylee Walsh | Participant Bekah Boyer | Participant Katrina Walsh
Panel
Constant VigilanceASL Interpretation Provided
Unbreakable Vows: What is the Truth? 1 hour 2:00 PM CDT  -  3:00 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Unicorn Room (D167/174)
Discussion
The Wider Wizarding World
We Really Really Want to Discuss Cursed Child 1 hour 2:00 PM CDT  -  3:00 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Puffskein Room (D163/165)
Discussion
Beyond the Books and Films
More Than One: Intersectionality in Publishing 1 hour 2:00 PM CDT  -  3:00 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Owl Room (D171/173)
Participant Nic Stone | Participant Mackenzi Lee | Participant Mark Oshiro (Anger is a Gift) | Participant Hafsah Faizal
Panel
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
3:00 PM
3:00 PM
Georgina Leonidas Photograph – Friday A 30 minutes 3:00 PM CDT  -  3:30 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Witherwings Photograph Area
Other Participant Georgina Leonidas
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
3:15 PM
3:15 PM
Spotlight: James Payton 1 hour 3:15 PM CDT  -  4:15 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , MainStage (Exhibit Hall E)
Interview
ASL Interpretation ProvidedFilm Studies
Moral Injury in the Wizarding World 1 hour 3:15 PM CDT  -  4:15 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Phoenix Room (D162/164)
Lecture
Character Study
Revisiting Ilvermorny 1 hour 3:15 PM CDT  -  4:15 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Occamy Room (D170/172)
Roundtable
The Wider Wizarding WorldFan Creation
How Harry Potter Influenced Us 1 hour 3:15 PM CDT  -  4:15 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Owl Room (D171/173)
Panel
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
3:45 PM
3:45 PM
Hafsah Faizal Autograph — Friday A 30 minutes 3:45 PM CDT  -  4:15 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hedwig Autograph Area
Other Participant Hafsah Faizal
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Mackenzi Lee Autograph — Friday A 30 minutes 3:45 PM CDT  -  4:15 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Pigwidgeon Autograph Area
Other Participant Mackenzi Lee
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Justin A. Reynolds Autograph – Friday A 30 minutes 3:45 PM CDT  -  4:15 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hermes Autograph Area
Other Participant Justin A. Reynolds
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Tiana Benjamin Photograph – Friday A 30 minutes 3:45 PM CDT  -  4:15 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Witherwings Photograph Area
Other Participant Tiana Benjamin
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
4:30 PM
4:30 PM
Mark Oshiro Autograph — Friday A 30 minutes 4:30 PM CDT  -  5:00 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Pigwidgeon Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Nic Stone Autograph — Friday A 30 minutes 4:30 PM CDT  -  5:00 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hedwig Autograph Area
Other Participant Nic Stone
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
James Payton Photograph — Friday A 30 minutes 4:30 PM CDT  -  5:00 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Witherwings Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Maureen Johnson Autograph — Friday A 30 minutes 4:30 PM CDT  -  5:00 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hermes Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
The Order of the Phoenix, Rising 1 hour 4:30 PM CDT  -  5:30 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Occamy Room (D170/172)
Workshop
Constant VigilanceAll Fandoms
Dumbledore and Abraham: The Greater Good 1 hour 4:30 PM CDT  -  5:30 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Phoenix Room (D162/164)
Discussion
Influences on the Series
History of Magic: Finding the Wizards in History 1 hour 4:30 PM CDT  -  5:30 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Unicorn Room (D167/174)
Participant Proma Khosla (Mashable) | Participant Jessi Dickinson | Participant Brian Acunis
Panel
The Muggle World
Let's Discuss Ravenclaw 1 hour 4:30 PM CDT  -  5:30 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Puffskein Room (D163/165)
Discussion
The Four Houses
5:15 PM
5:15 PM
James Payton Autograph — Friday A 30 minutes 5:15 PM CDT  -  5:45 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Pigwidgeon Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
Tiana Benjamin Autograph – Friday A 30 minutes 5:15 PM CDT  -  5:45 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hedwig Autograph Area
Other Participant Tiana Benjamin
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
Georgina Leonidas Autograph – Friday A 30 minutes 5:15 PM CDT  -  5:45 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hermes Autograph Area
Other Participant Georgina Leonidas
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
7:00 PM
7:00 PM
Wizard Rock Concert 3 hours 7:00 PM CDT  -  10:00 PM CDT  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , MainStage (Exhibit Hall E)
Special Event
Fan Creation