Skip to main page content

John Green

Participates in 6 items

Sessions in which John Green participates

Wednesday 13 July, 2011

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM EDT - 9:50 AM EDT | 50 minutes
Teen Track
10:00 AM
10:00 AM EDT - 10:50 AM EDT | 50 minutes
Genre Track
12:30 PM
12:30 PM EDT - 1:20 PM EDT | 50 minutes
Genre Track
1:30 PM
1:30 PM EDT - 2:30 PM EDT | 1 hour
Teen Track

Friday 15 July, 2011

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
11:00 AM
11:00 AM EDT - 12:50 PM EDT | 1 hour 50 minutes
Autograph Session
5:00 PM
5:00 PM EDT - 7:30 PM EDT | 2 hours 30 minutes
Informal Programming