Wednesday 7 August, 2013

Time Zone: BST/London
5:00 PM
5:00 PM
Special LeakyCon Warner Bros. Studio Tour! 1 hour 30 minutes, 5:00 PM BST - 6:30 PM BST

Leavesden Studios - Leavesden Studios

Thursday 8 August, 2013

Time Zone: BST/London
1:00 PM
1:00 PM
Leaky First-Timers Meetup 50 minutes, 1:00 PM BST - 1:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ampthill

Meetup

Keith Kurson (Participant)

HP London Photo Quest 50 minutes, 1:00 PM BST - 1:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Cambria

Meetup

Izzy Martin (Participant)

Daisy Swaffer (Participant)

Craft Room 3 hours 50 minutes, 1:00 PM BST - 4:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Denbigh

Crafts

Tumblr Meetup 50 minutes, 1:00 PM BST - 1:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Meetup

Colin Mueller (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
LGBT Meetup 50 minutes, 2:00 PM BST - 2:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ampthill

Meetup

Colin Mueller (Participant)

Party of One Meetup 50 minutes, 2:00 PM BST - 2:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Meetup

Keith Kurson (Participant)

3:00 PM
3:00 PM
Whovian Meetup 50 minutes, 3:00 PM BST - 3:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Cambria

Meetup

Colin Mueller (Participant)

Teen Meetup 50 minutes, 3:00 PM BST - 3:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Meetup

Natalie Chevrier (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
Vendor Room Open 4 hours, 4:00 PM BST - 8:00 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Balmoral

Event Hours

Presenter Meetup 50 minutes, 4:00 PM BST - 4:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Meetup

Jennifer Clack (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Welcome Ceremony 1 hour 30 minutes, 5:00 PM BST - 6:30 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Grand Ballroom

Special Event

7:00 PM
7:00 PM
Inside the Age Line - 30+ Meetup 50 minutes, 7:00 PM BST - 7:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ampthill

Meetup

Disney Singalong 50 minutes, 7:00 PM BST - 7:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Cambria

Meetup

Keith Kurson (Moderator)

Fanfic Meetup 50 minutes, 7:00 PM BST - 7:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Meetup

Krista Domin (Moderator)

8:00 PM
8:00 PM
Rock Concert I 3 hours 30 minutes, 8:00 PM BST - 11:30 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Grand Ballroom

Concert

Alex Carpenter (Participant)

Romilda Vane and the Chocolate Cauldrons (Participant)

Hank Green (Participant)

Siriusly Hazza P (Participant)

Solitary Snape (Participant)

Friday 9 August, 2013

Time Zone: BST/London
8:00 AM
8:00 AM

De Vere Grand Connaught Rooms - Empire

Autograph Session

9:00 AM
9:00 AM
Blood Status is so last century. Or is it? 50 minutes, 9:00 AM BST - 9:50 AM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ampthill

Lecture

Krista Domin (Participant)

Book Club - The Cuckoo's Calling 50 minutes, 9:00 AM BST - 9:50 AM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Cambria

Discussion

Colin Mueller (Participant)

Costume Contest 50 minutes, 9:00 AM BST - 9:50 AM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Grand Ballroom

Special Event

9:30 AM
9:30 AM
StarKid Autographs 2 hours, 9:30 AM BST - 11:30 AM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Empire

Autograph Session

Clark Baxtresser, Team StarKid (Participant)

Jaime Lyn Beatty, Team StarKid (Participant)

Brian Holden, Team StarKid (Participant)

Lauren Lopez, Team StarKid (Participant)

Joey Richter, Team StarKid (Participant)

Dylan Saunders, Team StarKid (Participant)

Meredith Stepien, Team StarKid (Participant)

Joe Walker, Team StarKid (Participant)

10:00 AM
10:00 AM
Being a Better Beta 50 minutes, 10:00 AM BST - 10:50 AM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ampthill

Workshop

Krista Domin (Participant)

Vendor Room Open (Friday) 10 hours, 10:00 AM BST - 8:00 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Balmoral

Event Hours

StarKid - Your Story 55 minutes, 10:00 AM BST - 10:55 AM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Cambria

Meetup

Jenny Williams (Participant)

Emily Manning (Participant)

Lou Atherton (Participant)

Elizabeth Wein and Sally Gardner (In Conversation) 50 minutes, 10:00 AM BST - 10:50 AM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Devon

LeakyCon Lit

Rosianna Halse Rojas (Moderator)

Elizabeth Wein (Participant)

Sally Gardner (Participant)

Nerdfighters 1 hour 20 minutes, 10:00 AM BST - 11:20 AM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Grand Ballroom

Special Event

Hank Green (Participant)

Let's Make a World 50 minutes, 10:00 AM BST - 10:50 AM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Stafford

LeakyCon Lit

Juno Dawson (Participant)

Laure Eve (Participant)

Will Hill (Participant)

Samantha Shannon (Participant)

Matt Whyman (Participant)

WZRD: The Resurrection Podcast 1 hour 30 minutes, 10:00 AM BST - 11:30 AM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Podcast

Romilda Vane and the Chocolate Cauldrons (Participant)

Lauren Fairweather (Participant)

Blibbering Humdingers (Participant)

Matt Maggiacomo (Participant)

Siriusly Hazza P (Participant)

Harry and the Potters (Participant)

Amy Snow (Participant)

11:00 AM
11:00 AM

De Vere Grand Connaught Rooms - Ampthill

Lecture

Rebecca Hurst (Participant)

Participatory Culture Roles: Lurker, Geeks and Ringleaders 50 minutes, 11:00 AM BST - 11:50 AM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Cambria

Presentation

Cathy Leogrande, Le Moyne College (Participant)

Free Crafting 50 minutes, 11:00 AM BST - 11:50 AM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Denbigh

Crafts

11:30 AM
11:30 AM
Rocker Autographs 1 hour 20 minutes, 11:30 AM BST - 12:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Empire

Autograph Session

Alex Carpenter (Participant)

Romilda Vane and the Chocolate Cauldrons (Participant)

Hank Green (Participant)

Siriusly Hazza P (Participant)

Solitary Snape (Participant)

Harry Potter Actor Panel I! 1 hour 20 minutes, 11:30 AM BST - 12:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Grand Ballroom

Panel

Benedict Clarke (Participant)

Ellie Darcey-Alden (Participant)

Alfred Enoch (Participant)

Rohan Gotobed (Participant)

Robbie Jarvis (Participant)

Evanna Lynch (Participant)

Ryan Turner (Participant)

12:00 PM
12:00 PM
Quidditch and Hallows; How to Live Your Life 50 minutes, 12:00 PM BST - 12:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ampthill

Discussion

Corentin Faniel (Participant)

The Affirmation Meetup, Take 2 3/4 50 minutes, 12:00 PM BST - 12:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Cambria

Meetup

Kristina Noodle (Participant)

Make-your-own Pygmy Puff Workshop 50 minutes, 12:00 PM BST - 12:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Denbigh

Crafts

Kylie Robinson (Participant)

Hufflepuff Affirmation Meetup 50 minutes, 12:00 PM BST - 12:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Meetup

Lauraine Woods (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
LeakyCon Lit Signing! 1 hour 20 minutes, 12:30 PM BST - 1:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Essex

Autograph Session

Juno Dawson (Participant)

Laure Eve (Participant)

Sally Gardner (Participant)

Will Hill (Participant)

Samantha Shannon (Participant)

Elizabeth Wein (Participant)

Matt Whyman (Participant)

1:00 PM
1:00 PM
Wrock: A Wretrospective 50 minutes, 1:00 PM BST - 1:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ampthill

Panel

Ellie Murray (Moderator)

Alex Carpenter (Participant)

Laura Crow, Siriusly Hazza P (Participant)

Lauren Fairweather (Participant)

Matt Maggiacomo (Participant)

Harry and the Potters (Participant)

Amy Snow (Participant)

Mark Reads Harry Potter 50 minutes, 1:00 PM BST - 1:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Cambria

Presentation

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Free Crafting 50 minutes, 1:00 PM BST - 1:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Denbigh

Crafts

Harry Potter Cast Autographs 1 hour 50 minutes, 1:00 PM BST - 2:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Empire

Autograph Session

Benedict Clarke (Participant)

Ellie Darcey-Alden (Participant)

Alfred Enoch (Participant)

Rohan Gotobed (Participant)

Robbie Jarvis (Participant)

Evanna Lynch (Participant)

Ryan Turner (Participant)

Mina Lima: Making the Magic Real 1 hour 20 minutes, 1:00 PM BST - 2:20 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Grand Ballroom

Presentation

Miraphora Mina (Participant)

Eduardo Lima, MinaLima (Participant)

2:00 PM
2:00 PM

De Vere Grand Connaught Rooms - Ampthill

Presentation

Sophie Macfadyen (Participant)

Ben Morton (Participant)

Emily Starbuck (Participant)

Nicole Stone (Participant)

Mutatio Domus - Transform Your Home into Hogwarts 50 minutes, 2:00 PM BST - 2:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Cambria

Workshop

Zachary Palumbo (Participant)

Mariah Palumbo (Participant)

Lisa Lanthier (Participant)

Flesh, Flesh, Delicious Flesh 50 minutes, 2:00 PM BST - 2:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Devon

Discussion

Will Hill (Participant)

Matt Whyman (Participant)

De Vere Grand Connaught Rooms - Stafford

Panel

Rosianna Halse Rojas (Moderator)

Juno Dawson (Participant)

Laure Eve (Participant)

Sally Gardner (Participant)

Samantha Shannon (Participant)

Elizabeth Wein (Participant)

2:30 PM
2:30 PM
Team Starkid Panel! 50 minutes, 2:30 PM BST - 3:20 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Grand Ballroom

Panel

Clark Baxtresser, Team StarKid (Participant)

Jaime Lyn Beatty, Team StarKid (Participant)

Brian Holden, Team StarKid (Participant)

Lauren Lopez, Team StarKid (Participant)

Joey Richter, Team StarKid (Participant)

Dylan Saunders, Team StarKid (Participant)

Meredith Stepien, Team StarKid (Participant)

Joe Walker, Team StarKid (Participant)

3:00 PM
3:00 PM
The Ultimate Shipping Debate 50 minutes, 3:00 PM BST - 3:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ampthill

Discussion

Ellie Murray (Participant)

Free Crafting 2 hours, 3:00 PM BST - 5:00 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Denbigh

Crafts

I Was a Teenage Author 1 hour 20 minutes, 3:00 PM BST - 4:20 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Devon

Panel

Will Hill (Participant)

Elizabeth Wein (Participant)

3:30 PM
3:30 PM
LeakyStars London! 1 hour 20 minutes, 3:30 PM BST - 4:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Grand Ballroom

4:00 PM
4:00 PM
What does Your Wand Say About You? 50 minutes, 4:00 PM BST - 4:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ampthill

Presentation

Leslie Barnhart (Participant)

Dumbledore's Army: Still Recruiting 1 hour 50 minutes, 4:00 PM BST - 5:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Cambria

Presentation

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Paul DeGeorge, Harry and the Potters (Participant)

Matt Maggiacomo (Participant)

4:30 PM
4:30 PM
Hank Green Autograph Session 2 hours, 4:30 PM BST - 6:30 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Empire

Autograph Session

Hank Green (Participant)

6:00 PM
6:00 PM
Crafter and Fan Art Sale 3 hours, 6:00 PM BST - 9:00 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Denbigh

Event Hours

8:00 PM
8:00 PM
Rock Concert II 3 hours 30 minutes, 8:00 PM BST - 11:30 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Grand Ballroom

Concert

Lauren Fairweather (Participant)

Blibbering Humdingers (Participant)

Harry and the Potters (Participant)

The Whomping Willows (Participant)

RiddleTM (Participant)

Saturday 10 August, 2013

Time Zone: BST/London
8:00 AM
8:00 AM

De Vere Grand Connaught Rooms - Empire

Autograph Session

9:00 AM
9:00 AM
Marginalization in Harry Potter 50 minutes, 9:00 AM BST - 9:50 AM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ampthill

Discussion

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Krista Domin (Participant)

De Vere Grand Connaught Rooms - Cambria

Presentation

Cathy Leogrande, Le Moyne College (Participant)

10:00 AM
10:00 AM
Heteronormativity in Canon vs. Slash in Fanfic 50 minutes, 10:00 AM BST - 10:50 AM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ampthill

Discussion

Krista Domin (Participant)

Vendor Room Open (Saturday) 10 hours, 10:00 AM BST - 8:00 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Balmoral

Event Hours

Rocker Autographs 50 minutes, 10:00 AM BST - 10:50 AM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Empire

Autograph Session

Lauren Fairweather (Participant)

Blibbering Humdingers (Participant)

Harry and the Potters (Participant)

RiddleTM (Participant)

The Whomping Willows (Participant)

Potter Movie Mega Panel! 50 minutes, 10:00 AM BST - 10:50 AM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Grand Ballroom

Special Event

Scarlett Byrne, Harry Potter films (Participant)

Benedict Clarke (Participant)

Ellie Darcey-Alden (Participant)

Rohan Gotobed (Participant)

Robbie Jarvis (Participant)

Evanna Lynch (Participant)

Chris Rankin, Harry Potter films (Participant)

Ryan Turner (Participant)

The Student Authors 49 minutes, 10:00 AM BST - 10:49 AM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Stafford

Panel

Charlotte Morris (Moderator)

Samantha Shannon (Participant)

Abigail Gibbs (Participant)

11:00 AM
11:00 AM
Below Stairs: The Life of a Servant 50 minutes, 11:00 AM BST - 11:50 AM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ampthill

Discussion

Lauraine Woods (Participant)

Mark Reads Fanfic 50 minutes, 11:00 AM BST - 11:50 AM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Cambria

Presentation

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Free Crafting 50 minutes, 11:00 AM BST - 11:50 AM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Denbigh

Crafts

Harry Potter Cast Autographs 1 hour 50 minutes, 11:00 AM BST - 12:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Empire

Autograph Session

Scarlett Byrne, Harry Potter films (Participant)

Benedict Clarke (Participant)

Ellie Darcey-Alden (Participant)

Rohan Gotobed (Participant)

Robbie Jarvis (Participant)

Evanna Lynch (Participant)

Chris Rankin, Harry Potter films (Participant)

Ryan Turner (Participant)

Who Has it Worse? 1 hour 20 minutes, 11:00 AM BST - 12:20 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Grand Ballroom

Discussion

Juno Dawson (Participant)

Dawn O'Porter (Participant)

Wandlore: A Complex and Mysterious Magic 50 minutes, 11:00 AM BST - 11:50 AM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Presentation

Greg Laslo (Participant)

12:00 PM
12:00 PM

De Vere Grand Connaught Rooms - Ampthill

Lecture

Maggie Brevig (Participant)

Translations panel - Is Magic a Universal Language? 50 minutes, 12:00 PM BST - 12:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Cambria

Panel

Corentin Faniel (Participant)

Patricia Reinders (Participant)

Make-your-own Wand Holster Workshop 50 minutes, 12:00 PM BST - 12:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Denbigh

Crafts

Kylie Robinson (Participant)

IMPROV-IMENTIA! 50 minutes, 12:00 PM BST - 12:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Workshop

Amy Snow (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
LeakyCon Lit Signing! 1 hour 20 minutes, 12:30 PM BST - 1:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Essex

Autograph Session

Juno Dawson (Participant)

Abigail Gibbs (Participant)

Dawn O'Porter (Participant)

Samantha Shannon (Participant)

Elizabeth Wein (Participant)

Matt Whyman (Participant)

1:00 PM
1:00 PM

De Vere Grand Connaught Rooms - Ampthill

Lecture

Nicole Salomone (Participant)

Make it IRL 1 hour 50 minutes, 1:00 PM BST - 2:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Cambria

Workshop

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Paul DeGeorge, Harry and the Potters (Participant)

Matt Maggiacomo (Participant)

Free Crafting 50 minutes, 1:00 PM BST - 1:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Denbigh

Crafts

Hank Green Autograph Session 1 hour 50 minutes, 1:00 PM BST - 2:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Empire

Autograph Session

Hank Green (Participant)

Hogwarts House Badges 50 minutes, 1:00 PM BST - 1:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Crafts

Lauren Fairweather (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Wizard Rockers Converge and Converse *time change* 50 minutes, 2:00 PM BST - 2:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ampthill

Panel

Ellie Murray (Moderator)

Alex Carpenter (Participant)

Matt Maggiacomo (Participant)

Siriusly Hazza P (Participant)

Solitary Snape (Participant)

Harry and the Potters (Participant)

Amy Snow (Participant)

RiddleTM (Participant)

Who Needs School? 50 minutes, 2:00 PM BST - 2:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Stafford

Panel

Rosianna Halse Rojas (Moderator)

Juno Dawson (Participant)

Abigail Gibbs (Participant)

Samantha Shannon (Participant)

Elizabeth Wein (Participant)

Matt Whyman (Participant)

Alchemy: A Rose by Any Other Name 50 minutes, 2:00 PM BST - 2:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Lecture

Leslie Barnhart (Participant)

3:00 PM
3:00 PM
Free Crafting 2 hours, 3:00 PM BST - 5:00 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Denbigh

Crafts

A Very StarKid Event - London Edition 1 hour 50 minutes, 3:00 PM BST - 4:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Grand Ballroom

Performance

Clark Baxtresser, Team StarKid (Participant)

Jaime Lyn Beatty, Team StarKid (Participant)

Lauren Lopez, Team StarKid (Participant)

Brian Holden, Team StarKid (Participant)

Joey Richter, Team StarKid (Participant)

Dylan Saunders, Team StarKid (Participant)

Meredith Stepien, Team StarKid (Participant)

Joe Walker, Team StarKid (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
Cosplay Competition 50 minutes, 4:00 PM BST - 4:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ampthill

Special Event

Rebecca Hurst (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
MuggleNet Alohomora! Podcast 50 minutes, 5:00 PM BST - 5:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Cambria

Podcast

Caleb Graves (Participant)

Kat Miller (Participant)

Rosie Morris (Participant)

5:30 PM
5:30 PM
A Marauder's Play *Time Change* 50 minutes, 5:30 PM BST - 6:20 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ampthill

Performance

Carina Bergemann (Participant)

Hendrik Christoffers (Participant)

Svenja Döbler (Participant)

Katrin Günther (Participant)

Anni Pierlings (Participant)

Nicola Rath (Participant)

Larissa Rausch (Participant)

Daniela Wadenpohl (Participant)

6:00 PM
6:00 PM
HP London Photo Quest Awards 50 minutes, 6:00 PM BST - 6:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Cambria

Special Event

Izzy Martin (Participant)

Daisy Swaffer (Participant)

8:00 PM
8:00 PM
Esther Earl Rocking Charity Ball 3 hours 50 minutes, 8:00 PM BST - 11:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Grand Ballroom

Special Event

Sunday 11 August, 2013

Time Zone: BST/London
9:00 AM
9:00 AM
LeakyCon London Leaving Feast 4 hours, 9:00 AM BST - 1:00 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Grand Ballroom

Special Event

10:00 AM
10:00 AM
Vendor Room Open (Sunday) 2 hours 29 minutes, 10:00 AM BST - 12:29 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Balmoral

Event Hours