Mark Oshiro

Author
Anger is a Gift
Participates in 11 items
Mark Oshiro is the Hugo-nominated writer of the online Mark Does Stuff universe (Mark Reads and Mark Watches), where they analyze book and TV series. Anger is a Gift is their debut YA novel. It was honored with the 2019 Schneider Family Book Award for Best Teen Book and is a 31st Annual Lammy Awards finalist in the LGBTQ Children's/Young Adult category.

Sessions in which Mark Oshiro participates

Friday 11 October, 2019

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM
Writing Antagonists 1 hour, 10:15 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Julia Rittenberg, Mischief Management (Moderator)

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Kacen Callender, Hurricane Child (Participant)

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

11:30 AM
11:30 AM
From Fan Creator to Published Author 1 hour, 11:30 AM EDT - 12:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Melissa Lawson (Moderator)

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

Preeti Chhibber, Peter and Ned's Ultimate Travel Journal (Participant)

12:45 PM
12:45 PM
Welcome Ceremony 1 hour, 12:45 PM EDT - 1:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - MainStage (Commonwealth Complex AB)

Special Event

Taekia Blackwell, Mischief Management (Participant)

Katie Bowers, The Harry Potter Alliance (Participant)

Brian Ross, Draco and the Malfoys (Participant)

Lori Earl, This Star Won't Go Out (Participant)

Steph Anderson, Tonks and the Aurors (Participant)

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Melissa Anelli, Mischief Management (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Short Stories and Anthologies 1 hour, 2:00 PM EDT - 3:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Margaux Herrera, Mischief Management (Moderator)

Mason Deaver, I Wish You All The Best (Participant)

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

Preeti Chhibber, Peter and Ned's Ultimate Travel Journal (Participant)

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

3:30 PM
3:30 PM
Mark Oshiro Autograph – Friday A 30 minutes, 3:30 PM EDT - 4:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 3

Autograph Session

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Saturday 12 October, 2019

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM
Author AMA 1 hour, 10:15 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Kacen Callender, Hurricane Child (Participant)

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Moderator)

Mason Deaver, I Wish You All The Best (Participant)

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

Preeti Chhibber, Peter and Ned's Ultimate Travel Journal (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
How Harry Potter Influenced Us 1 hour, 2:00 PM EDT - 3:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Melissa Anelli, Mischief Management (Moderator)

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

Preeti Chhibber, Peter and Ned's Ultimate Travel Journal (Participant)

4:30 PM
4:30 PM
Mark Oshiro Autograph – Saturday A 30 minutes, 4:30 PM EDT - 5:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 2

Autograph Session

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Sunday 13 October, 2019

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
10:45 AM
10:45 AM
Mark Oshiro Autograph – Sunday A 30 minutes, 10:45 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 2

Autograph Session

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Let's Talk About Bodies 1 hour, 2:00 PM EDT - 3:00 PM EDT

Seaport Hotel Boston - Seaport Ballroom

Panel

Julia Rittenberg, Mischief Management (Moderator)

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Kacen Callender, Hurricane Child (Participant)

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Mason Deaver, I Wish You All The Best (Participant)

3:15 PM
3:15 PM

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Robyn Jordan, Black Girls Create (Moderator)

AJ Solomon, Harry Potter Alliance (Participant)

Delia Gallegos, Black Girls Create (Participant)

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Proma Khosla, Mashable (Participant)