Leon Peters-Malone

Red Sky Games
Participates in 10 items

Sessions in which Leon Peters-Malone participates

Saturday 16 January, 2021

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
9:00 AM
9:00 AM
Fate RPG - Stone by Stone
2 hours 30 minutes, 9:00 AM - 11:30 AM

- Library

RPG

Leon Peters-Malone, Red Sky Games (Panelist)

1:00 PM
1:00 PM
Nuclear Power - Not What you think it is
1 hour, 1:00 PM - 2:00 PM

- Reynolds

Panel

Leon Peters-Malone, Red Sky Games (Panelist)

3:00 PM
3:00 PM
World Building 101
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

- Reynolds

Panel

Leon Peters-Malone, Red Sky Games (Panelist)

Jonathon Durnford (Panelist)

4:00 PM
4:00 PM
World Building 102
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

- Reynolds

Panel

Leon Peters-Malone, Red Sky Games (Panelist)

Jonathon Durnford (Panelist)

7:30 PM
7:30 PM
Trail of Cthulhu - The Crystal Maze
3 hours 30 minutes, 7:30 PM - 11:00 PM

- Library

RPG

Leon Peters-Malone, Red Sky Games (Panelist)

Sunday 17 January, 2021

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
World Creation for Writers and GMs
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

- Reynolds

Panel

Rebecca Laffar-Smith (Panelist)

Leon Peters-Malone, Red Sky Games (Panelist)

11:00 AM
11:00 AM
Running your D&D adventure
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

- Reynolds

Workshop

Leon Peters-Malone, Red Sky Games (Panelist)

1:00 PM
1:00 PM
Auction
2 hours, 1:00 PM - 3:00 PM

- Dining Hall

Auction

Jessica Doust (Speaker)

Alexis Hemsley (Speaker)

Leon Peters-Malone, Red Sky Games (Speaker)

LoftyGod (Speaker)

Chris Rokich (Speaker)

3:00 PM
3:00 PM
AGM
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

- Dining Hall

Keynote

Jessica Doust (Speaker)

LoftyGod (Speaker)

Alexis Hemsley (Speaker)

Leon Peters-Malone, Red Sky Games (Speaker)

Chris Rokich (Speaker)

4:00 PM
4:00 PM
Closing Ceremony
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

- Dining Hall

LoftyGod (Speaker)

Alexis Hemsley (Speaker)

Leon Peters-Malone, Red Sky Games (Speaker)

Chris Rokich (Speaker)

Jessica Doust (Speaker)