Friday 24 January, 2020

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
9:00 AM
9:00 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • Marketplace Open
  • Marketplace – Americas Hall
  • 10:00 AM  - 6:00 PM  | 8 hours
  • Event Hours
11:00 AM
11:00 AM
11:15 AM
11:15 AM
  • LGBTQIA+ Meetup
  • Gramercy West Room
  • 11:15 AM  - 12:15 PM  | 1 hour
  • Meetup
    Meetups
11:45 AM
11:45 AM
12:00 PM
12:00 PM
12:15 PM
12:15 PM
12:30 PM
12:30 PM
1:45 PM
1:45 PM
2:00 PM
2:00 PM
Ben Cameron
Moderator
2:15 PM
2:15 PM
  • A Broad's Way
  • Regent Room
  • 2:15 PM  - 2:45 PM  | 30 minutes
  • Podcast
    Broadway Podcast Network
3:00 PM
3:00 PM
3:45 PM
3:45 PM
4:15 PM
4:15 PM
  • Theatre Tales
  • Nassau Room
  • 4:15 PM  - 5:15 PM  | 1 hour
  • Meetup
    The Fan Experience
  • Access for All
  • Beekman Room
  • 4:15 PM  - 5:15 PM  | 1 hour
  • Panel
    Representation and Inclusion
Justin Levine
Participant
Moulin Rouge! The Musical
Music Supervisor, Orches...
Sonya Tayeh
Participant
Moulin Rouge! The Musical
Choreographer
Aaron Tveit
Participant
Moulin Rouge! The Musical
Actor
Danny Burstein
Participant
Fiddler on the Roof
Actor
Sahr Ngaujah
Participant
Moulin Rouge! The Musical
Actor
Tam Mutu
Participant
Moulin Rouge! The Musical
Ricky Rojas
Participant
Moulin Rouge! The Musical
Robyn Hurder
Participant
Nice Work If You Can Get It
Actor
Alex Timbers
Participant
Beetlejuice The Musical
Director
4:30 PM
4:30 PM
5:30 PM
5:30 PM
  • BroadwayCon Feud
  • MainStage - Grand Ballroom
  • 5:30 PM  - 6:30 PM  | 1 hour
  • Special Event
6:30 PM
6:30 PM
6:40 PM
6:40 PM
8:00 PM
8:00 PM
9:15 PM
9:15 PM
Ben Cameron
Moderator