Skip to main page content

Katie Leung

Participates in 10 items

Sessions in which Katie Leung participates

Friday 1 September, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Dublin
3:00 PM
3:00 PM IST - 3:50 PM IST | 50 minutes
Behind the Magic
4:00 PM
4:00 PM IST - 4:50 PM IST | 50 minutes
FandomSpecial Event

Sunday 3 September, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Dublin
9:00 AM
9:00 AM IST - 9:50 AM IST | 50 minutes
Autograph Session
10:00 AM
10:00 AM IST - 10:50 AM IST | 50 minutes
Photograph Session
11:00 AM
11:00 AM IST - 11:50 AM IST | 50 minutes
Autograph Session
12:00 PM
12:00 PM IST - 12:50 PM IST | 50 minutes
Photograph Session
2:00 PM
2:00 PM IST - 2:25 PM IST | 25 minutes
Marketplace Stage
2:30 PM
2:30 PM IST - 2:50 PM IST | 20 minutes
Autograph Session
3:00 PM
3:00 PM IST - 3:50 PM IST | 50 minutes
Photograph Session
4:00 PM
4:00 PM IST - 4:50 PM IST | 50 minutes
Autograph Session