Thursday 31 August, 2017

Time Zone: IST/(GMT+01:00) Dublin
3:00 PM
3:00 PM
  • Registration Open
  • Marketplace (Convention Centre 1)
  • 3:00 PM IST - 4:50 PM IST  | 1 hour 50 minutes
4:30 PM
4:30 PM
5:00 PM
5:00 PM
6:00 PM
6:00 PM
8:00 PM
8:00 PM
  • Wizard Rock: Night 1
  • MainStage (Citywest Suite 2-3)
  • 8:00 PM IST - 10:50 PM IST  | 2 hours 50 minutes
  • Special Event
    Special Event

Friday 1 September, 2017

Time Zone: IST/(GMT+01:00) Dublin
9:00 AM
9:00 AM
  • Presenter Meetup
  • Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
  • 9:00 AM IST - 9:50 AM IST  | 50 minutes
  • Meetup
    Meetups
  • Registration Open
  • Marketplace (Convention Centre 1)
  • 9:00 AM IST - 6:00 PM IST  | 9 hours
  • Event Hours
10:00 AM
10:00 AM
  • How Do You LeakyCon?
  • Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
  • 10:00 AM IST - 10:50 AM IST  | 50 minutes
  • Panel
    Meetups
  • Marketplace Open
  • Marketplace (Convention Centre 1)
  • 10:00 AM IST - 6:00 PM IST  | 8 hours
  • Event Hours
    Marketplace Hours
10:30 AM
10:30 AM
  • Morning Story Session
  • MainStage (Citywest Suite 2-3)
  • 10:30 AM IST - 10:50 AM IST  | 20 minutes
  • Special Event
    LeakyCon Story
11:00 AM
11:00 AM
  • Post-Potter Parlay
  • MainStage (Citywest Suite 2-3)
  • 11:00 AM IST - 11:50 AM IST  | 50 minutes
  • Panel
    Behind the Magic
  • Hufflepuff Meetup
  • Silken Thomas Suite (Citywest Hotel Second Floor)
  • 11:00 AM IST - 11:50 AM IST  | 50 minutes
  • Meetup
    Meetups
  • Inclusivity and World-Building
  • Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
  • 11:00 AM IST - 11:50 AM IST  | 50 minutes
  • Panel
    Constant VigilanceMuggle Studies Book Club (LeakyLit)
  • LGBTQIA+ Meetup
  • Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
  • 11:00 AM IST - 11:50 AM IST  | 50 minutes
  • Meetup
    Meetups
12:00 PM
12:00 PM
  • Slytherin Meetup
  • Silken Thomas Suite (Citywest Hotel Second Floor)
  • 12:00 PM IST - 12:50 PM IST  | 50 minutes
  • Meetup
    Meetups
  • Harry Potter's Influence
  • Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
  • 12:00 PM IST - 12:50 PM IST  | 50 minutes
  • Panel
    Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
1:00 PM
1:00 PM
  • Gryffindor Meetup
  • Silken Thomas Suite (Citywest Hotel Second Floor)
  • 1:00 PM IST - 1:50 PM IST  | 50 minutes
  • Meetup
    Meetups
  • Spoonie Meetup
  • Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
  • 1:00 PM IST - 1:50 PM IST  | 50 minutes
  • Meetup
    Meetups
  • Answers Anonymous
  • Citywest Suite 1
  • 1:00 PM IST - 1:50 PM IST  | 50 minutes
  • Panel
    Harry's Wondrous World
2:00 PM
2:00 PM
  • A Whole New World
  • Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
  • 2:00 PM IST - 2:50 PM IST  | 50 minutes
  • Panel
    Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
  • Magical Acts of Resistance
  • Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
  • 2:00 PM IST - 2:50 PM IST  | 50 minutes
  • Panel
    Constant VigilanceFandom
3:00 PM
3:00 PM
  • Dumbledore's Army
  • MainStage (Citywest Suite 2-3)
  • 3:00 PM IST - 3:50 PM IST  | 50 minutes
  • Panel
    Behind the Magic
4:00 PM
4:00 PM
  • Family Feud
  • MainStage (Citywest Suite 2-3)
  • 4:00 PM IST - 4:50 PM IST  | 50 minutes
  • Special Event
    FandomSpecial Event
5:00 PM
5:00 PM
  • Potter Puppet Pals
  • MainStage (Citywest Suite 2-3)
  • 5:00 PM IST - 5:50 PM IST  | 50 minutes
  • Special Event
    Special Event
  • Mechanics of Magic
  • Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
  • 5:00 PM IST - 5:50 PM IST  | 50 minutes
  • Panel
    Harry's Wondrous World
  • I Was a Teenage Writer
  • Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
  • 5:00 PM IST - 5:50 PM IST  | 50 minutes
  • Panel
    Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
6:00 PM
6:00 PM
  • Harry Potter Trivia Showdown
  • Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
  • 6:00 PM IST - 7:20 PM IST  | 1 hour 20 minutes
  • Special Event
    Special Event
8:00 PM
8:00 PM
  • Evening Story Session
  • MainStage (Citywest Suite 2-3)
  • 8:00 PM IST - 8:20 PM IST  | 20 minutes
  • Special Event
    LeakyCon Story
8:20 PM
8:20 PM
  • Wizard Rock: Night 2
  • MainStage (Citywest Suite 2-3)
  • 8:20 PM IST - 11:20 PM IST  | 3 hours
  • Special Event
    FandomSpecial Event

Saturday 2 September, 2017

Time Zone: IST/(GMT+01:00) Dublin
9:30 AM
9:30 AM
  • Presenter Meetup
  • Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
  • 9:30 AM IST - 9:50 AM IST  | 20 minutes
  • Meetup
    Meetups
10:00 AM
10:00 AM
  • Cosplay Meetup
  • Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
  • 10:00 AM IST - 10:50 AM IST  | 50 minutes
  • Meetup
    Meetups
  • Marketplace Open
  • Marketplace (Convention Centre 1)
  • 10:00 AM IST - 6:00 PM IST  | 8 hours
  • Event Hours
    Marketplace Hours
10:30 AM
10:30 AM
  • Morning Story Session
  • MainStage (Citywest Suite 2-3)
  • 10:30 AM IST - 10:50 AM IST  | 20 minutes
  • Special Event
    LeakyCon Story
11:00 AM
11:00 AM
  • Verbing!
  • Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
  • 11:00 AM IST - 11:50 AM IST  | 50 minutes
  • Workshop
    Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
  • How We Found Harry
  • Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
  • 11:00 AM IST - 11:50 AM IST  | 50 minutes
  • Meetup
    MeetupsFandom
12:00 PM
12:00 PM
  • Harry Potter is My Job
  • Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
  • 12:00 PM IST - 12:50 PM IST  | 50 minutes
  • Panel
    Fandom
1:00 PM
1:00 PM
  • Costume Contest
  • MainStage (Citywest Suite 2-3)
  • 1:00 PM IST - 1:50 PM IST  | 50 minutes
  • Special Event
  • I Love to Hate You
  • Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
  • 1:00 PM IST - 1:50 PM IST  | 50 minutes
  • Panel
    Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
2:00 PM
2:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
  • LeakyLit Authors Included Signing
  • Marketplace (Convention Centre 1)
  • 3:00 PM IST - 4:50 PM IST  | 1 hour 50 minutes
  • Autograph Session
    Muggle Studies Book Club (LeakyLit)Included Signings
3:30 PM
3:30 PM
4:00 PM
4:00 PM
  • A Stitch on Quidditch
  • Silken Thomas Suite (Citywest Hotel Second Floor)
  • 4:00 PM IST - 4:50 PM IST  | 50 minutes
  • Talk
    Expanding the Wizarding World
  • The State of the Fandom
  • Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
  • 4:00 PM IST - 4:50 PM IST  | 50 minutes
  • Talk
    Fandom
4:59 PM
4:59 PM
  • What Is Canon?
  • Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
  • 4:59 PM IST - 5:49 PM IST  | 50 minutes
  • Expanding the Wizarding WorldFlourish and Blotts
5:00 PM
5:00 PM
  • StarKid Performance
  • MainStage (Citywest Suite 2-3)
  • 5:00 PM IST - 5:50 PM IST  | 50 minutes
  • Special Event
    LeakyCon StoryMainStage (Citywest Suite 2-3)
  • OMG Obscurials!
  • Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
  • 5:00 PM IST - 5:50 PM IST  | 50 minutes
  • Panel
    Harry's Wondrous WorldFantastic BeastsRathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
8:00 PM
8:00 PM
  • Evening Story Session
  • MainStage (Citywest Suite 2-3)
  • 8:00 PM IST - 8:20 PM IST  | 20 minutes
  • Special Event
    LeakyCon StoryMainStage (Citywest Suite 2-3)
8:20 PM
8:20 PM
  • The Esther Earl Ball
  • MainStage (Citywest Suite 2-3)
  • 8:20 PM IST - 12:00 AM IST  | 3 hours 40 minutes
  • Special Event
    LeakyCon StoryMainStage (Citywest Suite 2-3)Special Event
8:30 PM
8:30 PM

Sunday 3 September, 2017

Time Zone: IST/(GMT+01:00) Dublin
8:00 AM
8:00 AM
  • Registration Open
  • Marketplace (Convention Centre 1)
  • 8:00 AM IST - 2:00 PM IST  | 6 hours
  • Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
9:30 AM
9:30 AM
  • Presenter Meetup
  • Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
  • 9:30 AM IST - 9:50 AM IST  | 20 minutes
  • Meetup
    Meetups
10:00 AM
10:00 AM
10:30 AM
10:30 AM
  • Evanna Lynch Q&A
  • Marketplace (Convention Centre 1)
  • 10:30 AM IST - 10:55 AM IST  | 25 minutes
  • Q&A Session
    Marketplace Stage
11:00 AM
11:00 AM
  • Hero Fiennes-Tiffin Q&A
  • Marketplace (Convention Centre 1)
  • 11:00 AM IST - 11:25 AM IST  | 25 minutes
  • Q&A Session
    Marketplace Stage
11:30 AM
11:30 AM
12:00 PM
12:00 PM
  • Live PotterCast
  • MainStage (Citywest Suite 2-3)
  • 12:00 PM IST - 12:50 PM IST  | 50 minutes
  • Podcast
    FandomSpecial Event
  • Dancing at the Yule Ball
  • Silken Thomas Suite (Citywest Hotel Second Floor)
  • 12:00 PM IST - 12:50 PM IST  | 50 minutes
  • Workshop
    Fandom
  • Rape Culture and Harry Potter
  • Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
  • 12:00 PM IST - 12:50 PM IST  | 50 minutes
  • Talk
    Constant VigilanceHarry's Wondrous World
1:00 PM
1:00 PM
  • LeakyCon Closing Ceremony
  • MainStage (Citywest Suite 2-3)
  • 1:00 PM IST - 1:50 PM IST  | 50 minutes
  • Special Event
    LeakyCon StorySpecial Event
1:30 PM
1:30 PM
  • Charlotte Skeoch Q&A
  • Marketplace (Convention Centre 1)
  • 1:30 PM IST - 1:55 PM IST  | 25 minutes
  • Q&A Session
    Marketplace Stage
2:00 PM
2:00 PM
  • Nick Lang Autograph Session
  • Marketplace (Convention Centre 1)
  • 2:00 PM IST - 4:50 PM IST  | 2 hours 50 minutes
  • Autograph Session
    Autograph Session
  • Katie Leung Q&A
  • Marketplace (Convention Centre 1)
  • 2:00 PM IST - 2:25 PM IST  | 25 minutes
  • Q&A Session
    Marketplace Stage
  • Joe Walker Autograph Session
  • Marketplace (Convention Centre 1)
  • 2:00 PM IST - 4:50 PM IST  | 2 hours 50 minutes
  • Autograph Session
    Autograph Session
2:30 PM
2:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
3:30 PM
3:30 PM
  • Alfred Enoch Q&A
  • Marketplace (Convention Centre 1)
  • 3:30 PM IST - 3:55 PM IST  | 25 minutes
  • Q&A Session
    Marketplace Stage
4:00 PM
4:00 PM
  • Louis Cordice Q&A
  • Marketplace (Convention Centre 1)
  • 4:00 PM IST - 4:25 PM IST  | 25 minutes
  • Q&A Session
    Marketplace Stage
4:30 PM
4:30 PM
  • Potter Puppet Pals Q&A
  • Marketplace (Convention Centre 1)
  • 4:30 PM IST - 4:55 PM IST  | 25 minutes
  • Q&A Session
    Marketplace Stage
5:00 PM
5:00 PM