Skip to main page content

Heidi Rawlins

Sessions in which Heidi Rawlins attends

Friday 14 February, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
3:15 PM
3:15 PM - 4:15 PM | 1 hour
History
3:15 PM - 4:15 PM | 1 hour
Writing
4:30 PM
4:30 PM - 5:30 PM | 1 hour
HistoryJapanese Culture
5:45 PM
8:15 PM
8:15 PM - 9:15 PM | 1 hour
Wild CardWriting

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM - 10:00 AM | 1 hour
Wild CardEvent
10:15 AM
12:45 PM
12:45 PM - 1:45 PM | 1 hour
Wild CardJapanese CultureCulture
3:15 PM
3:15 PM - 5:15 PM | 2 hours
Art
4:30 PM
4:30 PM - 5:30 PM | 1 hour
FanFandom
5:45 PM
5:45 PM - 6:45 PM | 1 hour
History

Sunday 16 February, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:15 AM