Skip to main page content

Filters

Theme
Tag
Format
Room
Other Filters

Friday 14 February, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
3:15 PM
3:15 PM - 5:15 PM | 2 hours
Kid ConChildrens
3:15 PM - 4:15 PM | 1 hour
Media
3:15 PM - 4:15 PM | 1 hour
WritingGaming
3:15 PM - 4:15 PM | 1 hour
Science
3:15 PM - 4:15 PM | 1 hour
Writing
4:00 PM
4:00 PM - 8:00 PM | 4 hours
MediaFanFandom
4:30 PM
4:30 PM - 5:30 PM | 1 hour
Art DemoArt
4:30 PM - 5:30 PM | 1 hour
Science
4:30 PM - 5:30 PM | 1 hour
MediaCostuming
4:30 PM - 5:30 PM | 1 hour
HistoryWritingFan
4:30 PM - 5:30 PM | 1 hour
Costuming
5:30 PM
5:30 PM - 6:30 PM | 1 hour
Guest of Honor- GoHGuest of HonorGOHScience
5:30 PM - 7:30 PM | 2 hours
Kid ConChildrens
5:45 PM
6:00 PM
6:00 PM - 8:30 PM | 2 hours 30 minutes
7:00 PM
7:00 PM - 8:00 PM | 1 hour
Opening Ceremonies
7:00 PM - 9:00 PM | 2 hours
Music
7:00 PM - 8:00 PM | 1 hour
FanFandom
7:00 PM - 8:00 PM | 1 hour
FanFandom
7:00 PM - 8:00 PM | 1 hour
FanFandomWild Card
7:00 PM - 8:00 PM | 1 hour
Science
7:00 PM - 8:00 PM | 1 hour
Writing
8:00 PM
8:00 PM - 8:00 AM | 12 hours
MediaFandomFan
10:00 PM
10:00 PM - 4:00 AM | 6 hours
Dance

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
12:00 AM
12:00 AM - 4:00 AM | 4 hours
GameGaming
8:00 AM
8:00 AM - 11:00 AM | 3 hours
MediaFandomFan
9:00 AM
9:00 AM - 1:00 PM | 4 hours
GamingGame
9:00 AM - 10:00 AM | 1 hour
Wild CardEvent
9:00 AM - 10:00 AM | 1 hour
Wild Card
9:00 AM - 10:00 AM | 1 hour
Gaming
9:00 AM - 10:00 AM | 1 hour
Wild CardMedia
10:00 AM
10:00 AM - 11:30 AM | 1 hour 30 minutes
Masquerade
10:00 AM - 5:00 PM | 7 hours
Art Demo
10:15 AM
10:15 AM - 11:15 AM | 1 hour
Guest of HonorGuest of Honor- GoHGOHMedia
10:15 AM - 11:15 AM | 1 hour
Kid ConChildrens
10:15 AM - 11:15 AM | 1 hour
Science
10:15 AM - 11:15 AM | 1 hour
Costuming
10:15 AM - 11:15 AM | 1 hour
CostumingMedia
10:15 AM - 11:15 AM | 1 hour
FanFandom
10:15 AM - 11:15 AM | 1 hour
ScienceHistory
10:15 AM - 11:15 AM | 1 hour
WritingWild Card
11:00 AM
11:00 AM - 2:00 PM | 3 hours
FandomMediaFan
11:00 AM - 1:00 PM | 2 hours
Set-Up
11:30 AM
11:30 AM - 12:30 PM | 1 hour
Guest of Honor- GoHGOHGuest of Honor
11:30 AM - 1:30 PM | 2 hours
Kid ConChildrens
11:30 AM - 12:30 PM | 1 hour
Science
11:30 AM - 12:30 PM | 1 hour
Art DemoArt
11:30 AM - 12:30 PM | 1 hour
Gaming
11:30 AM - 12:30 PM | 1 hour
Writing
11:45 AM
11:45 AM - 12:45 PM | 1 hour
Art DemoWild Card
12:45 PM
12:45 PM - 1:45 PM | 1 hour
Guest of HonorGuest of Honor- GoHGOHWriting
12:45 PM - 1:15 PM | 30 minutes
Reading
12:45 PM - 2:45 PM | 2 hours
Costuming
12:45 PM - 1:45 PM | 1 hour
Wild CardJapanese CultureCulture
12:45 PM - 1:45 PM | 1 hour
FanFandom
1:00 PM
1:00 PM - 3:00 PM | 2 hours
Event
1:20 PM
1:20 PM - 1:50 PM | 30 minutes
Reading
2:00 PM
2:00 PM - 6:00 PM | 4 hours
GamingGame
2:00 PM - 8:00 PM | 6 hours
MediaFanFandom
2:00 PM - 3:00 PM | 1 hour
Media
2:00 PM - 3:00 PM | 1 hour
HistoryWriting
2:00 PM - 3:00 PM | 1 hour
Costuming
2:00 PM - 3:00 PM | 1 hour
Wild CardCulture
2:00 PM - 3:00 PM | 1 hour
WritingGuest of Honor- GoHGOH
3:00 PM
3:00 PM - 5:00 PM | 2 hours
Masquerade
3:00 PM - 5:00 PM | 2 hours
Masquerade
3:00 PM - 6:00 PM | 3 hours
Set-Up
3:55 PM
5:00 PM
5:00 PM - 8:00 PM | 3 hours
Masquerade
8:00 PM
8:00 PM - 9:00 AM | 13 hours
MediaFanFandom
8:00 PM - 9:00 PM | 1 hour
Event
8:00 PM - 10:00 PM | 2 hours
Event
9:30 PM
9:30 PM - 10:00 PM | 30 minutes
Event
10:00 PM
10:00 PM - 3:00 AM | 5 hours
Dance

Sunday 16 February, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
12:00 AM
12:00 AM - 4:00 AM | 4 hours
GamingGame
9:00 AM
9:00 AM - 12:00 PM | 3 hours
GameGaming
9:00 AM - 12:00 PM | 3 hours
MediaFandomFan
9:00 AM - 10:00 AM | 1 hour
Wild Card
9:00 AM - 10:00 AM | 1 hour
Wild Card
9:00 AM - 10:00 AM | 1 hour
ScienceWriting
9:00 AM - 10:00 AM | 1 hour
Writing
10:00 AM
10:00 AM - 1:00 PM | 3 hours
Art Demo
10:00 AM - 12:00 PM | 2 hours
Kid ConChildrens
11:30 AM
11:30 AM - 1:30 PM | 2 hours
Art
11:30 AM - 12:30 PM | 1 hour
Costuming
11:30 AM - 12:30 PM | 1 hour
Gaming
11:30 AM - 12:30 PM | 1 hour
Writing
12:00 PM
12:00 PM - 2:00 PM | 2 hours
MediaFanFandom
12:15 PM
12:15 PM - 2:15 PM | 2 hours
Wild Card
12:45 PM
12:45 PM - 1:45 PM | 1 hour
Fan
12:45 PM - 1:45 PM | 1 hour
FanFandom
12:45 PM - 1:15 PM | 30 minutes
Reading
1:00 PM
1:00 PM - 5:00 PM | 4 hours
GameGaming
Schedule
You can add custom text at the top of the schedule page
Choose a preferred schedule view or leave it on auto to let Grenadine decide.
Check this box to display a view switcher (List, Tiles, Grid, Calendar) in the schedule. Otherwise, it will be hidden.
Allow users to "favorite" sessions (i.e. "add sessions to their list of favorites") to create their own personalized schedules.
This only applies to sessions that require a simple signup (i.e. sessions with limited capacity)
The "remaining capacity" only applies to sessions that require signing up or purchasing of a ticket to attend.
Will display child sessions right on the main schedule listing page. Otherwise, child sessions are only listed in a session's detail page.