Friday 14 February, 2020

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
2:00 PM
2:00 PM
  • RPG Games
  • Gold
  • 2:00 PM  - 6:00 PM  | 4 hours
  • Gaming
    GamingGame
3:15 PM
3:15 PM
  • Masks and Crowns
  • Executive- Kid Con
  • 3:15 PM  - 5:15 PM  | 2 hours
  • Workshop
    Kid ConChildrens
4:00 PM
4:00 PM
4:30 PM
4:30 PM
5:30 PM
5:30 PM
  • Painted Rocks
  • Executive- Kid Con
  • 5:30 PM  - 7:30 PM  | 2 hours
  • Workshop
    Kid ConChildrens
5:45 PM
5:45 PM
6:00 PM
6:00 PM
7:00 PM
7:00 PM
  • Real Zombies
  • 3123- Science/History Track
  • 7:00 PM  - 8:00 PM  | 1 hour
  • Panel
    Science
  • Opening Cermony
  • Bronze- Main Stage
  • 7:00 PM  - 8:00 PM  | 1 hour
  • Event
    Opening Ceremonies
  • Funko Pop Figures
  • 3121- Gaming/Fan Track
  • 7:00 PM  - 8:00 PM  | 1 hour
  • Panel
    FanFandomWild Card
  • Filk-eoke
  • Harvest
  • 7:00 PM  - 9:00 PM  | 2 hours
  • Workshop
    Music
8:00 PM
8:00 PM
  • Anime
  • Media Theater
  • 8:00 PM  - 8:00 AM  | 12 hours
  • Film
    FanMediaFandom
8:15 PM
8:15 PM
10:00 PM
10:00 PM