Friday 14 February, 2020

Time Zone: PST/Pacific Time (US & Canada)
2:00 PM
2:00 PM
  • RPG Games
  • Gold
  • 2:00 PM - 6:00 PM  | 4 hours
  • Gaming
    GamingGame
3:15 PM
3:15 PM
  • Masks and Crowns
  • Executive- Kid Con
  • 3:15 PM - 5:15 PM  | 2 hours
  • Workshop
    Kid ConChildrens
4:00 PM
4:00 PM
4:30 PM
4:30 PM
5:30 PM
5:30 PM
  • Painted Rocks
  • Executive- Kid Con
  • 5:30 PM - 7:30 PM  | 2 hours
  • Workshop
    Kid ConChildrens
5:45 PM
5:45 PM
6:00 PM
6:00 PM
7:00 PM
7:00 PM
  • Real Zombies
  • 3123- Science/History Track
  • 7:00 PM - 8:00 PM  | 1 hour
  • Panel
    Science
  • Funko Pop Figures
  • 3121- Gaming/Fan Track
  • 7:00 PM - 8:00 PM  | 1 hour
  • Panel
    FanFandomWild Card
  • Filk-eoke
  • Harvest
  • 7:00 PM - 9:00 PM  | 2 hours
  • Workshop
    Music
  • Opening Cermony
  • Bronze- Main Stage
  • 7:00 PM - 8:00 PM  | 1 hour
  • Event
    Opening Ceremonies
8:00 PM
8:00 PM
  • Anime
  • Media Theater
  • 8:00 PM - 8:00 AM  | 12 hours
  • Film
    MediaFandomFan
8:15 PM
8:15 PM
10:00 PM
10:00 PM

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: PST/Pacific Time (US & Canada)
12:00 AM
12:00 AM
  • RPG Games
  • Gold
  • 12:00 AM - 4:00 AM  | 4 hours
  • Gaming
    GameGaming
8:00 AM
8:00 AM
9:00 AM
9:00 AM
  • RPG Games
  • Gold
  • 9:00 AM - 1:00 PM  | 4 hours
  • Gaming
    GamingGame
  • Podcasting 101
  • 3121- Gaming/Fan Track
  • 9:00 AM - 10:00 AM  | 1 hour
  • Panel
    Wild CardMedia
10:00 AM
10:00 AM
  • Workmanship 1.0
  • 2148- Workmanship Judging
  • 10:00 AM - 11:30 AM  | 1 hour 30 minutes
  • Workshop
    Masquerade
10:15 AM
10:15 AM
  • Real Steam Punk
  • 3123- Science/History Track
  • 10:15 AM - 11:15 AM  | 1 hour
  • Panel
    ScienceHistory
  • Mini Hats
  • Executive- Kid Con
  • 10:15 AM - 11:15 AM  | 1 hour
  • Workshop
    Kid ConChildrens
11:00 AM
11:00 AM
11:30 AM
11:30 AM
  • Star Wars Crafts
  • Executive- Kid Con
  • 11:30 AM - 1:30 PM  | 2 hours
  • Workshop
    Kid ConChildrens
11:45 AM
11:45 AM
12:45 PM
12:45 PM
1:00 PM
1:00 PM
  • RadCon Tea
  • 2211- Tea Room
  • 1:00 PM - 3:00 PM  | 2 hours
  • Event
    Event
1:20 PM
1:20 PM
2:00 PM
2:00 PM
  • RPG Games
  • Gold
  • 2:00 PM - 6:00 PM  | 4 hours
  • Gaming
    GamingGame
  • Prop making Q&A
  • 3117- Craft/ Costumes
  • 2:00 PM - 3:00 PM  | 1 hour
  • Panel
    Costuming
3:00 PM
3:00 PM
  • Workmanship 2.0
  • 2148- Workmanship Judging
  • 3:00 PM - 5:00 PM  | 2 hours
  • Workshop
    Masquerade
3:15 PM
3:15 PM
3:55 PM
3:55 PM
4:30 PM
4:30 PM
  • Slime Time
  • Executive- Kid Con
  • 4:30 PM - 5:30 PM  | 1 hour
  • Workshop
    Kid ConChildrens
5:00 PM
5:00 PM
  • Masquerade
  • Bronze- Main Stage
  • 5:00 PM - 8:00 PM  | 3 hours
  • Event
    Masquerade
5:30 PM
5:30 PM
5:45 PM
5:45 PM
  • Viking Archery
  • 3119- Art/Media/Wildcard
  • 5:45 PM - 6:45 PM  | 1 hour
  • Panel
    History
7:00 PM
7:00 PM
8:00 PM
8:00 PM
  • Ignition
  • Courtyard
  • 8:00 PM - 9:00 PM  | 1 hour
  • Event
    Event
  • Anime
  • Media Theater
  • 8:00 PM - 9:00 AM  | 13 hours
  • Film
    MediaFanFandom
8:15 PM
8:15 PM
9:30 PM
9:30 PM
10:00 PM
10:00 PM

Sunday 16 February, 2020

Time Zone: PST/Pacific Time (US & Canada)
12:00 AM
12:00 AM
  • RPG Games
  • Gold
  • 12:00 AM - 4:00 AM  | 4 hours
  • Gaming
    GamingGame
9:00 AM
9:00 AM
  • RPG Games
  • Gold
  • 9:00 AM - 12:00 PM  | 3 hours
  • Gaming
    GameGaming
10:00 AM
10:00 AM
10:15 AM
10:15 AM
  • LARP 101
  • Harvest
  • 10:15 AM - 11:15 AM  | 1 hour
  • Panel
    LARP
11:30 AM
11:30 AM
  • GMing
  • 3121- Gaming/Fan Track
  • 11:30 AM - 12:30 PM  | 1 hour
  • Panel
    Gaming
12:00 PM
12:00 PM
12:15 PM
12:15 PM
12:45 PM
12:45 PM
  • Twilight Saga
  • 3119- Art/Media/Wildcard
  • 12:45 PM - 1:45 PM  | 1 hour
  • Panel
    FanFandom
1:00 PM
1:00 PM
  • RPG Games
  • Gold
  • 1:00 PM - 5:00 PM  | 4 hours
  • Gaming
    GameGaming