You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Thu, 30 Jun 2022 01:04:55 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Chelsea Alexandra Nickerson

Fursuit maker
Mojaves Maws & Paws
Participates in 6 items
I've been going to Radcon for the last 4 years. These last 3 years I have won best in show in the masqurade and last year I won two awards which I was told hasn't happened in 10 years! I love to craft my own costumes, I have my own business making fursuits that I run everyday after school. Im hoping that through these type of experiences and opportunities I find my way into a creative industry like Stan Winston which has been a huge inspiration. I'm ecstatic to work with Radcon this year and can't wait to see everyone who enters the Masquerade.

Sessions in which Chelsea Alexandra Nickerson participates

Friday 14 February, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
4:30 PM
4:30 PM
Cosplay Social Media
1 hour, 4:30 PM - 5:30 PM

- 3117- Craft/ Costumes

Panel

Sewing Savage Cosplay, sewing savage cosplay (Participant)

Chelsea Alexandra Nickerson, Mojaves Maws & Paws (Participant)

LINA (Participant)

PirateKitty (Participant)

7:00 PM
7:00 PM
Learning Furry 101
1 hour, 7:00 PM - 8:00 PM

- 3117- Craft/ Costumes

Panel

Chelsea Alexandra Nickerson, Mojaves Maws & Paws (Participant)

Frances Pauli (Moderator)

Kazurkan (Participant)

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Workmanship 1.0
1 hour 30 minutes, 10:00 AM - 11:30 AM

- 2148- Workmanship Judging

Workshop

Jennifer Harris (Participant)

Christine Barkl, Image (Participant)

Neku Fox (Participant)

Chelsea Alexandra Nickerson, Mojaves Maws & Paws (Participant)

3:00 PM
3:00 PM
Masquerade Tech Rehearsal
2 hours, 3:00 PM - 5:00 PM

- Bronze- Main Stage

Event

Princess of Tea (Participant)

Chelsea Alexandra Nickerson, Mojaves Maws & Paws (Participant)

Jennifer Harris (Participant)

Christine Barkl, Image (Participant)

Neku Fox (Participant)

Workmanship 2.0
2 hours, 3:00 PM - 5:00 PM

- 2148- Workmanship Judging

Workshop

Jennifer Harris (Participant)

Neku Fox (Moderator)

Chelsea Alexandra Nickerson, Mojaves Maws & Paws (Participant)

Christine Barkl, Image (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Masquerade
3 hours, 5:00 PM - 8:00 PM

- Bronze- Main Stage

Event

Chelsea Alexandra Nickerson, Mojaves Maws & Paws (Participant)

Jennifer Harris (Participant)

Christine Barkl, Image (Participant)

Princess of Tea (Participant)

Neku Fox (Participant)

Sewing Savage Cosplay, sewing savage cosplay (Participant)

Share this