You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Sun, 26 Jun 2022 02:16:28 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Frances Pauli

Participates in 9 items
Frances Pauli is a hybrid author of over twenty novels. She favors speculative fiction, romance, and anthropomorphic fiction and is not a fan of genre boxes. Her fiction has been nominated for a Coyotl award and her novella, The Earth Tigers, won a Leo Award in 2018.

Sessions in which Frances Pauli participates

Friday 14 February, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
4:30 PM
4:30 PM
What publishing path is right for you?
1 hour, 4:30 PM - 5:30 PM

- 3125- Writing Track

Panel

S. Evan Townsend, None (Participant)

Jeanette M. Bennett, Flight of Fancy Publishing (Participant)

Matt Haynes, Haynes Narration (Potential)

Frances Pauli (Participant)

Joyce Reynolds-Ward (Participant)

Elizabeth R. Alix (Participant)

7:00 PM
7:00 PM
Learning Furry 101
1 hour, 7:00 PM - 8:00 PM

- 3117- Craft/ Costumes

Panel

Chelsea Alexandra Nickerson, Mojaves Maws & Paws (Participant)

Frances Pauli (Moderator)

Kazurkan (Participant)

8:15 PM
8:15 PM
Communicating Between Artist and Writers
1 hour, 8:15 PM - 9:15 PM

- 3121- Gaming/Fan Track

Panel

Will Carson, Attention Span Games (Moderator)

Jayne Goude, Aegis Crew (Participant)

Frances Pauli (Participant)

Joey Kalitovic, Attention Span Games (Participant)

Wesley Kalitovic, Attention Span Games (Aegis Crew) (Participant)

EM Prazeman (Potential)

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM
Shapeshifters in Fiction
1 hour, 11:30 AM - 12:30 PM

- 3127- Writing Track

Panel

Manny Frishberg (Participant)

Frances Pauli (Moderator)

Luna Corbden (Participant)

S. Evan Townsend, None (Participant)

Matt Haynes, Haynes Narration (Potential)

Joyce Reynolds-Ward (Participant)

12:45 PM
12:45 PM
Furry for Parents 101
1 hour, 12:45 PM - 1:45 PM

- 3121- Gaming/Fan Track

Panel

Frances Pauli (Moderator)

Kazurkan (Participant)

3:15 PM
3:15 PM
"Well.... It's Your Cow" Reading
1 hour, 3:15 PM - 4:15 PM

- 3125- Writing Track

Reading

Esther Jones, Impulsive Walrus Books (Moderator)

Frances Pauli (Participant)

Joyce Reynolds-Ward (Participant)

Sanan Kolva (Participant)

4:30 PM
4:30 PM

- 3127- Writing Track

Panel

Bobbie Benton Hull (Moderator)

Manny Frishberg (Participant)

Jason Andrew Bond, Kimura Publishing LLC (Participant)

Elizabeth R. Alix (Participant)

Frances Pauli (Participant)

EM Prazeman (Potential)

7:00 PM
7:00 PM

- 3125- Writing Track

Panel

Bobbie Benton Hull (Moderator)

James Clegg (Participant)

Manny Frishberg (Potential)

Bonnie Dillabough (Participant)

John Lovett, Two Script Guys (Potential)

EM Prazeman (Participant)

Frances Pauli (Participant)

Jason Andrew Bond, Kimura Publishing LLC (Participant)

Sunday 16 February, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Facts About Horses for Fantasy Authors
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM

- 3125- Writing Track

Panel

Joseph Malik (Participant)

Agathon McGeachy (Moderator)

Bobbie Benton Hull (Participant)

Frances Pauli (Participant)

Joyce Reynolds-Ward (Participant)

Share this