You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Tue, 28 Jun 2022 05:26:52 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

LINA

Participates in 2 items

Born April 5, 1995 in Tri-Cities Washington, Celina started dance at four years old. With education in a variety of dance styles such as ballet, pointe, jazz, ballroom, musical theater, contemporary, modern, tap, clogging, and Zumba. At the age of fourteen she left the traditional studio setting to join dance team to learn Pom, Hip-hop, Show/Prop. Performance appearances include Mid-Columbia Ballet, Benton Franklin Fair Show and Parade, Monsters of Hip-Hop, “First Night Tri-Cities”, and WIAA Dance State Competitions. After graduation, Celina became Director for several studios including Performance Dance Studio, Mountlake Terrace Rockstars, and dance team for schools in the area. Celina is also an avid cosplayer inspired by pop culture and has been costuming since October 2008.

Sessions in which LINA participates

Friday 14 February, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
4:30 PM
4:30 PM
Cosplay Social Media
1 hour, 4:30 PM - 5:30 PM

- 3117- Craft/ Costumes

Panel

Sewing Savage Cosplay, sewing savage cosplay (Participant)

Chelsea Alexandra Nickerson, Mojaves Maws & Paws (Participant)

LINA (Participant)

PirateKitty (Participant)

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
3:15 PM
3:15 PM
Learn K-Pop Dance
1 hour, 3:15 PM - 4:15 PM

- Sage

Workshop

LINA (Moderator)

Sessions in which LINA attends

Friday 14 February, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
4:30 PM
4:30 PM
Cosplay Social Media
1 hour, 4:30 PM - 5:30 PM

- 3117- Craft/ Costumes

Panel

Sewing Savage Cosplay, sewing savage cosplay (Participant)

Chelsea Alexandra Nickerson, Mojaves Maws & Paws (Participant)

LINA (Participant)

PirateKitty (Participant)

5:45 PM
5:45 PM
Ignition Meet and Greet
1 hour, 5:45 PM - 6:45 PM

- Courtyard

Talk

Haxa (Moderator)

8:15 PM
8:15 PM
Star Wars Episode 9
1 hour, 8:15 PM - 9:15 PM

- Executive

Panel

Bobbie Benton Hull (Moderator)

Game Goblin (Participant)

Yoshi Vu (Participant)

Berlynn Wohl (Participant)

David Foster (Potential)

Hugh S. Gregory, SpaceBase (Participant)

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM
Cosplay Photography
1 hour, 10:15 AM - 11:15 AM

- 3117- Craft/ Costumes

Panel

PirateKitty (Participant)

Princess of Tea (Participant)

Madeline Nagel, MaddeninglyHatted Cosplay (Participant)

3:15 PM
3:15 PM
Learn K-Pop Dance
1 hour, 3:15 PM - 4:15 PM

- Sage

Workshop

LINA (Moderator)

4:30 PM
4:30 PM
Legend of Zelda, Food in Fandom
1 hour, 4:30 PM - 5:30 PM

- Sage

Workshop

Rachel Van Dyke (Moderator)

James Clegg (Participant)

Lilyanne Jensen (Participant)

Joey Kalitovic, Attention Span Games (Participant)

Wesley Kalitovic, Attention Span Games (Aegis Crew) (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Masquerade
3 hours, 5:00 PM - 8:00 PM

- Bronze- Main Stage

Event

Chelsea Alexandra Nickerson, Mojaves Maws & Paws (Participant)

Jennifer Harris (Participant)

Christine Barkl, Image (Participant)

Princess of Tea (Participant)

Neku Fox (Participant)

Sewing Savage Cosplay, sewing savage cosplay (Participant)

8:00 PM
8:00 PM
Ignition
1 hour, 8:00 PM - 9:00 PM

- Courtyard

Event

Haxa (Participant)

Share this