David Foster

Participates in 8 items

Sessions in which David Foster participates

Friday 14 February, 2020

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
3:15 PM
3:15 PM
Let’s Make a Film… the RadCon Way: Puppets in Film and Intro 2 hours 3:15 PM  -  5:15 PM  |  2211- Tea Room
Participant Jillian Klym | Moderator Andy Wolf | Participant Adele Finch | Participant Randy Olivares | Participant Nathan Banks | Participant Scott Armstrong | Participant Shannon Reagan | Participant Yoshi Vu | Participant Nick Nanni | Participant Nat Saenz (Nat Saenz) | Participant Scott Nakada | Participant David Foster
Workshop
Media
8:15 PM
8:15 PM
Star Trek: Gene Roddenberry's Utopian View of the Future 1 hour 8:15 PM  -  9:15 PM  |  3119- Art/Media/Wildcard
Moderator David Foster Participant Shawn Pack |
Panel
Fan
Star Wars Episode 9 1 hour 8:15 PM  -  9:15 PM  |  Executive- Kid Con
Moderator Bobbie Benton Hull | Participant Game Goblin | Participant Yoshi Vu | Participant Berlynn Wohl | Potential David Foster | Participant Hugh S. Gregory
Panel
MediaFanFandom

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Why is Hollywood So Unoriginal: The Series 1 hour 9:00 AM  -  10:00 AM  |  3119- Art/Media/Wildcard
Moderator David Foster | Participant Andy Wolf | Participant Shawn Pack
Panel
Media
10:15 AM
10:15 AM
Let's Make a Movie... The RadCon Way: Green Screen and Visual Effects 2 hours 10:15 AM  -  12:15 PM  |  In front of Grizzly Bar
Participant Jillian Klym | Moderator Andy Wolf | Participant Adele Finch | Participant Randy Olivares | Participant Nathan Banks | Participant Scott Armstrong | Participant Yoshi Vu | Participant Nick Nanni | Participant Nat Saenz (Nat Saenz) | Participant Scott Nakada | Participant David Foster
Workshop
Media
3:15 PM
3:15 PM
The State of Star Trek 1 hour 3:15 PM  -  4:15 PM  |  3119- Art/Media/Wildcard
Moderator David Foster Participant Shawn Pack |
Panel
Fan
4:30 PM
4:30 PM
Choose Your Own Adventure: Star Trek Style 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  3119- Art/Media/Wildcard
Moderator David Foster Participant Shawn Pack |
Workshop
Fan

Sunday 16 February, 2020

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM
Let’s Make a Film… the RadCon Way: Editing Film 2 hours 10:15 AM  -  12:15 PM  |  2211- Tea Room
Participant Jillian Klym | Participant Adele Finch | Participant Randy Olivares | Participant Nathan Banks | Participant Scott Armstrong | Participant Yoshi Vu | Participant Andy Wolf | Participant Nick Nanni | Participant Scott Nakada | Participant David Foster | Participant Nat Saenz (Nat Saenz)
Workshop
Media