Sir. James the Magnificent

Participates in 7 items

Sessions in which Sir. James the Magnificent participates

Friday 14 February, 2020

Time Zone: PST/Pacific Time (US & Canada)
3:15 PM
3:15 PM
History of Playing Cards part 1 1 hour 3:15 PM  -  4:15 PM  |  3123- Science/History Track
Panel
History
4:30 PM
4:30 PM
Cheat, Cons, and Characters 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  3119- Art/Media/Wildcard
Panel
HistoryWritingFan
7:00 PM
7:00 PM
Filk-eoke 2 hours 7:00 PM  -  9:00 PM  |  Harvest
Workshop
Music

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: PST/Pacific Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM
Real Steam Punk 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  3123- Science/History Track
Participant Laurel Anne Hill | Moderator Jeanette M. Bennett | Participant Sir. James the Magnificent | Participant Elizabeth R. Alix | Participant Mark Rounds | Participant Darkmoon |
Panel
ScienceHistory
11:30 AM
11:30 AM
Cordials Liqueurs and Potions Three. 2 hours 11:30 AM  -  1:30 PM  |  3119- Art/Media/Wildcard
Workshop
Wild Card
4:30 PM
4:30 PM
An Introduction to Belly Dance Drumming 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  3123- Science/History Track
Panel
Music

Sunday 16 February, 2020

Time Zone: PST/Pacific Time (US & Canada)
12:15 PM
12:15 PM
Riddle Me, Riddle Me, Riddle me This. 2 hours 12:15 PM  -  2:15 PM  |  Executive- Kid Con
Panel
Wild Card