Minerita

Participates in 12 items

Disabled US Army veteran, great-grandmother, yarn geek.

I'm old, I read, and I know things.

Sessions in which Minerita participates

Friday 14 February, 2020

Time Zone: PST/Pacific Time (US & Canada)
2:00 PM
2:00 PM
The Christian Left in Fandom 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  3119- Art/Media/Wildcard
Panel
Wild Card
5:45 PM
5:45 PM
Invisible Disabilities: the challenges of having a disability that isn't obvious. 1 hour 5:45 PM  -  6:45 PM  |  3119- Art/Media/Wildcard
Participant Judy Johnson | Participant J. Spyder Isaacson | Participant Jayne Goude (Attention Span Games) | Participant Minerita | Participant Shannon Reagan |
Panel
Wild Card
7:00 PM
7:00 PM
Creating Characters That Fit Your World and Worlds That Fit Your Characters 1 hour 7:00 PM  -  8:00 PM  |  3127- Writing Track
Moderator Sanan Kolva | Potential Jaleta Clegg | Potential Ted Butler | Participant Judy Johnson | Participant Bonnie Dillabough | Participant John Lovett (Two Script Guys) | Participant Doug Odell |
Panel
Writing
Opening Cermony 1 hour 7:00 PM  -  8:00 PM  |  Bronze- Main Stage
Event
Opening Ceremonies
8:15 PM
8:15 PM
Star Trek: Gene Roddenberry's Utopian View of the Future 1 hour 8:15 PM  -  9:15 PM  |  3119- Art/Media/Wildcard
Moderator David Foster | Participant Shawn Pack |
Panel
Fan

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: PST/Pacific Time (US & Canada)
11:00 AM
11:00 AM
ReadCon Tea Set up 2 hours 11:00 AM  -  1:00 PM  |  2211- Tea Room
Participant Minerita | Moderator Drakaina |
Set-up
Set-Up
1:00 PM
1:00 PM
RadCon Tea 2 hours 1:00 PM  -  3:00 PM  |  2211- Tea Room
Moderator Drakaina | Participant Minerita | Participant Rachel Van Dyke |
Event
Event
3:00 PM
3:00 PM
RadCon Tea Clean Up 3 hours 3:00 PM  -  6:00 PM  |  2211- Tea Room
Participant Minerita | Moderator Drakaina |
Set-up
Set-Up
8:00 PM
8:00 PM
Ignition 1 hour 8:00 PM  -  9:00 PM  |  Courtyard
Participant Haxa |
Event
Event
8:15 PM
8:15 PM
Veterans and Speculative Fiction: a support group 1 hour 8:15 PM  -  9:15 PM  |  3125- Writing Track
Participant Ted Butler | Moderator Minerita | Participant John Lovett (Two Script Guys) | Participant Joseph Malik | Participant Mark Rounds |
Panel
Fan

Sunday 16 February, 2020

Time Zone: PST/Pacific Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM
Knitting (and maybe crochet) for absolute beginners 2 hours 10:15 AM  -  12:15 PM  |  Sage
Moderator Minerita |
Workshop
ArtWild Card
11:30 AM
11:30 AM
Physical Health and Writing 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  3127- Writing Track
Participant Rory Miller | Moderator EM Prazeman | Participant Ted Butler | Participant Bonnie Dillabough | Participant Joey Kalitovic | Participant Wesley Kalitovic |
Panel
Writing