Sunday 19 March, 2017

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Pre-Convention Program: The Long Arc of Civil Rights through the Eyes of Jewish Atlanta (Pre-registration required) - 6 hours - 9:00 AM  -  3:00 PM  |  Signup required
Loews Atlanta Hotel - Hotel Lobby Off-site Trip
CCAR Board of Trustees Meeting (Including lunch) - 4 hours - 9:00 AM  -  1:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Ravinia Meeting
10:30 AM
10:30 AM
Loews Atlanta Hotel - Piedmont Meeting
Michael Shields, Temple Kol Tikvah of Lake Norman (Participant)
12:00 PM
12:00 PM
Pre-Convention Program: The United States & Israel: Lessons from the Past, Looking towards the Future (Pre-registration required) - 3 hours - 12:00 PM  -  3:00 PM  |  Signup required
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon F Meeting
2:30 PM
2:30 PM
Ingathering of the Rabbis from Small(er) congregations (2 of 2) - 1 hour 15 minutes - 2:30 PM  -  3:45 PM
Loews Atlanta Hotel - Piedmont Meeting
Michael Shields, Temple Kol Tikvah of Lake Norman (Participant)
3:00 PM
3:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Overlook Meeting
4:00 PM
4:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Mercer Ballroom General Session
Dana Bash, CNN (Participant) Rabbi Denise Eger, Congregation Kol Ami (Participant)
6:00 PM
6:00 PM
Opening Night Reception: Welcome to Atlanta - 1 hour 15 minutes - 6:00 PM  -  7:15 PM
Loews Atlanta Hotel - Overlook Reception
7:15 PM
7:15 PM
Opening Night Dinner - 1 hour 30 minutes - 7:15 PM  -  8:45 PM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon ABCD Meal
Rabbi Denise Eger, Congregation Kol Ami (Participant)
10:00 PM
10:00 PM
2017 Atlanta Convention Committee (Closed meeting) - 1 hour - 10:00 PM  -  11:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Suite 1028 Meeting
First Timers' Reception - 1 hour - 10:00 PM  -  11:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Presidential Suite - Rm 2628 Reception
10:30 PM
10:30 PM
Friends of Bill W - 1 hour - 10:30 PM  -  11:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Boardroom Meeting

Monday 20 March, 2017

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
6:00 AM
6:00 AM
The Walking/Running Rabbis - 1 hour - 6:00 AM  -  7:00 AM
Loews Atlanta Hotel - Hotel Lobby Off-site Trip
7:30 AM
7:30 AM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon ABCD Meal
Deborah Lipstadt, Emory University (Participant)
9:00 AM
9:00 AM
Loews Atlanta Hotel - Mercer Ballroom Worship
Rachel Timoner, New York (Participant) Noam Katz, The Leo Baeck Day School (Participant)
11:00 AM
11:00 AM
Hafsakah – Visit Exhibit Area (Coffee served) - 30 minutes - 11:00 AM  -  11:30 AM
Loews Atlanta Hotel - Overlook Break
11:30 AM
11:30 AM
Loews Atlanta Hotel - Mercer Ballroom Panel
Kasim Reed (Participant) Natosha Reid Rice, Habitat for Humanity International AND Ebenezer Baptist Church (Participant) Raphael Warnock, The Historic Ebenezer Baptist Church (Participant)
12:30 PM
12:30 PM
Lunch with Colleagues - 1 hour - 12:30 PM  -  1:30 PM
Atlanta - Restaurants Meal
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon ABCD Meeting
Rex Perlmeter, CCAR (Participant) Betsy Torop, CCAR (Participant)
American Jewish Archives Luncheon (By Invitation) - 1 hour 30 minutes - 12:30 PM  -  2:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Ravinia Meal
2:00 PM
2:00 PM
Buses Depart to The Center for Civil and Human Rights - 45 minutes - 2:00 PM  -  2:45 PM
Loews Atlanta Hotel - Hotel Lobby Off-site Trip
3:00 PM
3:00 PM
Program at The Center for Civil and Human Rights - 2 hours - 3:00 PM  -  5:00 PM
Atlanta - Museum Off-site Trip
Derreck Kayongo, The Center for Civil and Human Rights (Participant)
5:00 PM
5:00 PM
Buses Depart to The Temple - 1 hour - 5:00 PM  -  6:00 PM
Atlanta - The Center Lobby Off-site Trip
5:30 PM
5:30 PM
Atlanta - The Temple Reception
6:15 PM
6:15 PM
Dinner at The Temple - 1 hour - 6:15 PM  -  7:15 PM
Atlanta - The Temple Meal
7:30 PM
7:30 PM
Special Presentation of The Temple Bombing - 3 hours - 7:30 PM  -  10:30 PM
Atlanta - The Temple Off-site Trip
Melissa Fay Greene (Participant)
10:00 PM
10:00 PM
CCAR Leadership Meeting (By Invitation) - 1 hour - 10:00 PM  -  11:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Presidential Suite - Rm 2628 Reception
Rabbis Organizing Rabbis (ROR) Gathering - 1 hour - 10:00 PM  -  11:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Pittman Meeting
Lucy Dinner, Temple Beth Or, Raleigh, NC (Participant)
HUC-JIR Private Meeting - 1 hour - 10:00 PM  -  11:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Chastain Meeting
Loews Atlanta Hotel - Chastain Reception
10:30 PM
10:30 PM
Friends of Bill W - 1 hour - 10:30 PM  -  11:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Boardroom Meeting

Tuesday 21 March, 2017

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
6:00 AM
6:00 AM
The Walking/Running Rabbis - 1 hour - 6:00 AM  -  7:00 AM
Loews Atlanta Hotel - Hotel Lobby Off-site Trip
7:00 AM
7:00 AM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon DEF Meal
8:15 AM
8:15 AM
Loews Atlanta Hotel - Mercer Ballroom Worship
Shira Joseph, Congregation Shaaray Shalom (Participant) Matan Koch (Participant) Ben Spratt, Congregation Rodeph Sholom (Participant) Edythe Mencher, Union for Reform Judaism (Participant) Rebecca Dubowe, Moses Montefiore Temple (Participant) Faryn Kates Rudnick, Temple Beth-El, Northbrook, IL (Participant)
9:00 AM
9:00 AM
Exploring the Reform Jewish Day School: A Visit to The Alfred & Adele Davis Academy (Pre-registration required) - 6 hours 30 minutes - 9:00 AM  -  3:30 PM  |  Signup required
Loews Atlanta Hotel - Hotel Lobby Off-site Trip
Joui Hessel, CCAR Atlanta Convention Committee (Moderator) Micah Lapidus, The Davis Academy (Moderator)
Loews Atlanta Hotel - Mercer Ballroom Talk
Paul Root Wolpe, Emory University (Participant)
10:30 AM
10:30 AM
An Ethics of Social Justice and Repair: Values and Strategies - 1 hour 30 minutes - 10:30 AM  -  12:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon E Workshop
Jonathan Cohen, Hebrew Union College-Jewish Institute of Religion (Participant) elizabeth bahar, Temple B'nai Sholom (Participant)
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon F Workshop
Barry Leff, Temple Beth El, Birmingham, Alabama (Participant) Lisa Greene, North Shore Congregation Israel (Participant)
Past Presidents' Gathering (By Invitation) - 1 hour - 10:30 AM  -  11:30 AM
Loews Atlanta Hotel - TBD Reception
Loews Atlanta Hotel - Dunwoody Workshop
Aaron Gross, University of San Diego (Participant)
Is Forgiveness Jewish? - 1 hour 30 minutes - 10:30 AM  -  12:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Centennial Workshop
Louis Newman, Carleton College (Participant)
Reframing Kashrut: Ritual, Ethics, Food and Choice - 1 hour 30 minutes - 10:30 AM  -  12:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Ravinia Workshop
Mary Zamore, Women's Rabbinic Network (Participant)
Everyday Redemption - 1 hour 30 minutes - 10:30 AM  -  12:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Pittman Workshop
Moses Pava, Yeshiva University/ Sy Syms School of Business (Participant)
Coaches Meeting and Lunch (Closed meeting) - 2 hours 30 minutes - 10:30 AM  -  1:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Ardmore Meeting
Rex Perlmeter, CCAR (Participant) Ellen Lewis, Professional Supervision for Clergy (Participant)
Loews Atlanta Hotel - Piedmont Workshop
Shmuly Yanklowitz, Valley Beit Midrash (Participant)
Ethics and Disabilities - 1 hour 30 minutes - 10:30 AM  -  12:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Inman Workshop
Edythe Mencher, Union for Reform Judaism (Participant)
12:00 PM
12:00 PM
Lunch with Colleagues - 1 hour - 12:00 PM  -  1:00 PM
Atlanta - Restaurants Meal
Committee Group Lunch Meetings - 1 hour - 12:00 PM  -  1:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom Meeting
Conference Positions and Resolutions Committee - 1 hour - 12:00 PM  -  1:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon D Meeting
Barry Block, Congregation B'nai Israel (Participant) Michael Cahana (Participant)
Committee on Israel - 1 hour - 12:00 PM  -  1:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon D Meeting
Janet Liss, North Country Reform Temple (Participant)
Committee on Disability [New Location] - 1 hour - 12:00 PM  -  1:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon F Meeting
Shira Joseph, Congregation Shaaray Shalom (Participant)
Justice, Peace and Civil Liberties Committee - 1 hour - 12:00 PM  -  1:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon C Meeting
Lucy Dinner, Temple Beth Or, Raleigh, NC (Participant)
Ethics Process Review Committee (Closed meeting) - 1 hour - 12:00 PM  -  1:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Office 1 Meeting
Martin Weiner (Participant)
Worship and Practices Committee (Closed meeting) - 1 hour - 12:00 PM  -  1:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Ravinia Meeting
Joseph Skloot, Washington Hebrew Congregation (Participant)
1:00 PM
1:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon E Workshop
Amy Scheinerman, Jewish Federation of Howard County (Participant)
Prayer as Spiritual Resistance - 1 hour - 1:00 PM  -  2:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon F Workshop
Alden Solovy, To Bend Light (Participant)
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon C Workshop
Richard Levy, Hebrew Union College-Jewish Institute of Religion (Los Angeles Campus) (Participant)
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon B Workshop
David Altshuler (Participant) Hara Person, CCAR (Participant)
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon A Workshop
Joy Friedman, Religious Action Center of Reform Judaism (Participant) Stephanie Alexander, Kahal Kadosh Beth Elohim (Participant) Zahara Zahav, Religious Action Center of Reform Judaism (Participant)
Stop, Hey, What's That Sound? - 1 hour - 1:00 PM  -  2:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Dunwoody Workshop
Sofi Hersher, Religious Action Center of Reform Judaism (Participant)
When a Lie Is Not a Sin - 1 hour - 1:00 PM  -  2:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Ravinia Workshop
Dennis Ross, Temple Sinai (Participant)
Loews Atlanta Hotel - Pittman Workshop
Michael Marmur, HUC-JIR (Participant)
Loews Atlanta Hotel - Ardmore Workshop
Kenneth Stein, Center for Israel Education (Participant)
Loews Atlanta Hotel - Piedmont Workshop
Martha Hausman, MH Negotiation (Participant) Michael Gan, Peer, Gan & Gisler LLP (Participant) Mara Nathan, Temple Beth-El (Participant) Paul Kipnes, Congregation Or Ami (Participant) Stacy Friedman, Congregation Rodef Sholom (Participant)
Loews Atlanta Hotel - Mercer Ballroom Workshop
Shmuly Yanklowitz, Valley Beit Midrash (Participant)
Sharing our Lives . . . Goes Live - 1 hour - 1:00 PM  -  2:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Inman Workshop
Betsy Torop, CCAR (Moderator) Rex Perlmeter, CCAR (Participant)
2:00 PM
2:00 PM
CCAR Press Book Launch Celebration - 30 minutes - 2:00 PM  -  2:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Overlook Meeting
Hara Person, CCAR (Participant)
Hafsakah – Visit Exhibit Area (Coffee served) - 30 minutes - 2:00 PM  -  2:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Overlook Break
2:30 PM
2:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon E Workshop
Jonathan Crane, Emory University (Participant) Walter Jacob, Abraham Geiger College (Participant) Mark Washofsky, HUC-JIR (Participant)
Succeeding in Making Change on the State Level - 1 hour 30 minutes - 2:30 PM  -  4:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon F Workshop
Fred Guttman, Temple Emanuel, Greensboro (Participant) Joel Abraham, Temple Sholom, Scotch Plains, NJ (Participant) Sissy Coran, Rockdale Temple (Participant)
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon C Workshop
Louis Newman, Carleton College (Participant)
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon B Workshop
Aaron Panken, Hebrew Union College-Jewish Institute of Religion (Participant)
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon A Workshop
Jonah Pesner, Religious Action Center of Reform Judaism (Participant) Asher Knight, Temple Beth El, Charlotte, NC (Participant) Meir Lakein, JOIN for Justice (Participant)
Women in the Bible: Challenges and Opportunities, Then and Now - 1 hour 30 minutes - 2:30 PM  -  4:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Dunwoody Workshop
Tamara Cohn Eskenazi, HUC-JIR (Participant) Jacob Wright, Emory University (Participant)
The Next Stage: The Transitions to a Successful Retirement - 1 hour 30 minutes - 2:30 PM  -  4:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Ravinia Workshop
Alan Henkin, CCAR (Participant) Gary Greenebaum, Transformational Coaching (Participant) Ellen Weinberg Dreyfus, Shir Tikvah, Homewood, IL (Participant)
I Thank Therefore I Am - 1 hour 30 minutes - 2:30 PM  -  4:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Pittman Workshop
Michael Marmur, HUC-JIR (Participant)
Loews Atlanta Hotel - Ardmore Workshop
Douglas Kohn, Temple Shir Tikva, Wayland, MA (Participant) Karen L Fox (Participant)
Digital Learning - 1 hour 30 minutes - 2:30 PM  -  4:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Piedmont Workshop
Daniel Medwin, CCAR (Participant) Joshua Holo, Hebrew Union College-Jewish Institute of Religion (Participant) Laura Baum, CJP (Participant)
Building Isaiah's Vision - 1 hour 30 minutes - 2:30 PM  -  4:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Inman Workshop
Rebecca Dubowe, Moses Montefiore Temple (Participant) Shira Joseph, Congregation Shaaray Shalom (Participant) Faryn Kates Rudnick, Temple Beth-El, Northbrook, IL (Participant) Matan Koch (Participant) Ben Spratt, Congregation Rodeph Sholom (Participant) Edythe Mencher, Union for Reform Judaism (Participant)
Loews Atlanta Hotel - Chastain Workshop
Josh Weinberg, ARZA (Participant) Gilad Kariv, IMPJ (Participant) Janet Liss, North Country Reform Temple (Moderator) Yehoyada Amir, Professor and Chair (Participant) Galit Cohen-Kedem, Kehilat Kodesh V’Hol in Holon (Participant)
4:00 PM
4:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Mercer Ballroom Talk
5:30 PM
5:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom and The Terrace Reception
6:00 PM
6:00 PM
Pop-up DIY Maariv - 1 hour - 6:00 PM  -  7:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon F Worship
6:30 PM
6:30 PM
Dinner with Colleagues - 1 hour 30 minutes - 6:30 PM  -  8:00 PM
Atlanta - Restaurants Meal
WRN Dinner: All CCAR Women Rabbis Are Welcome (By reservation only) - 1 hour - 6:30 PM  -  7:30 PM  |  Signup required
Atlanta - Restaurants Meal
8:30 PM
8:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Mercer Ballroom General Session
Joseph J. Levin, Southern Poverty Law Center (Participant)
9:30 PM
9:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Mercer Ballroom General Session
10:30 PM
10:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Presidential Suite - Rm 2628 Meeting
Steve Fox, CCAR (Moderator)
Friends of Bill W - 1 hour - 10:30 PM  -  11:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Boardroom Meeting

Wednesday 22 March, 2017

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
6:00 AM
6:00 AM
The Walking/Running Rabbis - 1 hour - 6:00 AM  -  7:00 AM
Loews Atlanta Hotel - Hotel Lobby Off-site Trip
7:00 AM
7:00 AM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon DEF Meal
8:15 AM
8:15 AM
Shacharit with MARAM Rabbis - 30 minutes - 8:15 AM  -  8:45 AM
Loews Atlanta Hotel - Mercer Ballroom Worship
Josh Weinberg, ARZA (Participant) Or Zohar, IMPJ , Misgav Regional Council (Participant) Galit Cohen-Kedem, Kehilat Kodesh V’Hol in Holon (Participant)
9:00 AM
9:00 AM
ISRAEL PROGRAM KEYNOTE PRESENTATION: Journey Towards the Other - 1 hour 15 minutes - 9:00 AM  -  10:15 AM
Loews Atlanta Hotel - Mercer Ballroom Workshop
Hanan Schlesinger, ROOTS/Shorashim (Participant) Ali Abu Awwad, ROOTS/Shorashim (Participant)
CCAR Welcomes Friends of the Conference - 1 hour 30 minutes - 9:00 AM  -  10:30 AM
Loews Atlanta Hotel - Mercer Ballroom Talk
10:15 AM
10:15 AM
Hafsakah – Visit Exhibit Area (Coffee served) - 30 minutes - 10:15 AM  -  10:45 AM
Loews Atlanta Hotel - Overlook Break
10:45 AM
10:45 AM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon DEF General Session
Donald A. Sylvan, Ohio State University (Participant)
12:30 PM
12:30 PM
Lunch with Colleagues - 1 hour - 12:30 PM  -  1:30 PM
Atlanta - Restaurants Meal
Chaplains - 1 hour - 12:30 PM  -  1:30 PM
Loews Atlanta Hotel - The Terrace Meal
Community-Based/Non-Profit/Organizational - 1 hour - 12:30 PM  -  1:30 PM
Loews Atlanta Hotel - The Terrace Meal
Interim Rabbis - 1 hour - 12:30 PM  -  1:30 PM
Loews Atlanta Hotel - The Terrace Meal
Large Congregations - 1 hour - 12:30 PM  -  1:30 PM
Loews Atlanta Hotel - The Terrace Meal
Rabbi Educators - 1 hour - 12:30 PM  -  1:30 PM
Loews Atlanta Hotel - The Terrace Meal
Small Congregations - 1 hour - 12:30 PM  -  1:30 PM
Loews Atlanta Hotel - The Terrace Meal
Lunch with Rabbinic Career Cohorts - 1 hour - 12:30 PM  -  1:30 PM
Loews Atlanta Hotel - The Terrace Meal
Academics - 1 hour - 12:30 PM  -  1:30 PM
Loews Atlanta Hotel - The Terrace Meal
Loews Atlanta Hotel - Mercer Ballroom Talk
David Lyon, Congregation Beth Israel (Participant) Rabbi Denise Eger, Congregation Kol Ami (Participant) David Stern (Participant)
2:00 PM
2:00 PM
Leading for Justice Beyond the Bimah - 1 hour 30 minutes - 2:00 PM  -  3:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon E Workshop
Lucy Dinner, Temple Beth Or, Raleigh, NC (Participant) Mona Alfi, Congregation B'nai Israel (Participant) Kenneth Chasen, Leo Baeck Temple (Participant)
What Do We Mean by Racial Justice? - 1 hour 30 minutes - 2:00 PM  -  3:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon F Workshop
April Baskin, The Union for Reform Judaism (Participant) Rachel Laser, Rachel Laser Consulting (Participant)
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon C Workshop
Jennie Rosenn, HIAS (Participant) Erin Zaikis, IsraAID (Participant) Talya Feldman, IsraAid-US (Participant)
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon B Workshop
Larry Dressler, Blue Wing Consulting (Participant)
Dying to Die: Jewish Approaches to Final Interventions - 1 hour 30 minutes - 2:00 PM  -  3:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon A Workshop
Jonathan Crane, Emory University (Participant)
Keys to a Totally Accountable Culture - 1 hour 30 minutes - 2:00 PM  -  3:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Dunwoody Workshop
Diana Bloom, Mike Scott and Associates (Participant)
Who Really Gave the Torah to the Jews? - 1 hour 30 minutes - 2:00 PM  -  3:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Centennial Workshop
David Sperling, Hebrew Union College - Jewish Institute of Religion (Participant)
Loews Atlanta Hotel - Ravinia Workshop
Nir Barkin, IMPJ (Participant) Gilad Kariv, IMPJ (Participant)
Loews Atlanta Hotel - Pittman Workshop
Geoffrey Mitelman, Sinai and Synapses (Participant) Joanne Harpel, Rethink The Conversation (Participant)
Loews Atlanta Hotel - Ardmore Workshop
Jonathan Cohen, Hebrew Union College-Jewish Institute of Religion (Participant)
Preparing Kids for College - 1 hour 30 minutes - 2:00 PM  -  3:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Piedmont Workshop
Anna Langer, Hillel International (Participant)
Loews Atlanta Hotel - Chastain Workshop
Bobby Harris, URJ Camp Coleman (Participant)
3:30 PM
3:30 PM
Hafsakah – Visit Exhibit Area (Coffee served) - 30 minutes - 3:30 PM  -  4:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Overlook Break
4:00 PM
4:00 PM
Modernity and (Mis)Understanding the Bible - 1 hour 30 minutes - 4:00 PM  -  5:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon E Workshop
Joel Hoffman (Participant)
Reforming the Pay Gap: Practical Interventions - 1 hour 30 minutes - 4:00 PM  -  5:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon F Workshop
Michael Gan, Peer, Gan & Gisler LLP (Participant) Mary Zamore, Women's Rabbinic Network (Participant) Cindy Enger, CCAR (Participant)
Facilitating Dialogue: Active Listening - 1 hour 30 minutes - 4:00 PM  -  5:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon C Workshop
Donald A. Sylvan, Ohio State University (Participant)
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon B Workshop
Larry Dressler, Blue Wing Consulting (Participant)
Spiritual Counseling for Infertility and Fertility Challenges - 1 hour 30 minutes - 4:00 PM  -  5:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon A Workshop
Idit Solomon, Hasidah (Participant)
Practical Ways to Engage Teens with Israel - 1 hour 30 minutes - 4:00 PM  -  5:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Dunwoody Workshop
Richard Walter, Center for Israel Education (Participant)
Loews Atlanta Hotel - Ravinia Workshop
Rebecca Stapel-Wax, SOJOURN (Participant)
Keeping God at the Center - 1 hour - 4:00 PM  -  5:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Pittman Workshop
David Blumenthal, Emory University (Participant)
Creating Multi-Faith Coalitions in a Diverse Community - 1 hour 30 minutes - 4:00 PM  -  5:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Ardmore Workshop
Dov Wilker, American Jewish Committee (Participant) Soumaya Khalifa, Islamic Speakers Bureau of Atlanta (Participant) Kwanza Hall, Atlanta City Council (Participant) Jerry Gonzalez, GALEO (Participant)
Israel Dynamics on Campus - 1 hour 30 minutes - 4:00 PM  -  5:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Piedmont Workshop
Anna Langer, Hillel International (Participant)
Loews Atlanta Hotel - Inman Workshop
Edythe Mencher, Union for Reform Judaism (Participant)
You Got Served: When Size Doesn't Matter for Success - 1 hour 30 minutes - 4:00 PM  -  5:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Chastain Workshop
Erica Asch, Rabbi (Participant) Jeremy Simons, Goldring/Woldenberg Institute of Southern Jewish Life (Participant)
6:00 PM
6:00 PM
Pop-up DIY Maariv - 1 hour - 6:00 PM  -  7:00 PM
Loews Atlanta Hotel - Ellington Ballroom - Salon F Worship
6:30 PM
6:30 PM
Dinner with Colleagues - 1 hour 30 minutes - 6:30 PM  -  8:00 PM
Atlanta - Restaurants Meal
Hebrew Union College-Jewish Institute of Religion (HUC-JIR) Alumni Class Dinners - 1 hour 29 minutes - 6:30 PM  -  7:59 PM  |  Signup required
Atlanta - Restaurants Meal
Dinner with Friends of the CCAR and Officers (By Invitation) - 1 hour 30 minutes - 6:30 PM  -  8:00 PM
Loews Atlanta Hotel - TBD Meal
8:15 PM
8:15 PM
Loews Atlanta Hotel - Mercer Ballroom Talk
Cornell William Brooks, NAACP (Participant) Rabbi Denise Eger, Congregation Kol Ami (Participant)
10:15 PM
10:15 PM
Loews Atlanta Hotel - Presidential Suite 2628 Meeting
10:30 PM
10:30 PM
Friends of Bill W - 1 hour - 10:30 PM  -  11:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Boardroom Meeting

Thursday 23 March, 2017

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Loews Atlanta Hotel - Ravinia Meeting
Loews Atlanta Hotel - Inman Meeting
12:30 PM
12:30 PM
CCAR Officers Meeting (By Invitation) - 1 hour - 12:30 PM  -  1:30 PM
Loews Atlanta Hotel - Presidential Suite - Rm 2628 Meeting