You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Wed, 10 Aug 2022 13:35:21 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Michael Richards

Participates in 1 Session

Sessions in which Michael Richards participates

Saturday 11 June, 2022

Time Zone: (GMT-04:00) Atlantic Time (Canada)
4:30 PM
4:30 PM

Halifax Convention Centre - 603/604

Case Presentation | Présentation de cas

Michael Richards (Speaker)

Sessions in which Michael Richards attends

Friday 10 June, 2022

Time Zone: (GMT-04:00) Atlantic Time (Canada)
8:05 AM
8:05 AM

Halifax Convention Centre - 109

Talk | Exposé

Johane Robitaille (Speaker)

10:45 AM
10:45 AM
STC: Technologies & Public and Global Eye Health Research
1 hour 30 minutes, 10:45 AM - 12:15 PM

Halifax Convention Centre - 107

STC | CTC

Myrna Lichter (Moderator)

Marie-Josée Aubin, CAPHGO Planning Committee (Moderator)

2:05 PM
2:05 PM
Review of cases of Brown syndrome
30 minutes, 2:05 PM - 2:35 PM
  Part of: TCOS Scientific Session

Halifax Convention Centre - 109

Talk | Exposé

Johane Robitaille (Speaker)

2:35 PM
2:35 PM

Halifax Convention Centre - 109

Talk | Exposé

Linda Colpa (Speaker)

3:45 PM
3:45 PM
STC: Innovations in Minimally Invasive Strabismus Surgery
1 hour 30 minutes, 3:45 PM - 5:15 PM

Halifax Convention Centre - C4

STC | CTC

Yi Ning Strube (Moderator)

Ian Clark (Instructor)

Annick Fournier (Instructor)

Kamiar Mireskandari (Instructor)

Matthew Quinn, (Instructor)

Michael O'Connor, (Instructor)

Stephanie Dotchin (Instructor)

Kenneth Wright (Instructor)

Saturday 11 June, 2022

Time Zone: (GMT-04:00) Atlantic Time (Canada)
8:55 AM
8:55 AM

Halifax Convention Centre - C1

Keynote Speaker | Conférencier invité

Bala Ambati (Keynote speaker)

9:15 AM
9:15 AM
Strabismus following trauma
10 minutes, 9:16 AM - 9:26 AM
  Part of: Current Concepts II

Halifax Convention Centre - C1

Keynote Speaker | Conférencier invité

Andrea Molinari (Keynote speaker)

9:25 AM
9:25 AM

Halifax Convention Centre - C1

Lecture | Conférence

G Robert La Roche (Speaker)

10:45 AM
10:45 AM
Strabismus Playbook, The Long Game!
1 hour 30 minutes, 10:45 AM - 12:15 PM

Halifax Convention Centre - 603/604

Talk | Exposé

Kamiar Mireskandari (Moderator)

Stephen Kraft (Moderator)

Andrea Molinari (Keynote speaker)

1:30 PM
1:30 PM
Paediatric Ophthalmology, Game Changers!
1 hour 30 minutes, 1:30 PM - 3:00 PM

Halifax Convention Centre - 603/604

Talk | Exposé

Kamiar Mireskandari (Moderator)

Yi Ning Strube (Moderator)

Stephanie Dotchin (Moderator)

Andrea Molinari (Keynote speaker)

3:45 PM
3:45 PM
Strabismus Playbook, The End Game!
1 hour 30 minutes, 3:45 PM - 5:15 PM

Halifax Convention Centre - 603/604

Talk | Exposé

Kamiar Mireskandari (Moderator)

Michael O'Connor, (Moderator)

Ian Clark (Moderator)

Andrea Molinari (Keynote speaker)

Sunday 12 June, 2022

Time Zone: (GMT-04:00) Atlantic Time (Canada)
10:45 AM
10:45 AM
STC: Case Based Hot Topics in Paediatric Ophthalmology
1 hour 30 minutes, 10:45 AM - 12:15 PM

Halifax Convention Centre - 107

STC | CTC

Kamiar Mireskandari (Moderator)

Stephanie Dotchin (Moderator)

Share this