Skip to main page content

Filters

Theme
Tag
Format
Other Filters

Thursday 24 June, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM - 11:00 AM | 1 hour
11:00 AM
11:00 AM - 5:00 PM | 6 hours
Pathology
1:00 PM
1:00 PM - 5:00 PM | 4 hours
Physician Wellness
1:00 PM - 5:00 PM | 4 hours
Allied Health
5:00 PM
5:00 PM - 5:30 PM | 30 minutes
5:30 PM
5:30 PM - 6:30 PM | 1 hour
AwardsSpecial Event
6:00 PM
6:00 PM - 7:00 PM | 1 hour
7:00 PM
7:00 PM - 8:00 PM | 1 hour
Special Event

Friday 25 June, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM - 11:00 AM | 1 hour
11:00 AM
11:00 AM - 12:30 PM | 1 hour 30 minutes
Current Concepts
12:30 PM
12:30 PM - 1:00 PM | 30 minutes
1:00 PM
1:00 PM - 2:30 PM | 1 hour 30 minutes
Cataract
1:00 PM - 2:30 PM | 1 hour 30 minutes
Oculoplastics
1:00 PM - 2:30 PM | 1 hour 30 minutes
Paediatric Ophthalmology
1:00 PM - 2:30 PM | 1 hour 30 minutes
Uveitis
1:00 PM - 2:30 PM | 1 hour 30 minutes
Skills Transfer Course (STC)Public Health and Global Ophthalmology
2:30 PM
2:30 PM - 3:15 PM | 45 minutes
3:15 PM
3:15 PM - 4:15 PM | 1 hour
Skills Transfer Course (STC)GlaucomaCornea
3:15 PM - 4:45 PM | 1 hour 30 minutes
Cataract
3:15 PM - 4:45 PM | 1 hour 30 minutes
Oculoplastics
3:15 PM - 4:45 PM | 1 hour 30 minutes
Uveitis
3:15 PM - 4:45 PM | 1 hour 30 minutes
Paediatric Ophthalmology
4:45 PM
4:45 PM - 5:30 PM | 45 minutes
5:30 PM
5:30 PM - 7:00 PM | 1 hour 30 minutes
Skills Transfer Course (STC)Cataract
5:30 PM - 7:00 PM | 1 hour 30 minutes
Paediatric Ophthalmology
5:30 PM - 7:00 PM | 1 hour 30 minutes
Oculoplastics
5:30 PM - 7:00 PM | 1 hour 30 minutes
Glaucoma
5:30 PM - 7:00 PM | 1 hour 30 minutes
Public Health and Global Ophthalmology
7:15 PM
7:15 PM - 8:15 PM | 1 hour
Special Event

Saturday 26 June, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:45 AM
9:45 AM - 10:45 AM | 1 hour
Women in Ophthalmology
11:00 AM
11:00 AM - 12:00 PM | 1 hour
12:30 PM
12:30 PM - 1:00 PM | 30 minutes
1:00 PM
1:00 PM - 2:30 PM | 1 hour 30 minutes
Allied Health
1:00 PM - 2:30 PM | 1 hour 30 minutes
Co-Developed SymposiumRetina

Innovation in Retina Research Award   Learning Objectives At the end of this symposium, participants will be able to: Identify innovative Canadian retina research proposals and their intended benefitDescribe how using digital innovations in ophthalmology can optimize patient careCanMEDS Roles:...

2:30 PM
2:30 PM - 3:15 PM | 45 minutes
3:15 PM
3:15 PM - 4:45 PM | 1 hour 30 minutes
Skills Transfer Course (STC)
3:15 PM - 4:45 PM | 1 hour 30 minutes
Glaucoma
3:15 PM - 4:45 PM | 1 hour 30 minutes
Vision Rehabilitation
3:15 PM - 4:45 PM | 1 hour 30 minutes
Cornea
3:15 PM - 4:45 PM | 1 hour 30 minutes
Allied Health
3:15 PM - 4:45 PM | 1 hour 30 minutes
Retina
4:45 PM
4:45 PM - 5:30 PM | 45 minutes
5:30 PM
5:30 PM - 7:00 PM | 1 hour 30 minutes
GlaucomaNeuro-ophthalmology
5:30 PM - 7:00 PM | 1 hour 30 minutes
Skills Transfer Course (STC)
5:30 PM - 7:00 PM | 1 hour 30 minutes
Retina
5:30 PM - 7:00 PM | 1 hour 30 minutes
Cornea
5:30 PM - 7:00 PM | 1 hour 30 minutes
Public Health and Global Ophthalmology
5:30 PM - 7:00 PM | 1 hour 30 minutes
Allied Health

Sunday 27 June, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
11:00 AM
11:00 AM - 12:30 PM | 1 hour 30 minutes
Current Concepts
12:30 PM
12:30 PM - 1:00 PM | 30 minutes
1:00 PM
1:00 PM - 2:30 PM | 1 hour 30 minutes
Co-Developed SymposiumGlaucoma

What if we could go back in time in glaucoma management? What would you do differently?Learning ObjectivesAt the end of this symposium, participants will be able to:Recognize the importance of setting IOP targets in patients with glaucomaExplain how to monitor progression through VF, OCT changes and other toolsIdentify adherence issues in patients and when to refer patients for surgical interventionsDiscuss the ti...

2:30 PM
2:30 PM - 3:15 PM | 45 minutes
3:15 PM
3:15 PM - 4:45 PM | 1 hour 30 minutes
Skills Transfer Course (STC)Public Health and Global Ophthalmology
3:15 PM - 4:45 PM | 1 hour 30 minutes
Cornea
3:15 PM - 4:45 PM | 1 hour 30 minutes
Neuro-ophthalmology
3:15 PM - 4:45 PM | 1 hour 30 minutes
Glaucoma
3:15 PM - 4:45 PM | 1 hour 30 minutes
Retina
4:45 PM
4:45 PM - 5:30 PM | 45 minutes
5:30 PM
5:30 PM - 7:00 PM | 1 hour 30 minutes
Special Event
5:30 PM - 7:00 PM | 1 hour 30 minutes
GlaucomaCataract
5:30 PM - 7:00 PM | 1 hour 30 minutes
Neuro-ophthalmology
5:30 PM - 7:00 PM | 1 hour 30 minutes
Young Ophthalmologists and Residents
Schedule
You can add custom text at the top of the schedule page
Choose a preferred schedule view or leave it on auto to let Grenadine decide.
Check this box to display a view switcher (List, Tiles, Grid, Calendar) in the schedule. Otherwise, it will be hidden.
Allow users to "favorite" sessions (i.e. "add sessions to their list of favorites") to create their own personalized schedules.
This only applies to sessions that require a simple signup (i.e. sessions with limited capacity)
The "remaining capacity" only applies to sessions that require signing up or purchasing of a ticket to attend.
Will display child sessions right on the main schedule listing page. Otherwise, child sessions are only listed in a session's detail page.