Passer au contenu de la page principale

Dr. Wai-Ching Lam

Comité de planification scientifique - Symposium élaboré conjointement
Participe à 9 sessions

Dr. Wai-Ching Lam is the Head of the Ophthalmology Department of Vancouver General Hospital, and the Medical Director of Ophthalmology of the UBC Hospital

Dr. Lam is a vitreo-retinal surgeon with clinical interests in adult and pediatric retinal diseases. For his clinical and scientific work, he received the Achievement Award from the American Academy of Ophthalmology and Asian Pacific Academy of Ophthalmology, and Fellow and the Senior Honor Award from the American Society of Retinal Specialists. 

He is a committed medical educator and won 16 teaching awards in 18 years from the Faculty of Medicine and the Department of Surgery, and Ophthalmology and Vision Sciences while at the University of Toronto. 

He has published over 100 peer-reviewed articles. He has also authored 7 book chapters, and recently co-edit a new book, “A Quick Guide Pediatric Retina”, Springer 2021. 

Financial disclosure: Dr. Lam has/had an affiliation (financial or otherwise) with a commercial organization:

  1. Alcon
  2. Allergan
  3. Bayer
  4. Novartis
  5. Roche

 

Sessions auxquelles Dr. Wai-Ching Lam participe

Dimanche 12 Juin, 2022

Fuseau horaire: (GMT-04:00) Atlantic Time (Canada)
6:30 AM - 8:00 AM | 1 heure 30 minutes
Symposium élaboré conjointement

LEARNING OBJECTIVESAt the end of this symposium, participants will be able to:Identify the critical unmet needs in neovascular AMD and DME managementDemonstrate a comprehensive understanding of new therapeutic agents and their mechanism of action in nAMD and DME managementExamine how to incorporate new therapeutic options into current management strategies for patients with nAMD and DMEApply new insights from multi-modal imagin...

Varun Chaudhary

Modérateur.rice

Michael Ip

Invité.e d'honneur

Dr. Wai-Ching Lam

Conférencier.ère
6:35 AM - 6:40 AM | 5 minutes
RétineSymposium élaboré conjointement
6:52 AM - 6:57 AM | 5 minutes
RétineSymposium élaboré conjointement
7:10 AM - 7:25 AM | 15 minutes
RétineSymposium élaboré conjointement
7:25 AM - 7:40 AM | 15 minutes
RétineSymposium élaboré conjointement
7:40 AM - 7:50 AM | 10 minutes
RétineSymposium élaboré conjointement
10:45 AM - 12:15 PM | 1 heure 30 minutes
Rétine
11:50 AM - 12:15 PM | 25 minutes
Rétine