Jessica Doust

Participates in 6 items

Sessions in which Jessica Doust participates

Saturday 12 January, 2019

Time Zone: AWST/Perth
11:30 AM
11:30 AM
Welcome to GenghisCon! 30 minutes 11:30 AM  -  12:00 PM  |  Dining Hall
Moderator Jonathan Durnford | Participant Jessica Doust | Participant LoftyGod | Participant Alexis Hemsley | Participant Brian Johnson | Participant Leon Peters-Malone (Red Sky Games) |
Talk
7:00 PM
7:00 PM
I volunteer as tribute! 30 minutes 7:00 PM  -  7:30 PM  |  Dining Hall
Moderator Jonathan Durnford | Participant Jessica Doust | Participant Brian Johnson | Participant Alexis Hemsley | Participant LoftyGod | Participant Leon Peters-Malone (Red Sky Games) |
Panel

Sunday 13 January, 2019

Time Zone: AWST/Perth
12:30 PM
12:30 PM
Switch Gaming 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  Robertson Cafe
Participant Jessica Doust |
Gaming
Videogames
1:00 PM
1:00 PM
Sorting Hat Ceremony 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Dining Hall
Presentation
Harry Potter
2:00 PM
2:00 PM
AGM and Election for GenghisCon 2020! 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Dining Hall
Moderator Jonathan Durnford | Participant Jessica Doust | Participant Alexis Hemsley | Participant LoftyGod | Participant Brian Johnson | Participant Leon Peters-Malone (Red Sky Games) |
6:30 PM
6:30 PM
JackBox Game Night! 1 hour 30 minutes 6:30 PM  -  8:00 PM  |  Georgian
Participant Jessica Doust |
Gaming
Videogames