Sunday 13 January, 2019

Time Zone: AWST/Perth
7:00 AM
7:00 AM
9:00 AM
9:00 AM
9:30 AM
9:30 AM
10:00 AM
10:00 AM
10:30 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:00 AM
11:30 AM
11:30 AM
  • Kamen Rider
  • Reynolds
  • 11:30 AM - 12:30 PM  | 1 hour
  • Presentation
    Superheroes
12:00 PM
12:00 PM
  • Lunch
  • Dining Hall
  • 12:00 PM - 1:00 PM  | 1 hour
12:30 PM
12:30 PM
  • Switch Gaming
  • Robertson Cafe
  • 12:30 PM - 1:30 PM  | 1 hour
  • Gaming
    Videogames
  • Eat the Rude
  • Reynolds
  • 12:30 PM - 1:00 PM  | 30 minutes
  • Presentation
    Food
1:00 PM
1:00 PM
  • MegaCorp RPG
  • Elsey 1
  • 1:00 PM - 3:00 PM  | 2 hours
  • Gaming
    Tabletop Gaming
  • Hack your Jeans
  • Reynolds
  • 1:00 PM - 2:00 PM  | 1 hour
  • Panel
    Self-ImprovementCraftingUpcycling
1:30 PM
1:30 PM
  • Mario Kart 8
  • Robertson Cafe
  • 1:30 PM - 5:30 PM  | 4 hours
  • Gaming
    Videogames
2:00 PM
2:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
  • VR Freeplay
  • Georgian
  • 3:00 PM - 5:00 PM  | 2 hours
  • Gaming
    Videogames
4:00 PM
4:00 PM
4:30 PM
4:30 PM
5:00 PM
5:00 PM
5:30 PM
5:30 PM
  • Open Boardgaming
  • Robertson Cafe
  • 5:30 PM - 8:00 PM  | 2 hours 30 minutes
  • Gaming
    Tabletop Gaming
6:00 PM
6:00 PM
  • Dinner
  • Dining Hall
  • 6:00 PM - 7:00 PM  | 1 hour
6:30 PM
6:30 PM
  • Streaming 101
  • Reynolds
  • 6:30 PM - 7:00 PM  | 30 minutes
  • Workshop
    Videogames
7:00 PM
7:00 PM