Saturday January 18, 2020 Time Zone: AWST/Perth

8:00 AM
8:00 AM
Reception Open 8am - 5pm 1 hour 8:00 AM  -  9:00 AM  |  Lobby
Admin
9:00 AM
9:00 AM
Opening Ceremony 1 hour 9:00 AM  -  10:00 AM  |  Picard
Participant Jessica Doust | Participant Alexis Hemsley | Participant Timothy Hargreaves (Calibre) | Participant Brynne Jagoe | Participant Chris Rokich | Participant Zoey Hewll
Keynote
Official Business
World's Fair Faux Fantasia 3 hours 9:00 AM  -  12:00 PM  |  Heros Guild
RPG
RPGFateBeginners
Open Boardgaming open 9am - 9pm 1 hour 9:00 AM  -  10:00 AM  |  Baggins
Gaming
Tabletop Gaming
Recreation open 9am - 5pm 1 hour 9:00 AM  -  10:00 AM  |  Holodeck
Traders Open 9am - 5pm 1 hour 9:00 AM  -  10:00 AM  |  Lobby
Traders
10:00 AM
10:00 AM
Future of Cities 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  Picard
Participant Laura Gladstone | Participant Julian Bolleter | Participant Courtney Babb
Panel
Futurism
Building the Apocalypse library 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  Ripley
Workshop
Books
11:00 AM
11:00 AM
Joey Pouches for Bushfire Relief 3 hours 11:00 AM  -  2:00 PM  |  Holodeck
Participant Megan Sutton
Workshop
Self-ImprovementBeginnersDIY
Nerf Blaster Showcase 1 hour 11:00 AM  -  12:00 PM  |  Ripley
Showcase
Budgeting for “Adults” 1 hour 11:00 AM  -  12:00 PM  |  Picard
Panel
Self-Improvement
12:00 PM
12:00 PM
Lunch 1 hour 12:00 PM  -  1:00 PM
Nerf War meeting point 1 hour 12:00 PM  -  1:00 PM  |  Lobby
Workshop
Physically Active
12:30 PM
12:30 PM
Fluttering Souls 3 hours 12:30 PM  -  3:30 PM  |  Baggins
Gaming
Tabletop Gaming
1:00 PM
1:00 PM
Turning your hobby into your profession 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Picard
Panel
Business
"For the Overlord" - A Goblins & Greenskins D&D Adventure! 4 hours 1:00 PM  -  5:00 PM  |  Heros Guild
Participant Kim Fenwick
RPG
D&DRPGPrizesBeginners
Shattered World Larp Perth 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Ripley
Participant Laura Stacey
Panel
2:00 PM
2:00 PM
Hand sewing 101 3 hours 2:00 PM  -  5:00 PM  |  Holodeck
Participant Sophia Papaelias
Workshop
Self-ImprovementBeginnersDIY
Breadtube: an Introduction 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Picard
Participant Evan Beasley | Participant Chris Rokich
Panel
Needs Panelists
Participant Laura Gladstone | Participant Jonathan Durnford | Participant Caspian Maclean | Participant Andrew McKenzie
Workshop
3:00 PM
3:00 PM
Library of people 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  Picard
Discussion
Needs Panelists
Weirdest Cosmological Theories 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  Ripley
Panel
3:30 PM
3:30 PM
Torchbearer RPG 3 hours 3:30 PM  -  6:30 PM  |  Baggins
Participant Fergus Hudson
RPG
D&DRPGBeginners
4:00 PM
4:00 PM
When the Apocalypse comes to Perth 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  Picard
Participant Alicia Manolas | Participant Katherine McFarlane
Discussion
Content WarningNeeds Panelists
The State of VR 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  Ripley
Participant Chris Rokich
Panel
VideogamesFuturism
5:00 PM
5:00 PM
Dinner 1 hour 5:00 PM  -  6:00 PM
Room Closed - Rebel Empire Prep 1 hour 5:00 PM  -  6:00 PM  |  Holodeck
Participant Megan Sutton | Participant Kaneda Cruz
Closed
Lobby closed 2 hours 5:00 PM  -  7:00 PM  |  Lobby
Closed
6:00 PM
6:00 PM
Dali's Nightmare 3 hours 6:00 PM  -  9:00 PM  |  Heros Guild
RPG
RPGTrails of CthulhuBeginners
Star Treked by Rebel Empire Workshops 2 hours 6:00 PM  -  8:00 PM  |  Holodeck
Participant Megan Sutton | Participant Kaneda Cruz
Entertainment
Content WarningStar Trek
Gaze in media 1 hour 6:00 PM  -  7:00 PM  |  Picard
Panel
Content Warning
Virtual Reality Demonstration 2 hours 6:00 PM  -  8:00 PM  |  Ripley
Participant Chris Rokich
Workshop
VideogamesFuturism
6:30 PM
6:30 PM
Tricky Treats & Dragons Drops - A Halloween D&D special! 2 hours 30 minutes 6:30 PM  -  9:00 PM  |  Baggins
Participant Kim Fenwick
RPG
D&DRPGPrizesBeginners
7:00 PM
7:00 PM
(In)Appropriate Questions 2 hours 7:00 PM  -  9:00 PM  |  Picard
Participant Brynne Jagoe
Panel
Self-ImprovementContent Warning
8:00 PM
8:00 PM
Escapism teaches us how to escape 1 hour 8:00 PM  -  9:00 PM  |  Ripley
Participant Jessica Doust | Participant Jonathan Durnford | Participant J A Duxbury
Panel
Content Warning

Sunday January 19, 2020 Time Zone: AWST/Perth

8:00 AM
8:00 AM
Reception Open 8am - 4pm 1 hour 8:00 AM  -  9:00 AM  |  Lobby
Admin
9:00 AM
9:00 AM
SWORDs at Dawn 3 hours 9:00 AM  -  12:00 PM  |  Heros Guild
RPG
RPGFateBeginners
Open Boardgaming open 9am - 8pm 1 hour 9:00 AM  -  10:00 AM  |  Baggins
Gaming
Recreation open 9am - 8pm 1 hour 9:00 AM  -  10:00 AM  |  Holodeck
Introduction to qi gong 1 hour 9:00 AM  -  10:00 AM  |  Picard
Participant Ruth Turner
Workshop
Self-ImprovementPhysically Active
Traders Open 9am - 6pm 1 hour 9:00 AM  -  10:00 AM  |  Lobby
Traders
Why am I Awake Right Now? 1 hour 9:00 AM  -  10:00 AM  |  Ripley
Panel
10:00 AM
10:00 AM
Swancon programming workshop 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  Ripley
Participant Laura Hodge | Participant Jack Bridges | Participant Jess Bridges
Workshop
Light Saber Workshop by Rebel Empire Workshops 2 hours 10:00 AM  -  12:00 PM  |  Holodeck
Participant Megan Sutton | Participant Kaneda Cruz
Workshop
Star WarsBeginnersDIY
Future of Food – What will we be eating in 2050? 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  Picard
Participant Laura Gladstone | Participant Tanvier Fowler | Participant Keith Pekin
Pannel
Futurism
11:00 AM
11:00 AM
Is the Future Economy Circular? 1 hour 11:00 AM  -  12:00 PM  |  Picard
Participant Dylan Lamb | Participant Andrew D Moore
Panel
Futurism
Seed/Plant Swap 1 hour 11:00 AM  -  12:00 PM  |  Ripley
Participant Gilligan OKeeffe
Workshop
Self-ImprovementDIY
12:00 PM
12:00 PM
Lunch 1 hour 12:00 PM  -  1:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
Last Orders from the Yawning Portal - A D&D Adventure 3 hours 1:00 PM  -  4:00 PM  |  Heros Guild
Participant Kim Fenwick
RPG
D&DRPGPrizesBeginners
World Creation for Writers and GMs 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Picard
Panel
Self-ImprovementRPG
What Can I Do to Save the Planet? 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Ripley
Participant Laura Gladstone | Participant Tanvier Fowler | Participant Andrew D Moore | Participant Keith Pekin
Workshop
2:00 PM
2:00 PM
Has it aged well? 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Picard
Participant Stephen Dedman | Participant Jonathan Durnford | Participant Rebecca Fillipone | Participant Ian Casey
Panel
NostalgiaNeeds Panelists
Panel
Self-ImprovementRPGBeginners
3:00 PM
3:00 PM
AGM 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  Picard
Participant Jessica Doust | Participant Alexis Hemsley | Participant Timothy Hargreaves (Calibre) | Participant Brynne Jagoe | Participant Chris Rokich | Participant Zoey Hewll
Keynote
Official Business
Grant Stone Afternoon Tea 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  Lobby
Food
4:00 PM
4:00 PM
Auction 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  Picard
Participant Jessica Doust | Participant Alexis Hemsley | Participant Chris Rokich | Participant Zoey Hewll
Auction
Harry Potter and the chamber of conspiracy’s 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  Ripley
Participant Samuel Anderson | Participant Megan Sutton
Panel
Harry PotterConspiracy
Pokemon Go Walk Meeting Point 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  Lobby
Gaming
Physically Active
5:00 PM
5:00 PM
Dinner 1 hour 5:00 PM  -  6:00 PM
5:30 PM
5:30 PM
Star Wars Despecialised Screening 2 hours 5:30 PM  -  7:30 PM  |  Holodeck
Entertainment
Star WarsNostalgia
6:00 PM
6:00 PM
Jackbox Party Games 1 hour 30 minutes 6:00 PM  -  7:30 PM  |  Picard
Moderator Jessica Doust
Video game
Videogames
BDSM 101 2 hours 6:00 PM  -  8:00 PM  |  Ripley
Panel
Self-ImprovementContent Warning
7:30 PM
7:30 PM
Closing Ceremony 30 minutes 7:30 PM  -  8:00 PM  |  Picard
Participant Jessica Doust | Participant Alexis Hemsley | Participant Timothy Hargreaves (Calibre) | Participant Brynne Jagoe | Participant Chris Rokich | Participant Zoey Hewll
Keynote
Official Business