Skip to main page content

Irene Høllund

Business Development Director
Ciklum

Sessions in which Irene Høllund attends

Monday 17 June, 2019

Time Zone: (GMT+01:00) Copenhagen
8:00 AM
8:00 AM - 9:00 AM | 1 hour
9:00 AM
9:00 AM - 10:30 AM | 1 hour 30 minutes
GIoTS 2019IoT Week Plenary & Keynote
11:00 AM
11:00 AM - 12:30 PM | 1 hour 30 minutes
IoT Art & Society
11:00 AM - 12:30 PM | 1 hour 30 minutes
IoT Emerging Technologies
12:30 PM
12:30 PM - 1:30 PM | 1 hour
2:00 PM
2:00 PM - 3:30 PM | 1 hour 30 minutes
GIoTS 2019

Wednesday 19 June, 2019

Time Zone: (GMT+01:00) Copenhagen
8:45 AM
8:45 AM - 9:00 AM | 15 minutes
9:00 AM
9:00 AM - 9:45 AM | 45 minutes
Future Manufacturing & IndustryIoT Week Plenary & Keynote
9:00 AM - 9:45 AM | 45 minutes
Large Scale Pilots (LSP)Smart Cities & CommunitiesIoT and Edge Computing Standardisation
11:15 AM
11:15 AM - 12:30 PM | 1 hour 15 minutes
IoT Market & Business Models
12:30 PM
12:30 PM - 1:30 PM | 1 hour
1:30 PM
1:30 PM - 2:10 PM | 40 minutes
IoT Week Plenary & Keynote

Building IoT Cross-Domain and Cross-Platform Interoperability. An Update on the new developments for unified and secure sharing of (and access to) sensing/actuating ressources.

4:00 PM
4:00 PM - 5:30 PM | 1 hour 30 minutes
Artificial Intelligence & Smart Data