Nicklas Beijar

Sessions in which Nicklas Beijar attends

Monday 17 June, 2019

Time Zone: CEST/(GMT+01:00) Copenhagen
12:30 PM
12:30 PM
Networking Lunch 1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM

ARoS Museum - ARoS Food Hall

Networking Events

2:00 PM
2:00 PM
Trust in the IoT 1 hour 30 minutes, 2:00 PM - 3:30 PM

ARoS Museum - ARoS Sky Room

Paper Sessions

Jason Crouch, FutureEverything (Moderator)

Irini Papadimitriou, FutureEverything (Participant)

Dimitra Stefanatou, Arthur´s Legal (Participant)

Martin Serrano, Insight Centre for Data Analytics - NUI Galway (Participant)

Rosemary Lee, IT-University of Copenhagen (Participant)

3:30 PM
3:30 PM
Coffee Break 30 minutes, 3:30 PM - 4:00 PM

ARoS Museum - ARoS Food Hall

Networking Events

Tuesday 18 June, 2019

Time Zone: CEST/(GMT+01:00) Copenhagen
11:30 AM
11:30 AM

ARoS Museum - Sunset Lounge ARoS

Paper Sessions

12:30 PM
12:30 PM
Networking Lunch 1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM

Musikhuset Aarhus - Food Hall

Networking Events

2:30 PM
2:30 PM
5G, IoT and End-to-End Security 1 hour, 2:30 PM - 3:30 PM

Musikhuset Aarhus - Bag Scenen

Panel

Juan de la Cruz Berlanga, Telefónica Business Solutions (Participant)

Bilel Jamoussi (Moderator)

Jürgen Großmann, Fraunhofer FOKUS (Participant)

Ilkka Lakaniemi, Aalto University School of Business and Combient Oy (Participant)

Danah Boyd, Data&Society (Potential)

Federico Ruiz, Spanish 5G National Observatory (Potential)

Ari Pouttu, University of Oulu (Potential)

Nemanja Ognjanovic, IoT Forum (Potential)

Eva Fogelström, Ericsson (Participant)

3:30 PM
3:30 PM
Coffee Break 30 minutes, 3:30 PM - 4:00 PM

Musikhuset Aarhus - Food Hall

Networking Events

4:00 PM
4:00 PM

ARoS Museum - Sunset Lounge ARoS

Paper Sessions

Musikhuset Aarhus - Bag Scenen

Panel

Jean-Christophe Pazzaglia, SAP (Participant)

Bipin Pradeep Kumar, Gaia Smart Cities (Participant)

Ludovic Courcelas, ConsenSys (Potential)

Stanley Wang, Institute for Information Industry (Potential)

Stefano Bianchi, Softeco Sismat (Potential)

Natalie Bertels, KU Leuven Centre for IT & IP Law (CiTiP) - imec (Participant)

Bilel Jamoussi (Moderator)

Lauren Joseph, World Economic Forum (Potential)

6:00 PM
6:00 PM
IoT Week and GIoTS Welcome Reception 1 hour 30 minutes, 6:00 PM - 7:30 PM

Aarhus City Hall - Aarhus City Hall

Networking Events

Jacob Bundsgaard, City of Aarhus (Participant)

Bo Sejer Frandsen, It Forum (Participant)

Fredrik Ostbye, Grundfos (Participant)

Wednesday 19 June, 2019

Time Zone: CEST/(GMT+01:00) Copenhagen
2:15 PM
2:15 PM

ARoS Museum - Sunset Lounge ARoS

Paper Sessions