Karsten Dehler

Commercial Director, IoT
It Forum
Participates in 22 items

Karsten Dehler is Chief Commercial Officer at It-Forum, the local host for the IoT Week 2019 in Aarhus, Denmark. It-forum is a membership based network for more than 470 companies from private and public organizations, colleges, and local, regional and state authorities in Region Midtjylland and Southern Denmark. Our main goal is to inspire and facilitate digitalization in all aspects of our member-organization’s value chains. The main activities are bi-weekly seminars and conference venues for the members, intra member networking and information stream. It-forum represent close to 20.000 IT people in all positions from CEOs to programmers.

Karsten Dehler is Cand.IT within the area of cross-functional IT from the IT-University of Copenhagen. Before joining it-forum to take on the responsibility within the IoT area he was an entrepreneur within digital training and strategic development. Karsten Dehler has solid experience within managing ICT-development and change-management processes, online and onsite digital education within the new-tech area and will be the person in charge locally for IoT Week 2019 in Denmark.

Sessions in which Karsten Dehler participates

Monday 4 June, 2018

Time Zone: CET/Madrid
1:00 PM
1:00 PM
Networking Lunch 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Exhibition Hall
Networking Events
5:00 PM
5:00 PM
Exhibition Area Preparation 3 hours 5:00 PM  -  8:00 PM  |  Euskalduna Jauregia Conference Center , Exhibition Hall
Networking Events

Tuesday 5 June, 2018

Time Zone: CET/Madrid
8:30 AM
8:30 AM
Exhibition Area 10 hours 30 minutes 8:30 AM  -  7:00 PM  |  Euskalduna Jauregia Conference Center , Exhibition Hall
Networking Events
Welcome and Registration Desk 10 hours 8:30 AM  -  6:30 PM  |  Euskalduna Jauregia Conference Center , Registration Area
Networking Events
Welcome Coffee 30 minutes 8:30 AM  -  9:00 AM  |  Exhibition Hall
Networking Events
12:00 PM
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
Networking Lunch 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Exhibition Hall
Networking Events
2:30 PM
2:30 PM
4:15 PM
4:15 PM
Coffee Break 30 minutes 4:15 PM  -  4:45 PM  |  Exhibition Hall
Networking Events
4:45 PM
4:45 PM
Panel
Emerging IoT Research and Development
6:00 PM
6:00 PM

Wednesday 6 June, 2018

Time Zone: CET/Madrid
8:00 PM
8:00 PM
IoT Week 2018 & GIOTS 2018 Gala Dinner at San Mames Stadium 2 hours 8:00 PM  -  10:00 PM  |  San Mames Stadium - VIP Area
Networking Events

Thursday 7 June, 2018

Time Zone: CET/Madrid
1:30 PM
1:30 PM
Networking Lunch 1 hour 1:30 PM  -  2:30 PM  |  Exhibition Hall
Networking Events