Thursday 21 May, 2009

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
6:00 PM
6:00 PM
  • Opening Feast
  • The Castle
  • 6:00 PM EDT - 8:00 PM EDT  | 2 hours
  • Special EventsInformal ProgrammingMeals
8:00 PM
8:00 PM
9:00 PM
9:00 PM

Friday 22 May, 2009

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
  • SpellCast
  • The Plaza Ballroom
  • 9:00 AM EDT - 10:00 AM EDT  | 1 hour
  • Special EventsPodcasts
  • Releasing a Record
  • Terrace Mezzanine
  • 9:00 AM EDT - 10:30 AM EDT  | 1 hour 30 minutes
  • Wizard Rock
9:30 AM
9:30 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • Blood Drive
  • Parking Lot
  • 10:00 AM EDT - 5:00 PM EDT  | 7 hours
  • Special Events
10:30 AM
10:30 AM
  • Filk Workshop
  • Stuart, 4th Floor
  • 10:30 AM EDT - 11:30 AM EDT  | 1 hour
  • Informal Programming
11:00 AM
11:00 AM
11:30 AM
11:30 AM
12:00 PM
12:00 PM
2:00 PM
2:00 PM
2:30 PM
2:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
3:30 PM
3:30 PM
4:00 PM
4:00 PM
4:30 PM
4:30 PM
  • Youth and the HPA
  • Arlington Mezzanine
  • 4:30 PM EDT - 5:00 PM EDT  | 30 minutes
  • YouthHP Alliance
5:00 PM
5:00 PM
6:00 PM
6:00 PM
8:00 PM
8:00 PM
  • Wizard Rock Night
  • The Castle
  • 8:00 PM EDT - 12:00 AM EDT  | 4 hours
  • Special EventsWizard Rock

Saturday 23 May, 2009

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
9:30 AM
9:30 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • PotterCast
  • The Plaza Ballroom
  • 10:00 AM EDT - 12:00 PM EDT  | 2 hours
  • Special EventsPodcastsInformal Programming
10:30 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:00 AM
12:00 PM
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
2:00 PM
2:00 PM
2:30 PM
2:30 PM
3:30 PM
3:30 PM
  • HP and UK Law
  • Whittier, 4th Floor
  • 3:30 PM EDT - 4:30 PM EDT  | 1 hour
  • Academic
4:00 PM
4:00 PM
5:00 PM
5:00 PM
8:00 PM
8:00 PM

Sunday 24 May, 2009

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM