Sanan Kolva

Technical Editor
Participates in 11 items
Sanan Kolva is a technical editor by day, and writer of epic and steampunk fantasy the rest of the time. She is the author of The Chosen of the Spear series and The Silverline Chronicles. Her short fiction appears in a number of anthologies. When not writing, she enjoys baking and decorating cakes. She can be found at http://sanankolva.com.

Sessions in which Sanan Kolva participates

Friday 14 February, 2020

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
3:15 PM
3:15 PM
World Building 101 1 hour 3:15 PM  -  4:15 PM  |  3127- Writing Track
Participant Will Carson | Participant Jayne Goude (Attention Span Games) | Participant Levi juchau | Participant Sanan Kolva | Potential Wesley Kalitovic | Potential Joey Kalitovic | Potential EM Prazeman | Participant Josh Haas
Panel
Writing
7:00 PM
7:00 PM
Creating Characters That Fit Your World and Worlds That Fit Your Characters 1 hour 7:00 PM  -  8:00 PM  |  3127- Writing Track
Moderator Sanan Kolva | Potential Jaleta Clegg | Potential Ted Butler | Participant Judy Johnson | Participant Bonnie Dillabough | Participant John Lovett | Participant Doug Odell
Panel
Writing
Research and Writing 1 hour 7:00 PM  -  8:00 PM  |  3125- Writing Track
Moderator Mark Rounds | Participant Ted Butler | Potential Manny Frishberg | Participant S. Evan Townsend | Participant Jeanette M. Bennett | Potential John Lovett | Potential Sanan Kolva | Participant Monica Valentinelli | Potential Joey Kalitovic | Potential Wesley Kalitovic
Panel
Writing

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM
World Building 201: Creating Believable Religions 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  3125- Writing Track
Panel
Writing
12:45 PM
12:45 PM
The realistic, multi-faceted, scary as hell villian 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  3127- Writing Track
Panel
Writing
3:15 PM
3:15 PM
"Well.... It's Your Cow" Reading 1 hour 3:15 PM  -  4:15 PM  |  3125- Writing Track
Reading
Reading
4:30 PM
4:30 PM
Deep Dive on Worldbuilding and Magic 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  3125- Writing Track
Moderator Monica Valentinelli | Participant Jayel Draco (Oneshi Press) | Participant Luna Corbden | Participant Joseph Malik | Participant Sanan Kolva
Panel
Writing
5:45 PM
5:45 PM
Research Rabbit Holes 1 hour 5:45 PM  -  6:45 PM  |  3125- Writing Track
Moderator Sanan Kolva | Participant Gregory Mendell (LIGO) | Participant Judy Johnson | Participant Ted Butler | Potential Jeanette M. Bennett | Participant Joseph Malik
Panel
Writing

Sunday 16 February, 2020

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
When Genres Collide 1 hour 9:00 AM  -  10:00 AM  |  3127- Writing Track
Participant S. Evan Townsend | Participant Jaleta Clegg | Potential Joseph Malik | Participant Judy Johnson | Participant Siana Wineland | Participant Elizabeth R. Alix | Participant Sanan Kolva
Panel
Writing
10:15 AM
10:15 AM
Defeating the Blank Page 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  3125- Writing Track
Participant S. Evan Townsend | Moderator Joey Kalitovic | Potential Wesley Kalitovic | Participant Jason Andrew Bond | Participant Sanan Kolva | Participant EM Prazeman
Panel
Writing
12:45 PM
12:45 PM
Sanan Kolva Reading 30 minutes 12:45 PM  -  1:15 PM  |  3127- Writing Track
Moderator Sanan Kolva
Reading
Reading