Luna Corbden

Participates in 7 items
Luna Corbden (neè Luna Lindsey) grew up in the Tri-Cities, lived in Seattle for many years, and now they're back! Their first story (about a hippopotamus) crawled out of their head at the early age of 4. After running out of things to say about hippopotami, they switched to sci-fi, fantasy, and horror. They also became an accidental expert on mind control, computers, and faeries. They began writing full-time in 2010 and have been published in the Journal of Unlikely Entomology, Zooscape, and Crossed Genres. They tweet like a bird @corbden, intermittently blog atwww.corbden.com, and publish entire novels on Kindle, including Emerald City Dreamer about faeries in Seattle and the women who hunt them.

Sessions in which Luna Corbden participates

Friday 14 February, 2020

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
2:00 PM
2:00 PM
LGBT Terminology 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Sage
Panel
Wild Card
8:15 PM
8:15 PM
Under-represented Occupations of the Future: AKA, Careers of Tomorrow! 1 hour 8:15 PM  -  9:15 PM  |  3123- Science/History Track
Participant Luna Corbden | Moderator Agathon McGeachy | Participant Manny Frishberg | Participant Joyce Reynolds-Ward
Panel
ScienceCulture

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM
Shapeshifters in Fiction 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  3127- Writing Track
Panel
Writing
12:45 PM
12:45 PM
Diversity and Inclusivity in Writing and Movies 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  3125- Writing Track
Participant Luna Corbden | Participant Manny Frishberg | Moderator John Lovett | Participant Ophelia Dagger
Panel
WritingMedia
4:30 PM
4:30 PM
Deep Dive on Worldbuilding and Magic 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  3125- Writing Track
Moderator Monica Valentinelli | Participant Jayel Draco (Oneshi Press) | Participant Luna Corbden | Participant Joseph Malik | Participant Sanan Kolva
Panel
Writing
7:00 PM
7:00 PM
Succeeding at Art Despite Disability 1 hour 7:00 PM  -  8:00 PM  |  3119- Art/Media/Wildcard
Panel
ArtWriting

Sunday 16 February, 2020

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM
Crossing genre's successfully 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  3127- Writing Track
Moderator Manny Frishberg | Participant Scott James Magner | Participant Luna Corbden | Participant John Lovett | Participant Joseph Malik
Panel
Writing