Agathon McGeachy

Participates in 11 items

Sessions in which Agathon McGeachy participates

Friday 14 February, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
2:00 PM
2:00 PM

- 3123- Science/History Track

Panel

Agathon McGeachy (Moderator)

8:15 PM
8:15 PM

- 3123- Science/History Track

Panel

Luna Corbden (Participant)

Agathon McGeachy (Moderator)

Manny Frishberg (Participant)

Joyce Reynolds-Ward (Participant)

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
The Psychology of Dueling
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM

- 3123- Science/History Track

Panel

Agathon McGeachy (Moderator)

Bill Gruner (Participant)

Mike McWatters, I'd rather not say (Participant)

Joseph Malik (Participant)

10:15 AM
10:15 AM
Build a Kinetic Sculpture
1 hour, 10:15 AM - 11:15 AM

- Harvest

Workshop

Agathon McGeachy (Moderator)

11:30 AM
11:30 AM
Kinetic Sculpture Races
1 hour, 11:30 AM - 12:30 PM

- Harvest

Workshop

Agathon McGeachy (Moderator)

12:45 PM
12:45 PM
Robotic Space Construction
1 hour, 12:45 PM - 1:45 PM

- 3123- Science/History Track

Panel

Judy Johnson (Participant)

Agathon McGeachy (Participant)

Dan Dubrick, SpaceBase (Participant)

Hugh S. Gregory, SpaceBase (Participant)

3:15 PM
3:15 PM

- Silver- Dealers 2

Art Demo

Agathon McGeachy (Moderator)

5:45 PM
5:45 PM

- 3127- Writing Track

Panel

Manny Frishberg (Participant)

James Clegg (Participant)

Agathon McGeachy (Moderator)

Joyce Reynolds-Ward (Participant)

Shawn Merrow, TRMN (Potential)

7:00 PM
7:00 PM
Cooling the Planet
1 hour, 7:00 PM - 8:00 PM

- 3121- Gaming/Fan Track

Panel

Agathon McGeachy (Participant)

G. David Nordley, self employed (Moderator)

Susannah Burrows (Participant)

Hugh S. Gregory, SpaceBase (Participant)

Sunday 16 February, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Facts About Horses for Fantasy Authors
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM

- 3125- Writing Track

Panel

Joseph Malik (Participant)

Agathon McGeachy (Moderator)

Bobbie Benton Hull (Participant)

Frances Pauli (Participant)

Joyce Reynolds-Ward (Participant)

11:30 AM
11:30 AM

- Silver- Dealers 2

Art Demo

Agathon McGeachy (Moderator)