You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Sun, 14 Aug 2022 12:43:33 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

andy kahn

Temple Emanu-el, New York, NY
Participates in 1 Session
Rabbi Andrue (Andy) Kahn grew up in Tacoma, Washington and has lived in New York since 2009. Recently he served as the rabbinic intern at East End Temple in Gramercy where he organized social justice work and young professional programming around Jewish spirituality. Prior to starting Rabbinical School at HUC-JIR, he received a BA from Kenyon College in Ohio, an MA from Queen’s University in Kingston, Ontario, and an MA from Jewish Theological Seminary in Manhattan. Today his greatest interests are cultivating and sharing Jewish spiritual practice, exploring new models of community, and crafting innovative ways to help others incorporate Judaism more deeply into their lives. In his spare time he can be found running in Prospect Park in Brooklyn, listening to podcasts and music, and reading anything from his Twitter feed, to sci-fi, to the latest in Jewish scholarship, and writing his own work on Jewish thought and practice.

Sessions in which andy kahn participates

Wednesday 3 April, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
11:15 AM
11:15 AM

Hilton Cincinnati Netherland Plaza - Salon HI

Workshop

andy kahn, Temple Emanu-el, New York, NY (Participant)

Jackie Congedo, Cincinnati Jewish Community Relations Council (Participant)

Ellen Lippmann, Kolot Chayeinu/Voices of our Lives (Participant)

Sessions in which andy kahn attends

Tuesday 2 April, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
11:00 AM
11:00 AM
Hafsakah
15 minutes, 11:00 AM - 11:15 AM

Hilton Cincinnati Netherland Plaza - Pavillion/3rd & 4th Floor Foyers

Break

12:00 PM
12:00 PM

HUC-JIR - TBD

Meal

2:00 PM
2:00 PM

HUC-JIR - Herrman Learning Center: Classroom 11

Workshop

Kim Geringer, HUC-JIR (Participant)

Nancy Wiener, HUC-JIR (Participant)

3:15 PM
3:15 PM
Hafsakah
30 minutes, 3:15 PM - 3:45 PM

Break

3:45 PM
3:45 PM
Pay to Pray – The Ultimate “Customized” Service
1 hour 15 minutes, 3:45 PM - 5:00 PM

HUC-JIR - Herrman Learning Center: Classroom 3

Workshop

Richard Sarason, HUC-JIR (Participant)

Yvon Shore, HUC-JIR (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Board Buses to Hotel
15 minutes, 5:00 PM - 5:15 PM

Break

6:30 PM
6:30 PM
Dinner with Colleagues
2 hours, 6:30 PM - 8:30 PM

Cincinnati, OH - Offsite

8:30 PM
8:30 PM

Hilton Cincinnati Netherland Plaza - Hall of Mirrors

Keynote

Bryan Stevenson, Equal Justice Initiative (Participant)

10:00 PM
10:00 PM

Hilton Cincinnati Netherland Plaza - Hall of Mirrors

Worship

Max Chaiken, Congregation Kol Ami, West Hollywood, CA (Participant)

Wednesday 3 April, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
7:15 AM
7:15 AM

Hilton Cincinnati Netherland Plaza - Pavillion/Caprice

Meal

8:30 AM
8:30 AM

Hilton Cincinnati Netherland Plaza - Hall of Mirrors

Worship

9:30 AM
9:30 AM

Hilton Cincinnati Netherland Plaza - Hall of Mirrors

General Session

Hara Person, CCAR (Participant)

11:15 AM
11:15 AM

Hilton Cincinnati Netherland Plaza - Salon HI

Workshop

andy kahn, Temple Emanu-el, New York, NY (Participant)

Jackie Congedo, Cincinnati Jewish Community Relations Council (Participant)

Ellen Lippmann, Kolot Chayeinu/Voices of our Lives (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Lunch with Colleagues
1 hour 30 minutes, 12:30 PM - 2:00 PM

Cincinnati, OH - Offsite

Meal

2:00 PM
2:00 PM
You Shall Be a Blessing: The Heart of Jewish Spirituality
1 hour 30 minutes, 2:00 PM - 3:30 PM

Hilton Cincinnati Netherland Plaza - Salon BC

Workshop

Rami Shapiro, One River Foundation (Participant)

3:30 PM
3:30 PM
Hafsakah
15 minutes, 3:30 PM - 3:45 PM

Hilton Cincinnati Netherland Plaza - Pavillion/3rd & 4th Floor Foyers

Break

Share this