Skip to main page content

Filters

Theme
Tag
Format
Room
Other Filters

Sunday 31 March, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
11:00 AM
11:00 AM - 8:00 PM | 9 hours
3:00 PM
3:00 PM - 3:50 PM | 50 minutes
4:00 PM
4:00 PM - 5:30 PM | 1 hour 30 minutes
CCLive Stream

Watch the recorded live stream.Dr. Heschel will reflect on the enduring nature of her father's legacy and our role elevating our rabbinate through the study of sacred texts, the pursuit of justice, acknowledging the holy in our lives, and how his legacy nurtures our moral leadership and sacred purpose as Reform rabbis in the 21st Century. Susannah Heschel is the Eli Black Professor of Jewish Studies at Dartmouth Col...

7:15 PM
7:15 PM - 8:45 PM | 1 hour 30 minutes

Welcome: David SternHaMotzi: Cincinnati Convention CommitteeGreetings: Cincinnati Mayor John CranleyBirkat HaMazon: Our Movement Partners from IMPJ, MARAM, ARJE, and ACCOur opening dinner provides many opportunities to connect with old friends and meet new people. In addition to our usual open seating, here are additional opportunities:If you would like to get to know members of the CCAR Board, feel free to sit at a table ma...

10:30 PM

Monday 1 April, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
6:00 AM
7:30 AM
7:30 AM - 5:30 PM | 10 hours
8:30 AM
8:30 AM - 10:30 AM | 2 hours

Sh’lichei Tzibur:ANGELA BUCHDAHL AND KEN CHASENOpening Welcome:LEWIS KAMRASSOpening Prayer:KAREN THOMASHOW, MICHAEL DANZIGERTorah ServiceRemoval of Torah Scrolls from Ark:BRAD LEVENBERG AND SAMANTHA SHABMANHakafah:RON SEGAL, DAVID STERN, BRAD LEVENBERG, SAMANTHA SHABMANMusic:ANGELA BUCHDAHL, KEN CHASEN, BETH SCHAFERUnwrapping of Torah:PHIL KRANZGabbai:BRAD LE...

11:15 AM
11:15 AM - 12:15 PM | 1 hour
CCLive Stream

Let's talk reality. We want to innovate, but there's no time, there's no money, and no buy in from key stake holders! What if we fail? Art Markman addresses it all—we must begin by defining the key problems, engage in productive conversation and create concrete plans for change.Join us for this inspiring keynote!Art Markman is the Anabel Irion Worsham Centennial Professor of Psychology and Marketing at the University of Texas and Director of the IC2 (Innovation-Creativity-Capital) I...

12:15 PM
12:15 PM - 1:45 PM | 1 hour 30 minutes
Rabbinic Cohort
12:15 PM - 1:45 PM | 1 hour 30 minutes
Rabbinic Cohort
12:15 PM - 1:45 PM | 1 hour 30 minutes
12:15 PM - 1:45 PM | 1 hour 30 minutes
Rabbinic Cohort
12:15 PM - 1:45 PM | 1 hour 30 minutes
Rabbinic Cohort
12:15 PM - 1:45 PM | 1 hour 30 minutes
12:15 PM - 1:45 PM | 1 hour 30 minutes
4:00 PM
4:15 PM
4:15 PM - 6:00 PM | 1 hour 45 minutes
CCLive Stream

Topics will include:·Steven Fox’s Final Report·Governance: Distance Voting·Ethics Code Changes Closed Captioning available: ccar.co/cc19

6:30 PM
8:30 PM
8:30 PM - 10:00 PM | 1 hour 30 minutes
CCLive Stream

Roberta Kaplan and Amy Spitalnick represent the Charlottesville residents injured at the August 2017 white nationalist rally and will speak about their groundbreaking lawsuit against white supremacists, neo-Nazis, and affiliated hate groups. They will present on their new method of combatting violence based on racism, sexism, and antisemitism.Closed Captioning available: ccar.co/cc19

10:15 PM
10:15 PM - 10:30 PM | 15 minutes
10:30 PM

Tuesday 2 April, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
6:00 AM
8:00 AM
9:00 AM
9:00 AM - 11:00 AM | 2 hours
CCLive Stream

Starting with a creative presentation based on stories shared by colleagues, the Task Force will lead an exploration of the experience of women in the rabbinate, and the work that remains ahead of us.Closed Captioning available: ccar.co/cc19

11:00 AM
12:00 PM
12:00 PM - 2:00 PM | 2 hours

Including:Remarks by President, Andrew RehfeldClass roll callConvention 2019 CCAR Group PhotoMap of HUC-JIR Cincinnati CampusThe CCAR thanks The Jewish Foundation of Cincinnati for sponsoring today’s programming at Hebrew Union College–Jewish Institute of Religion, Cincinnati campus.

2:00 PM
3:15 PM
3:15 PM - 3:45 PM | 30 minutes
3:45 PM
3:45 PM - 5:00 PM | 1 hour 15 minutes
5:00 PM
5:00 PM - 5:15 PM | 15 minutes
8:30 PM
8:30 PM - 10:00 PM | 1 hour 30 minutes
CCLive Stream

Bryan Stevenson is a public-interest lawyer who has dedicated his career to helping the poor, the incarcerated, and the condemned. The Equal Justice Initiative is an Alabama-based group that has won major legal challenges eliminating excessive and unfair sentencing, exonerating innocent prisoners on death row, confronting abuse of the incarcerated and the mentally ill, and aiding children prosecuted as adults. Closed Captioning

10:15 PM
10:15 PM - 10:30 PM | 15 minutes
10:30 PM

Wednesday 3 April, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
6:00 AM
12:30 PM
12:30 PM - 2:00 PM | 1 hour 30 minutes
3:30 PM
5:15 PM
6:30 PM
8:30 PM
8:30 PM - 10:00 PM | 1 hour 30 minutes
CCLive Stream

Jim Obergefell, Plaintiff in the SupremeCourt Case Legalizing Same-Sex MarriageA self-described accidental activist, Mr. Obergefell found himself in the role of caregiver for his partner of more than 20 years, John, as he neared the end of his life due to ALS. An unexpected series of events led to their decision to marry, eventually taking Mr. Obergefell to the Supreme Court and the landmark...

10:15 PM
10:15 PM - 10:30 PM | 15 minutes
10:30 PM

Thursday 4 April, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
8:30 AM
8:30 AM - 11:30 AM | 3 hours
9:00 AM
Schedule
You can add custom text at the top of the schedule page
Choose a preferred schedule view or leave it on auto to let Grenadine decide.
Check this box to display a view switcher (List, Tiles, Grid, Calendar) in the schedule. Otherwise, it will be hidden.
Allow users to "favorite" sessions (i.e. "add sessions to their list of favorites") to create their own personalized schedules.
This only applies to sessions that require a simple signup (i.e. sessions with limited capacity)
The "remaining capacity" only applies to sessions that require signing up or purchasing of a ticket to attend.
Will display child sessions right on the main schedule listing page. Otherwise, child sessions are only listed in a session's detail page.