Passer au contenu de la page principale

Dernières nouvelles : Forger l’avenir de la DMLA et de l’OMD

Mon statut pour la session

Quoi:
Co-Developed Symposium | Symposium élaboré conjointement
Quand:
6:30 AM, Dimanche 12 Juin 2022 (1 heure 30 minutes)
Pauses:
Petit déjeuner continental   07:00 AM à 08:00 AM (1 heure)
Thème:
Symposium élaboré conjointement

LEARNING OBJECTIVES

At the end of this symposium, participants will be able to:

  • Identify the critical unmet needs in neovascular AMD and DME management
  • Demonstrate a comprehensive understanding of new therapeutic agents and their mechanism of action in nAMD and DME management
  • Examine how to incorporate new therapeutic options into current management strategies for patients with nAMD and DME
  • Apply new insights from multi-modal imaging platforms to optimize diagnosis and management in the retina clinic

CanMEDS Roles: Medical Expert, Scholar

SCIENTIFIC PLANNING COMMITTEE
Varun Chaudhary, MD, Chair
Arif Samad, MD
Sarah Mullen, MD
 

This symposium was co-developed with the Canadian Ophthalmological Society and Roche, in order to achieve scientific integrity, objectivity and balance.

Varun Chaudhary

Modérateur.rice

Michael Ip

Invité.e d'honneur

Dr. Wai-Ching Lam

Conférencier.ère

Sous sessions

6:30 AM - 6:35 AM | 5 minutes
RétineSymposium élaboré conjointement

Varun Chaudhary

Modérateur.rice
6:35 AM - 6:40 AM | 5 minutes
RétineSymposium élaboré conjointement

Dr. Wai-Ching Lam

Conférencier.ère
6:40 AM - 6:52 AM | 12 minutes
RétineSymposium élaboré conjointement

Michael Ip

Conférencier.ère
6:52 AM - 6:57 AM | 5 minutes
RétineSymposium élaboré conjointement
6:57 AM - 7:07 AM | 10 minutes
RétineSymposium élaboré conjointement
7:07 AM - 7:10 AM | 3 minutes
RétineSymposium élaboré conjointement

Michael Ip

Conférencier.ère
7:10 AM - 7:25 AM | 15 minutes
RétineSymposium élaboré conjointement
7:25 AM - 7:40 AM | 15 minutes
RétineSymposium élaboré conjointement

Dr. Wai-Ching Lam

Conférencier.ère
7:40 AM - 7:50 AM | 10 minutes
RétineSymposium élaboré conjointement
7:50 AM - 8:00 AM | 10 minutes
Rétine

Mon statut pour la session

Évaluer

Detail de session
Pour chaque session, permet aux participants d'écrire un court texte de feedback qui sera envoyé à l'organisateur. Ce texte n'est pas envoyé aux présentateurs.
Afin de respecter les règles de gestion des données privées, cette option affiche uniquement les profils des personnes qui ont accepté de partager leur profil publiquement.

Les changements ici affecteront toutes les pages de détails des sessions